Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EamesPlywood

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vienna Capitals szlovén válogatott csatára az EBEL első fordulójában az Olimpija Ljubljanában játszó honfitársa, Damjan Dervaric ellen a 46. percben (a tovább utáni videón 2:10-nél látható az eset) olyan szabálytalan ütközést mutatott be, amely egyértelműen fejre és nyakra…..
EamesPlywood 2010.09.17 13:09:51
Vasárnap kezdődik a magyar görhokibajnokság Győrben. Ahogy jeleztük, öt csapat nevezett. Tovább után megírjuk az összes csapat játékoskeretét és az első játéknap pontos menetrendjét. A listák még nem véglegesek, a vasárnapi meccskezdésekig mód van pótnevezésre. Előző nap…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
EamesPlywood 2010.04.24 03:18:44
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
Minden idők egyik legizgalmasabb divízió 1-es világbajnoksága következik. Nagy öröm, hogy a tavalyi tragédiával szemben idén semmi sem zavarta meg a magyar válogatott előkészületeit. A játékosok és az edzők minőségében-hangulatában remek felkészülésről számoltak be. Igen…..
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
A dunaújvárosiak szombaton és vasárnap sem maradnak hokidöntő nélkül. Bár a Sapa Fehérvár AV19 és a Dab.Docler vasárnap Székesfehérváron játszik, az OB I./B négyes döntőjét Dunaújvárosban rendezik. Szombaton az elődöntők, vasárnap a helyosztók…..
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
Arra kértük kedves olvasóinkat két napja, tervezzék meg a Winter Classic logóját. Már eddig is szép számban kreatívkodtak, de még mindig van idő, szombat éjfélig lehet elküldeni a terveket a fenti link alatt olvasható módokon. Ízelítőül, egyszersmind kedvcsinálóul három…..
EamesPlywood 2009.12.11 13:30:41
A klagenfurti hibákat a mérkőzés előtti mítingen beszéljük meg a játékosokkal, mondta Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette: nagyon fontos, hogy itthon tartsuk a két pontot kedden a Jesenice ellen. Nehéz kiszámítani, hogy mit játszik majd ellenfelünk. Mindkét…..
Az Újpest játéktudása maximumát nyújtotta, de voltak, akik nem bírták a feszültséget, nyilatkozta a 7-9-es Újpest–Dab.Docler után Pék György, a hazaiak vezetőedzője. Szilassy Zoltán, a vendégek csapatkapitánya úgy vélte, a sokgólos meccs biztató jel a Magyar Kupa és a…..
"Tudjuk, hogy egy pontra vagyunk a negyedik helytől – mondta a ljubljanai siker után Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár edzője azonban így folytatta: – De ez túl a pillanatnyi örömön nem jelent semmit. Nekünk egyelőre arra kell koncentrálnunk, hogy a kitűzőtt célunkat…..
EamesPlywood 2009.11.18 11:43:30
A vodkáról rengeteget tudnék írni, de most keveset fogok. Önéletrajzi elemekben bővelkedve elmesélem, szűkebb szülőhazámban – mármint Kárpátalján – alapjában véve háromféle szeszt lehetett fogyasztani ifjúkoromban, a 80-as évek közepén: direkttermőkből készült…..
Nem voltunk kellőképpen alázatosak, sok volt a fegyelmezetlenség a játékunkban, hívta fel a figyelmet a legnagyobb hibákra Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Jesenice elleni győztes mérkőzés értékelésekor. Csütörtökön osztrák tévés meccsen az idén Fehérváron…..
EamesPlywood 2009.10.29 19:14:25
Vasárnap és hétfőn három-három mérkőzést rendeztek Oroszországban. A Kazanyt elverte a Nyeftyehimik, a Lokomotivot a Vityaz kényszerítette ráadásra. Nyikolaj Zsergyev a 13-as számot kapta az Atlantnál, góllal mutatkozott be Mityiscsiben. Eredmények: Traktor–Avtomobiliszt 4-3,…..
EamesPlywood 2009.09.22 08:49:17