Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vape11

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelenésre igazi kis vadállat a Seat Ibiza legújabb sportosított változata, ám a márka látványos Sport Coupe-ja erőforrásra már nem annyira harcias, tesztelt változatunk ugyanis csupán egy 1,4-es 85 lovas benzinmotort kapott. Mindenestre a látvány annyira meggyőző, hogy a…..
Ketten haltak meg ma hajnalban egy őz miatt a Dorogot elkerülő 117-es úton, ismertebb nevén, a kesztölci úton.Miután az őz az útra ugrott az Esztergom felé haladó autós – a kocsiban az 52 éves csolnoki sofőr és 31 éves fia utazott – elrántotta a kormányt, de még így…..
Teszt Kia Soul 1.6 CVVTA Kia Soul formájába már első ránézésre beleszeretünk, sőt az autóval szinte egyáltalán nem is kellett ismerkednünk ahhoz, hogy megtudjuk, bizony lelke van. Az egyhetes teszt alatt ráadásul nem is csak mi vettük ezt észre, minden egyes parkolásnál akadt…..
Teszt: Ford Ranger WildtrakFord Ranger tesztem alatt kicsit Walker-hez, a texasi kopóhoz hasonlítottam magam, már ami a kocsinkat illeti. Persze mivel Chuck Norrisról van szó, aki olyan kemény, hogy fekvőtámasznál nem magát nyomja fel, hanem a földet le, ezért csupán csak ezen közös…..
Teszt: Skoda Octavia 1,4 TSI EleganceAz első randevún beleszerettem a ráncfelvarrott cseh modellbe, már ami a Skoda legújabb Octaviáját illeti. Korábban teszteltem ennek a típusnak az egyik elődjét, az 1,4-es Dual, benzin és gázüzemű motorral felszerelt változatot, ám a mostani…..