Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darth_Vader

0 bejegyzést írt és 389 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy spanyol milliárdos lekörözte Bill Gatest, a nyilvánosságot kerülő Zara-tulajdonos nemcsak textilben lett igazi óriás, ingatlanvagyona is egyre tekintélyesebb. A Forbes 400-as listájának publikálásakor még nemcsak Amerika, de a világ leggazdagabbjának is számított a Microsoft…..
Darth_Vader 2015.10.24 10:24:15
A volt miniszterelnök nem töltötte tétlenül a nyarat, terjedelmes röpiratot hozott össze. Szembe nézett azzal, ami a legutóbbi fél évtizedben történt, de azt is igyekezett kifejteni, vajon hogyan kéne leváltani az Orbán-rendszert. Figyelemre méltó eszmefuttatására máskor…..
Azt gondolod, hogy nehéz egy filmet a bemutatása előtt kritizálni? Ha igen, nincs igazad. A Star Wars legújabb epizódjával kapcsolatban már bőven rendelkezünk elég információval ahhoz, hogy összerakjuk a történetet, következtessünk a látványvilágra, legyen néhány elég jól…..
Több évezredes vita végére került pont két egyszerű híradó-tudósítással. Most már tudjuk, hogy van Teremtő, s a neve sem titok többé.A Hírtévé kiküldött munkatársának élő tudósítását idézzük:"Beszéltem még Tállai Andrással is, a Nemzetgazdasági Minisztérium…..
Varánusz Elempésedik a Fidesz? 2015.08.18 09:09:17
Olvasom, hogy Viktorék nagy bátran megfutamodnak a biztosnak látszó választási vereség elől Angyalföldön. Egy időközi önkormányzati nem egy nagy jelentőségű valami, könnyen dobható, de…..
Darth_Vader 2015.08.18 22:52:40
Gyurcsány Ferenc egy olyan futballistához hasonlít, aki a kupadöntő utolsó 10 percében a 16-oson belül szándékosan felrúgja saját csapattársát. Egy ilyen tettnek egyrészt nincs értelme, másrészt csak árt vele, ahogyan azt Szigetvári Viktor Együtt-elnök oly találóan meg is…..
Darth_Vader 2015.04.13 06:59:33
@pythonozok:

Az olyanokat, mint te, fehérjefeldolgozóba kell vinni, és műtrágyát kell készíteni belőlük. Semmi másra nem vagy jó.
Minden jel arra utal, hogy beárazta már a Fidesz a tapolcai vereséget. Csütörtökön Orbán ugyan elrándult kampányolni a körzetbe, de csak villámkörúton, alig 100 emberek előtt beszélt, semmi nagygyűlés a főtéren, tömegek, Békemenet, ilyesmi. Letudta a kötelezőt. Amellett…..
Darth_Vader 2015.04.12 08:01:35
A Várnegyed egyik legizgalmasabb és talán legismertebb épülete a Várhegy déli részét a Duna felől lezáró, 1875 és 1883 között Ybl Miklós tervei alapján épült Várkert Bazár. Bár az UNESCO a világörökségi helyszínként ismerte el, az Ybl-örökség fontos részét…..
Darth_Vader 2015.04.09 11:17:43
@csedársajt:

Egy igazi koszfészek, szarházi ember vagy. Semmi több.
Darth_Vader 2015.04.09 11:19:12
@phaszfej:

Te biztos amolyan gatyaszáron szaró vidéki geci vagy mi?
Ez Buda kellős közepén éktelenkedett évek óta.
Gazdag kölykök mindenhol vannak, de azért a legtöbb országban próbálnak figyelni arra, hogy csak annyira legyenek feltűnőek, ami még nem okoz túl nagy felzúdulást. Mexikóban nem így tettek, komoly politikai botrány is lett belőle. A közép-amerikai országban a lakosság…..
A holland Robin van Persie napjaink egyik legnagyobb futballsztárja. A Manchester United csatárának alapfizetése (bónuszok nélkül) heti 180 ezer font (64 millió forint), így nem csoda, hogy van miből fenntartani és bővíteni a nem akármilyen autóparkot. A Porsche Cayenne Techart…..
Avagy a magyar kommentkultúra bemutatása néhány sorban:   Blumpi: Hát, öregem, ez nagy teljesítmény volt. Húzd le magad a vécén ezzel az okádékkal együtt, amit a képernyőre hánytál.   (Blumpi összesen 23 456 kommentet írt az elmúlt 12 órában, és 2006 óta 0…..
              Orbán Viktor hazudott. Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, annyit tudunk csak, hogy az nem történhetett meg, amit Orbán és a bunfordgerdái állítanak. Orbánék nem csak sejtették, hogy a Quaestor csődközelben van, hanem nagyon pontosan tudták. Olyasmit is…..
Van, hogy az ember megbánja egy-két könnyelmű ígéretét. Én a kisöcsémnek névnapja alkalmából egy mozizást szavaztam meg, és jó testvérek módjára felosztottuk a melót: én fizettem a jegyet és a popcornt, ő választotta a filmet. Az első darab, ami a szeme elé került, a Home…..
Ma délelőtt bekövetkezett az első olyan légikatasztrófa, mely - első blikkre - európai diszkont légitársaságot ért. A Germanwings Barcelonából Düsseldorfba tartó járata az Alpokban zuhant le, Franciaország területén, az érintett idős gép nemrég kapott Germanwings festést,…..
Darth_Vader 2015.03.25 10:28:38
@lifelike:

Ildi néni, maga az?
Nézzük meg, a népnyúzó kormányunk "szabad vasárnap" projektje milyen változásokat hozott Újbudán! A Savoya Parkban az Auchan a vasárnapi kiesés miatt a hét többi napján hosszabb időtartamban tart nyitva, hétfőtől szombatig 6 órától 22 óráig. Az Allee üzletei hétfőtől…..
Most, hogy már megint majdnem bukik az 0rbán, kihirdették az újabb triplabóvlit, a Jobbik pedig már lassan 70%-os népszerűségen áll a teljes népesség körében - úgy tűnik, a csodálatos Fideszke újabb zseniálisat húzott. Persze az ellendrukkerek hangosak és meggyőzőek. Persze,…..
Darth_Vader 2015.03.23 09:47:48
@pythonozok:

Te tetves zsidó, nem volt tegnap bevételed? Azért vagy ilyen ostoba. A családoddal is lehetnél, már ha kíváncsiak rád, te okádék.
Van ez a pici probléma manapság, márhogy ez a népszerűség zuhanás izé, amitől pártunk és kormányunk úgy összezavarodott, mint egyszeri kádéenpés a vasárnap is nyitva tartó guminő piacon. A lengyel import Orbán G. rajongók kiábrándultak Őfelségéből, a választások…..
Darth_Vader 2015.03.15 08:50:34
Szinte nincs nap, amikor ne kapna egy gyomrost Orbán Viktor és kormánya. Vasárnap Simicska Lajos nyilvánosan elmerengett azon, vajon a miniszterelnök igazat mondott-e neki 30 éve, amikor tagadta, hogy beszervezték az állambiztonságiak, aztán kedden menetrendszerűen bedőlt egy…..
Darth_Vader 2015.03.12 12:53:19
@sanyix:

Oda is csapott, nem, te ostoba...?
Nagy frász ez a Lajos. Úgy mondott valami-semmit a Mandinernek, hogy abból az orbánhitűeken kívül mindenkinek világos: Viktor fején avasodni kezd a vaj. „Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad.” Azt mondtam az illetőnek: nincs harag, jó, hogy szólt, majd…..
Továbbra is dúl a harc Orbán Viktor és Simicska Lajos között. Ahogy azt sejteni lehetett, egyelőre a miniszterelnök áll nyerésre: gyakorlatilag nem telik el hét anélkül, hogy ne vinne be egy-egy újabb ütést régi barátjának. Lassan, de biztosan kiszorítják Simicska…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Darth_Vader 2015.03.01 21:46:30
Mindig is voltak és mindig is lesznek olyan idolok, akiket követünk, utánozunk tudatosan vagy éppen tudat alatt, de meghatározzák a viselkedésünket, döntéseinket. Hiszen, vagy úgy akarunk kinézni, járni, beszélni, mint ők, vagy éppen az ellenkezőjére vágyunk. Jó példa erre a Jóbarátokból Rachel…..
Darth_Vader 2015.03.01 17:48:49
Egy picit a demokratikus Oroszország reménye is meghalt szombat hajnalban. Döbbenetes leszámolás Moszkva közepén. Péntekről szombatra virradó éjszaka, Moszkva központjában, nem messze a Kreml épületétől négy golyóval kegyetlenül meggyilkolták Borisz Nyemcov orosz ellenzéki…..
Az Amnesty International nemzetközi emberi jogi szervezet legújabb jelentése alapján a 2014-es évben történt kivégzések számát tekintve ismét az ázsiai és csendes-óceáni régió áll vezető helyen. A tanulmány arra is rávilágít, hogy a térségben nemhogy csökkenne a halálos…..
Alitraveling Los Angeles 2015.02.25 17:03:42
Pár óra alvás után indult a gép Los Angelesbe, Kaliforniába. Az itteni hideg után jó volt már egy nyáriasabb területre megérkezni. A repülő eseménytelen volt, bár az érdekes volt, hogy fentről is látszódott, ahogy egyre nyugatabbra haladtunk. Kezdetben minden havas volt, majd ez…..