Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hetero_magyar

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügyben a végrehajtó valószínű kifizette a jogosultnak az ügyvédi díjat is, aki nem továbbította az ügyvédjének. A Zugügyvéd szerint alapvető ügyvédi tévedés, hogy a pervesztes féltől  a pernyertes fél ügyvédje közvetlenük követel…..
Egy szokványos kerékbilincs-történetet tesz közzé a Zugügyvéd. És kíváncsian várja milyen hatással lesz a parkolási rendre az Alkotmánybíróság minapi határozata. Tisztelt Zugügyvéd! 2009. november 4. Budapest VII. kerület. Az autóm egyik kereke kilógott a felfestett…..
 Igazi Zugügyvéd történetet küldött be az egyik kommentezőnk, aki tegnap találta a Népszabadságban.   Az ügyvédnek a   kamarai tagságát azért függesztették fel, mert nem volt irodája, ügyfeleit kávéházakban fogadta. A cikkett végigolvasva újra…..
Sokszor taglaltuk már, hogy milyen veszélyes az, amikor egy irányba megy két sáv, az egyikben megáll a gyalogosnak a zebra előtt az autós, a belsőben meg padlógázzal elszáguld egy idióta, de Zoli levele ehhez képest is megdöbbentő. Amikor csak egy sáv van, azon belül jobbról…..
A Zugügyvédnek az alábbi ügyet  egy híres-hírhedt blogger bejegyzéséből küldték át, mindenképpen jogi csemege, és ezért ne politikai szemszögből vizsgáljuk. Érdekes a felperes gondolkodásmódja, gondoljuk végig, az analógia alapján milyen jogi konzekvenciája lenne annak,…..