Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izombuilder.com

66 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izombuilder.com ELKÖLTÖZVE! 2011.06.14 22:54:00
Sziasztok!Mostantól új helyen (régi címen) érhető el a blogom: http://www.izombuilder.com/ és http://izombuilder.blogspot.com/Hamarosan új bejegyzések is lesznek... ..
Izombuilder.com A mell kérdése 2011.06.03 23:14:00
Sajnos a levelek időbeli válaszolása, nem az én erősségem. Inkább kiválasztok 1-2 érdekesebb levelet és azt így bejegyzésben fejtem ki részletesebben. Az egyik levélben azt kérdeztétek, hogy mennyire fontos egy nőben a külseje, pontosabban a melle? Nem egyszerű kérdés.…..
Izombuilder.com Re-re 2011.05.29 23:35:28
Sziasztok!Elképesztő hogy telik az idő. Most is barangoltam az IWIW-en (unalmamba 1-2szer egy hónapban felnézek az ismerőseim képeit nézegetni) és megtaláltam a volt magyartanárnőmet. Most 35 és elgondolkoztam... 10 éve voltam 9.-es. Te jó ég, hogy telik az idő! Mintha tavaly lett…..
Izombuilder.com Tegnap 2011.01.30 15:40:00
Érdekes dolog történt tegnap velem és gondolom megírom nektek. Képzeljétek csenget a telefonom (na nem ez az érdekes) és egy furcsa női hang szólt bele. A számot nem ismertem és csak annyit kérdezett:"Hol vagy?". Erre egyszerűen csak annyit válaszoltam, hogy…..
Izombuilder.com Még élek! 2011.01.22 13:29:53
Sziasztok!Rég nem írtam, de most úgy érzem muszáj. Nem tudom miért, valószínűleg egy kicsit kikapcsolódom ezáltal. Meleg idő híján, bent rostokolok a lakásban.Pörög a mókuskerék, jobban, mint gondoltam. Rájöttem, hogyha csak azokat az embereket tartom meg magam mellett, akik…..
Sziasztok!Ismét sikerült gép elé ülnöm. Egyszerűen hihetetlen, mennyi teendő van egy projekt beindítása előtt, pláne ha mindent te csinálsz egyedül. Na jó, nem csak én csinálom, de a koordináció csak az enyém. Na megint melóról írok, persze mi másról írnék, ha ennyire…..
 Igen, elhanyagoltam a blogot rendesen. Valószínűleg sok olvasót is elbuktam emiatt, de nyomós oka volt. Nem mentegetőzök, de sajnos az élet rendesen közbeszólt. Az egyik ilyen dolog, hogy túl akartak járni az eszemen a munkahelyen. Ők úgy gondolták, hogy sikerült is nekik és…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
A Cougar alakul. Avatatlan szemlélő azt mondhatná, hogy állandóan szerelőnél van, de ez csak az ő optikai csalódása. Néha szerelőnél van, és abból írok egy posztot, de azokról a napokról, amikor egész nap a Cougarral jöttem-mentem, nem írok. Amerikában sincsenek minden…..
Izombuilder.com 2010.10.10 08:29:09
Aoki Kunio néhány nappal ezelőtt elhagyta Magyarországot. Annak ellenére, hogy ellopták motorját és holmijai egy részét, a világutazó nem gyűlölte meg hazánkat - rengeteg segítséget és baráti szót kapott nálunk. Alaposan körbejárta a Balatont, még valami elhagyott katonai…..
Izombuilder.com 2010.09.30 11:23:10
Izombuilder.com Mostanában 2010.09.29 16:18:00
Kicsit döglődik a blog. Hullaszag van körülötte, mert egyszerűen nincs időm. Ha van, akkor is próbálom nem gép előtt tölteni. Kicsit unalmas az életem mostanában, mert sok a munka és a nőkre nem marad időm. Ha van egy kis időm, akkor inkább motorozok, de ebben a rohadt…..
Miért van ez? Amiért a pszichológusok, meg a bőrsejtológusok is mondják, hogy az ember hét évente alapjaiban változik meg. A hét persze nem szentírás, inkább olyan hat-nyolc év a vízválasztó, ami sokak szerint a párkapcsolatokban is válságidőszakot jelent, ha éppen teljesen nem…..
Kunio elindult, és mi vele tartottunk egy darabon. Szerencsénk volt az időjárással: alig néhány csepp áztatott minket, az út nagy részén nyugodtan motorozhattunk. Ma reggel a Red Baron udvarán mintegy ötven ember várta a japán utazót, hogy jószerencsét kívánjanak még fél évig…..
Izombuilder.com Blog update! 2010.09.20 22:27:00
A domain hosszabbításról már írtam az előző bejegyzésben, tehát most arra nem térek ki.Sokan direkt üzenetet küldtök, amire nekem válaszolni időigényes, mert be kell jelentkeznem a blog.hu-ra és csak utána tudok válaszolni. Az én hibám miatt, nem volt egyértelműen elérhető a…..
Izombuilder.com A "gyógyszer"... 2010.09.20 12:14:00
Azzal akartam kezdeni, hogy "sajnálatosan", utána rájöttem, miért is kellene sajnálnom? Egy férfi nem tud hosszú időn keresztül meglenni nő nélkül. Tegnap felhívtam az ikreket, azt mondtam, hogy nagyon gyorsan felejteni akarok és mit szolnának egy görbe estéhez?!Persze a…..
Már-már otthon érzi magát Budapesten Kunio, a japán világutazó. Két hete érkezett Budapestre, de maga sem gondolta volna, hogy ilyen hosszúra nyúlik magyarországi kirándulása. Mint azt megírtuk, a turistaszállás lépcsőházából ismeretlen tettesek ellopták túrára…..
Izombuilder.com 2010.09.14 22:54:13
Izombuilder.com Túllendülés 2010.09.12 11:43:00
Sikerült úgymond túltennem magam ezen az egészen. Kommentbe és levélbe is írtátok, hogy ez a kapcsolat már az elején "halálra" volt itélve. Én sem vagyok teljesen hülye, tehát tudtam már az elején, hogy lehet nem fog hosszan tartani (ha jól emlékszek, még utaltam…..
Izombuilder.com Változások 2010.09.05 21:04:25
Rég nem blogoltam, most sincs sok időm, csak gondoltam, hogy adok egy kis helyzetjelentést.Visszautaztam 2 hétre Monaco-ba Rebeca-hoz. Ismét összejöttünk és minden "heppi" volt. Sajnos haza kellett utaznom. Utolsó nap megbeszéltük, hogy ez így nem nagyon életképes kapcsolat.…..
Izombuilder.com Monaco 4. rész 2010.08.14 23:11:00
Elindultunk a lakásból, kocsival egy robogó kölcsönzőhöz. Azt mondta, úgy a legjobb ha robogóval járjuk be az egész várost és a környéket. Erősködött, hogy Ő akar vezetni, de azt mondtam jobban szertem, ha én irányítok, így belement. :) Amint felültünk a robogóra…..
Vagyis igazából nem én futamodtam meg a Dolomitoktól, hanem a Yamaha. Tavaly lejárt róla a vizsga, a Kawa Z750-esen viszont tavaly nem volt, és most lett, azt használtam hát, gondoltam, a Yam pihen majd idén. Mivel a nagyszülők két napnál tovább már elég nehezen tudják kordában…..
Izombuilder.com Monaco 3. rész 2010.08.13 10:11:00
A party, olyan 3-4 körül kezdett el erősen laposodni, mi persze teljesen fel voltunk dobva. Nem foglalkoztunk a többi nappal, azzal hogy 2 nap múlva, én megyek vissza pestre. Csak egymással foglalkoztunk, a pillanat hevével.Kimentünk a kerthelyiségbe és leültünk egy padra. Ott csak…..
Izombuilder.com Monaco 2. rész 2010.08.10 13:16:00
Vacsora után kimentünk a kocsiba és megkérdezte, szeretem e Tiesto-t? Természetesen mondtam neki, hogy nagyon szeretem. Akkor pedig azt mondta, hogy mindenképp elkel menjünk a privát bulira. Kérdezgettem a buliról, de csak annyit mondott, hogy meghívókat kaptunk, a sikeres bemutató…..
Izombuilder.com Monaco 1.rész 2010.08.06 21:10:00
Unalmas pénteki napnak indult, tervezgettem a hétvégi pihenésemet. Egyszercsak cseng a telefonom, hogy nagy gond van, megbetegedett egy külföldi kollégám és azonnal helyettesíteni kell. Nem tűnt az elején nagy kihívásnak, hisz a cégnél mindenről tudok és mindenre kellő…..
Izombuilder.com Monaco teaser! 2010.07.28 21:45:00
Ez egy bemutató lesz, amolyan nyálcsorgató. A héten nem volt/lesz időm írni, mert utaztam, dolgoztam, utaztam, utazok, dolgozok, költözök.Röviden tehát, néhány napot Monaco-ban töltöttem. Nagyon mozgalmas dolgok történtek velem és még én is, ha van időm emésztem az…..
Izombuilder.com 4 óra, megérte?! 2010.07.16 12:23:00
 Elég merésznek tartom magamat és sokmindent szeretnék kipróbálni, természetesen a legalitás talaján maradva. Így történt ez velem tavaly is, amikor egy munka miatt vonatoznom kellett (már nem emlékszem, miért mentem vonattal) és szembe velem leüllt egy babaszép arcú lány,…..