Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TtT

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan is van Magyarországon, hogy pálinkalovagrend, amely azt találta ki, hadd legyen december 6. a pálinka napja. Azért, mert Szent Miklós nemcsak a szegényeket meg a gyerekeket szerette, hanem a pálinkafőzőket is. Úgyhogy mostantól nemcsak a kiskorúakat kell megajándékozni ilyenkor,…..
A Művelt Alkoholista Kontextus 2007.11.24 08:46:00
Vannak esték, amikor semmi sem jön össze. Rosszabbnál rosszabb borokból piszkálja ki a dugót a szomjas, aztán vagy abbahagyja az egészet, vagy rájön, hogy örülni a kicsinek is szabad. Egy-két hete hasonlóképpen jártam, de mégis jóval jobban, mint most.Történt, hogy könnyed…..
A Művelt Alkoholista Bock to 1991 2007.05.27 18:15:00
Megint egy tizenötös számmal kapcsolatos rendezvény, de most villányi vonalon. Volt egy kóstoló, amelyen a Bock-pince mutatta be 1991-2006 közötti készült zászlóshajóit, a Bock Cuvée-ket. Tavaly már megkóstoltam néhányat közülük, de most teljes volt a sor.Becsekkoláskor a…..
Úgy látszik, az idei tavasz a kivételes magyar versenysikerekről szól. Nemrég Bárdos Benjámin és a fia kapott aranyérmet Veronában – noha onnét csak okleveleket szokásunk elhozni –, utóbb pedig Szeremley Huba badacsonyi zeusa érdemesült nagy aranyra Brüsszelben, ami…..