Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Síkos-í tó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
Síkos-í tó 2009.10.26 22:54:04
@medve2:
"És rengeteg nem zsidó magyar szélhámos is van, kezdve az utóbbi két miniszterelnökkel."
Nos, nem akarlak elkeseríteni, de tegnap de. az MTV1 a zsinagógából közvetített. Az első sorban ott ült Bajnai és Gyurcsány.
Mandiner blog Érne a narancs 2009.09.26 11:13:00
  Jó ütemérzékkel a kampány felvezetőjében, a legnagyobb nyilvánosságot biztosító napilapban beszélt Orbán Viktor a szokásosnál több részlet megemlítésével a Fidesz leendő kormányprogramjáról. Reakciós szemszögből és a józan ész szempontjából is a magyar…..
A CIB Bank új vezetése elköszönt a Hat reklámügynökségtől, akiktől az állatorvosos kampányuk koncepciója származik (valamint a belső tendereken az ügynökség folyamatos vetélytársától, a Publicistől is, akik egyébként szintén forgattak két dokis filmet). Sokakkal együtt a…..
A múltkori bejegyzésben a legtöbb szó az EU hatásköreiről esett, azaz azokról a területekről, amelyek esetében a tagállamok megegyeztek, hogy ezeket közösen intézik, és beleszólást engednek egy nemzetekfeletti szervezetnek. Az EU ugyanakkor lényegesen több a közösen gyakorolt…..
Síkos-í tó 2009.09.24 09:39:29
@Jobb híján MDF-es:
ezt is kimondja: ...valamint a tűzoltó egységeknek tagjai kötelesek ismerni és a hivatalos érintkezésben használni az államnyelvet.
Értsd: a közel színmagyar Dunaszerdahely tűzoltói csak szlovákul beszélhetnek munkahelyi ügyekben.

Meg a szlovák posta körlevele, amiben figyelmeztet minden alkalmazottat, hogy csak a "hivatalos" államnyelven beszélhet.

További példákat találhatsz a bumm.sk, az online Magyar Szó weblapokon, meg pl. a magyar nyelvű szlovák blogokon.
Síkos-í tó 2009.09.24 11:32:33
@Jobb híján MDF-es:
Hasznos lenne, ha nem kevernél össze két dolgot: tudnia kell szlovákul/csak szlovákul beszélhet. Az első a józan észről szól, az utóbbi a (nyelvi) kisebbségek ellehetetlenítéséről, hosszabb távon megsemmisítéséről.
Te itt valójában egy Fico-Slota érdekképviselet vagy. Úgy hogy nincs miről vitatkoznunk.
Újból méri a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség a Magyar Hírlap példányszámát, miután éveken át azt mondogatták Széles Gábor kedvenc lapjánál, hogy teljesen felesleges az ilyesmi.Amikor utoljára, 2004 első félévében auditálta a Matesz a lap eladási adatait, akkor 28…..
A Zugügyvéd reménykedik, hogy nincs összefüggés a nyomozás megindítása, és a blogon megjelentetett kritika között. Bár az igazságszolgáltatás némely résztvevője hajlamos a bosszúra, erről korábban írt is a Zugügyvéd egy publicisztikát.Kedves Zugügyvéd!Gratulálok a…..