Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mazyke

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panaszkodnak az X-Faktor szegény, drága mentoremberei. Mert ők hiába mondják, hogy ki jó, meg ki szar, a közönség, az nem foglalkozik ezzel, sőt, direkt ellentétesen küldik az sms-t. Pofára, nem hangra. Mindezt a Like trió kiesése után panaszolta el Nagy Feró a Blikknek, vélhetően…..
Mazyke 2012.11.19 19:29:40
@spenci: Szerintem is nagyon gazos ruhat adnak szerencsetlenekre,mintha ez is direkt lenne,mert tenyleg mindenkinek teljesen elonytelen minden.Pont azt emelik ki bennuk,amit inkabb egy kicsit kompenzalni kellene.Orulok neki,hogy nem csak en latom igy:-))))
Mi felvetlerol nezzuk es csak tekerunk egesz este,kozben netezunk es beszelgetunk eszunk,de csak igy tudjuk nezni.Eddigiek alapjan viszont a Voice sokkal jobban tetszik,az nezheto es leginkabb hallgathato.Egyebkent nem ertem ez a felhaborodas a mentorok reszerol mi???A mult heten amikor ott allt Feher Zoli akinek sokkal jobb hangja volt Stonnal megis ot kuldtek haza,akkor mi volt?
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Van az a pont, amikor egy műsort nézve az ember kezdi magát kényelmetlenül érezni a képernyő előtt. Jó esetben erre minél később kerül sor (a Marslakóknál meg a lehető leghamarabb), sajnos a The Voice harmadik adásában úgy négy perc kellett hozzá. Ami, ahhoz képest, hogy még…..
Hát igen, ez az az étterem, ahová séta közben nem jutsz el. Még ha el is jutsz Tokaj-Hegyaljára olcsó vagy drága, teljesen vacak vagy kiváló borokat inni, kevés az esélye, hogy Tolcsva egyik mellékutcájába tévedsz. Tehát ide csak előzetes infó alapján jössz, amik általában…..