Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S@nyci ®.

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lenti levél beküldője, Tornado86, nem feltétlenül fog szeretni a véleményemért, mert amellett, hogy jól lefikázott egy szerencsétlen, béna és amúgy valóban veszélyesen közlekedő alulmotorizált Skodát és annak vezetőjét, minden lelkifurdalás nélkül leírja, hogy szokott…..
S@nyci ®. 2009.09.25 19:57:31
@Tornado86:
Bocs! Egy pillanat.
Kikapcsolom az agyam,hogy egy szintre kerüljünk.Megtörtén.
Miiiivaaaan?
Hát így sem értem.
A forgalom biztonságára nem, de az emberekre igen.
Apropó: és magadról mi a véleményed?
Apropó: és másoknak mi a véleményük rólad?
Szóval személyed is olyan,aki döngeti a mellét, hogy még nem okozott balesetet?
Közben pedig meghaltak miattad, csak nem tudsz róla, mert nem vetted észre? Ezért nem értem, hogy milyen kultúráról regélsz.
Amatőr ..... :)
Egy vicces kedvű spanyol karikaturista rajzolta meg a Lost eddigi összes szereplőjét mókásan, nekünk nagyon bejön. Klikkre nagyobb lesz. ..
S@nyci ®. 2009.09.25 19:14:04
Joooe nem merte beismerni a Homárnak, hogy marcipánfigurának vették a képen látható óvszert, de ha nem, akkor meg pláne durva. Az evolúció civilizációs ellenfaktora az éppen dugásra nem használható koton. Végülis ráírták, hogy "tréfás", úgyhogy ha valaki bizarr…..
S@nyci ®. 2009.09.24 09:19:44
KékPáfrány fotózta a fenti kiírást valamelyik Corában, szerinte már hónapok óta kint van a tegnapi Tescós poszthoz hasonló tábla. Mondjuk a kisbetűs részt nem tudtuk elolvasni, lehet hogy náluk az óvszer kivétel? Nagyon reméljük. A Tescótól továbbra is várjuk a magyarázatot,…..
Ugye milyen hülye szó a hüvelyk? Ha sokáig mondogatjuk, az is kiderül, hogy igazából totál értelmetlen. És ki az a lelkiismeretlen, aki hülyeséggel traktálná a gyerekeket? Az Est.tv ajánlómagazin szerzője nem ilyen aljas. Köszönjük Livkának...
S@nyci ®. 2009.09.24 09:00:08
Attila küldte el a csodalinket, ahol június legdrámaibb reklámakciójával szembesülhettünk. A cserebere nevű induló online piactér a mocsokmarketingre szavazott, és megvásárolta a szilokonhorror királynőjét. Geronazzo Mária, a közepesen ismert kacsacsőrű emlős tényleg a…..
"Miért pont egy jellegzetesen Rákóczi téri kurva? Mert a holland kuplerájok már egyébként is tele vannak velük? Nem tudok más magyarázatot" - tett fel egyből egy rakás kínzó kérdést Bede Márton tumbleres blogjában. (Önreklám: ez meg itt a Homár a Tumblren.) Márton a…..
A koraőszi idény legjobb popup spamját kaptuk meg Boylepkétől, aki pornózott, bár ismeretlen okból ezt nem vallja be, közben csodálatos ajánlatot tett neki egy hölgy. Ha nekünk valaki ilyet mondana, elájulnánk az örömtől. A szöveget nyilván egy híres és kanos magyar költő…..
Legutóbbi Centrum káeftés látogatásakor túrórudinak feltűnt, hogy a társaság térfigyelő kamerákkal ellenőrzi területét:...ziháló kollega érkezett: ők a Medve utcában egy kapualjban parkolnak most, de mindig is ott szoktak, az a cég kapualja és az nem fizetős rész, mégis…..
Béla nagyot nézett, amikor egyik nap idegenországban arra ébredt, hogy egy bankautomata megette a kártyáját. Kiderült, a CIB azonnali hatállyal felmondta a szerződését, erre az ÁSZF-pontra hivatkozva: 4.1.12.1. A bankszámlaszerződést mind az Üzletfél, mind a Bank jogosult a másik…..
-Apám, ezt nem hiszem el, ma megint felvonulnak ezek a majmok, nem is értem, hogy mit képzelnek magukról. Én bazmeg, mint normális adófizető állampolgár - nem elég ám az szja meg a tébé: súlyadó, regisztrációs adó, még a hetedik bőrt is lehúzzák az emberről - próbálok…..
S@nyci ®. 2009.09.23 20:55:44
@Escobar888:
Okosakat írsz! :) A főváros autókázásra is alkalmatlan, ha nem vetted volna észre. Nem a kerékpárosoktól vannak a dugók. Van megoldás.
Repteret a belvárosba!!
S@nyci ®. 2009.09.23 21:02:17
@Perillustris:
Rád csöngettek, vagy harmincan? És rájöttél, hogy az Északi oldalon van bicajút. Miért nem mentél a Déli oldalon? D
Érdekes fotókat készített Lajos egy bírósági épület előtt a járdán, ahol is - levélírónk forró nyomon utánaérdeklődött - legalább az egyik szabálytalanul parkoló autót egy bírónő használja. Jó (és egyben leginkább költői) kérdés, hogy ha adott esetben egy…..
S@nyci ®. 2009.09.22 19:39:51
@jog-ász:
Esetleg ki kell írni ciril betűkkel, hogy rogtön jövök, csak töltény veszek. D
Péter biciklis lévén bizonyára rengeteget tudna mesélni még, milyen veszélyek leselkednek rá az autósok miatt, de ezúttal valami meglepőt tapasztalt és meg is osztja velünk, hogy ne gondoljuk azt, milyen reménytelen a helyzet. Én voltam a biciklis. A hétvégi gyér forgalomban a…..
S@nyci ®. 2009.09.22 16:14:31
S@nyci ®. 2009.09.22 19:18:37
@honeycutt:
Lehet, hogy ismert és a stílusod nem tetszett neki. D
Kifejezetten szerény nevű olvasónk, Claudius_az_Isten küldte be nekünk az alábbi sztorit egy negatív élményének hatására, pontokba szedve azt is leírja, hogy nekünk, autósoknak mire kell jobban odafigyelnünk, hogy béke legyen és szeretet, no meg hogy elkerüljük a baleseteket.…..
Amiért a kerékpárosok, robogósok is, a bunkó kisebbség miatt. Bár sokan talán ezzel sem értenek egyet, többek szerint több a bunkó taxis, mint a normális. Marvin lefényképezte ugyanazt a taxit sokszor majdnem ugyanonnan, cserébe kicsiben, gondolom, hogy nehogy már sérüljenek…..
Feri bizonyára Budapestnek valami utópisztikusabb részén jár-kel, mert én bizony itt is azt tapasztalom rendszeresen, amit ő csak Debrecenben élt meg nagyobb intenzitással. Bár külön erről szóló poszt eddig még nem született, a kommentekben a zebrás és a kerékpáros írások…..
S@nyci ®. 2009.09.22 16:21:39
@neszta:
Gondolom, már egy hetes a jogsid. D
Profi lehetsz.
Még nem okoztál balesetet.
Lehet, hogy már nyolcan meghaltak miattad.
De te nem vetted észre. D
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
S@nyci ®. 2009.09.22 11:19:39
@Chaoyang: Van olyan: megsértődnek, ha adni akarsz,mert megalázó lenne a számára!
De nem nálunk!
S@nyci ®. 2009.09.22 11:23:11
@bulgakov: Ezekszerint Te is rágásos vagy!Itt élsz? D
S@nyci ®. 2009.09.22 11:25:25
@karit: Ha fizetsz, akkor mindegy nem?
Cseréld! D
DeMoN lőtte ezt a csodás szeszesitalcímkét, amiről  még tippelni sem mert, milyen íze lehet valójában. A rumos böfögésalap szinte egyértelmű, amit talán a csipetnyi tetkófestékkel megcsavart édes-sós veríték tesz tüzessé. A pöndörödő szőrszálak miatt sütemények,…..
S@nyci ®. 2009.09.22 11:12:04
Akit hozzánk hasonlóan felháborít az alávaló MSZP-sek, hitvány fideszesek, rongy SZDSZ-esek és társaik által megszavazott csendrendelet, majd az azt követő nevetséges önkormányzati hazugságcunami, az hétfőn délután ötkor elmehet tüntetni az önkormányzat épülete elé, az…..
S@nyci ®. 2009.09.22 10:22:41
Zoltán nem először kapott fizetési felszólítást a Vodafone-tól, úgyhogy most könyörgőre fogta és a Homárhoz fordult. Ugyanis Zoltán sosem volt a Vodafone ügyfele. A Vodafone és a behajtó cég már másodszor túráztatja, ő meg csak telefonál és levelet ír, de úgy látszik…..
Ha nem nálunk etted meg, ne is nálunk tojd ki. A jelek szerint ez a magyarországi Shell jelmondata, a nagyvonalú olajcég ugyanis egész egyszerűen nem épít nyilvános vécét az olyan kútjaihoz, ahol nincsen ételt-italt áruló bolt. András ezen kiborult, mi viszont elbizonytalanodtunk:…..