Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asimlis

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 90-es években jóval kisebb mennyiségben láttak napvilágot a képregény adaptációk, mint manapság, ami talán azért volt érthető, mert amik ki is jöttek, azok se képviseltek valami magas színvonalat. Burton Batmanje a kivétel, de Schumacher Batman filmjei, a Marvel képregényfilmek…..
asimlis 2014.06.20 12:47:16
@Nyílméregbéka: Andy Vajnának hívják az illetőt. Ugyanő döntött úgy, hogy happy enddel végződjék a Skarlát betű.
„Az én javaslatom a következő: az évi közel 70 milliárd forint állami támogatásból működő Médiaszolgáltatás-Támogató és Vagyonkezelő Alap állítsa le a Marslakók című, a köztévében futó szappanoperát. Mint az sorozat producerével, Jáksó Lászlóval készült, majd a…..
Váczi János blogja Turul 2012.05.09 21:03:00
Amerikai akció-, vagy horrorfilmek végén szokott előfordulni, hogy a főgonosznak már vége, de még egy végső kétségbeesett támadásra magához tér, mielőtt végleg kileheli a lelkét. Na ilyen volt ez a mai Turul-hír, amellyel Demszky Gábor és a korábbi balliberális…..
Váczi János blogja Nincs pardon 2012.04.19 12:31:00
Hát szépen kikerekedett a szemem a Zöld Pardon mai sajtóközleményén, amelyben nyitó koncertjük elmaradása miatt a Hegyvidéki Önkormányzatot, illetve a Jegyzőnket próbálják felelőssé tenni. Az a helyzet, hogy kilenc nappal a már korábban meghirdetett Tankcsapda-koncert előtt…..
“A központi költségvetésből csak olyan szervezet részére nyújtható támogatás, vagy teljesíthető szerződés alapján kifizetés, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint a támogatás felhasználására irányuló tevékenysége átlátható.” - Magyarország…..
Szabályos tűzcsapról építkezéshez vizet vételezni? Szabályos egy nemzetközi kerékpáros útvonal részét képező gyalog-kerékpárutat teljes szélességében lezárni, megfelelő kikerülési lehetőség biztosítása nélkül? Hogyan befolyásolja a kerékpáros közlekedést a Zöld…..
asimlis 2012.04.16 09:12:03
@lobster thermidor: El vagy tévedve. Pont azt mondtam, hogy NEM, mert baszki, minden EU-s pénz valahol közpénz. Én mellesleg örülök a biciklisútnak, és azu élményfürdőhöz is, ha ki van használva. Biciklisút kapcsán viszont sajnos a kerékpáros futárok álláspontján vagyok: nem biciklisút kellene, hanem olyan közlekedési morál, ami tiszteli a kerékpárosokat.
asimlis 2012.04.16 09:13:52
@lobster thermidor: Egyébként most éppen te gyártod a fából vaskarikát. Tolerancia, öregem, és a törvények betartása, ez a trükk.
asimlis 2012.04.16 11:11:16
@nyulontul: Sajnos, nincs igazad. A Kopaszi gát nem a ZP miatt fog leamortizálódni, hanem a Rio és társai miatt. A ZP pont levesz valamennyit az oda áramló tömegből. A többi ponttal meg azért nem vitatkoznék, mert a Goldmann ebből a szempontból rosszabb volt.
Közlemény, 2012. április 14. A Zöld Pardon válasza az Index (cikk elérhető ITT) 2012. április 13-i cikkében megjelent állításokra. A Zöld Pardon a Magyarországon érvényes rendelkezések figyelembevételével, a szakhatóságokkal és önkormányzatokkal folyamatosan egyeztetve…..
asimlis 2012.04.14 15:35:35
Én nem tudom, de szemmel láthatólag a Bell & Partners igen: 2010. július 16. Magyar bor mindenkor” címmel reklámkampányt indított a Közösségi Bormarketing. A kampány reklámügynöksége a Bell & Partners, a pr-jét az Issues Management végzi. via:kreatív 2011. január…..
Legalábbis egy Magyarországgal foglalkozó holland online újság a Hoongarijevanddaag szerint. A cikk szerint, Schmitt volt barátnője azt állítja, hogy Schmittnek vitája volt Orbánnal, nem akart lemondani és még nyomást is gyakorolt a miniszterelnökre. A holland újság angol nyelvű…..
asimlis 2012.04.04 11:07:57
@Doomhammer: Nem túl tehetséges, de attraktív nő jó dudákkal, formás lábbal, borzasztó személyiséggel. Ezek előnytelen fotók. Nem esetem ettől függetlenül, de hidd el, megvolt/van az öregnek. Ősszel még biztosan.
asimlis 2012.04.04 11:32:07
@Doomhammer: Te a keresőben matatsz, én a newsroomból ismerem :)
asimlis 2012.04.04 11:41:00
@Doomhammer: Azt hiszem, ismerem a barátod :)
Kiből lett Magyarország köztársasági elnöke, hogyan is van ez a plágium-ügy és miért ennyire fontos ember a Fidesznek? Nem ígérem, hogy minden kérdésre egyértelmű a válasz, de talán érdemes nagyobb látószögben nézni Schmittre a megvilágosodás érdekében.Schmitt sportoló.…..
    A hír, amelyre megközelítőleg tizenöt éve várunk. Hisz ez a márka az, amelynek olyan fantatikus rajongói vannak Magyarországon, akik barátokkal hozatták be mindig a terméket külföldről. Itthon üzletük nem volt, egy két éve online tudtál rendelni a…..
  Ha valamiért elviselni sem tudok egy reklámot, vagy éppen megtetszik egy másik, mindig próbálom szem előtt tartani, hogy vajon célcsoport vagyok-e? Mert ha nem, akkor halálosan mindegy, hogy tetszik-e vagy sem, utálhatom nyugodtan, a legkevésbé sem fogja ez meghatni a…..
Officespotting Zwack 2012.01.04 07:30:00
Bérlő: Zwack Unicum Nyrt. Bérlő profilja: Szeszesital gyártás és -forgalmazás Irodaház: Gyárépület, IX. Soroksári út 26. Kiadó irodák…..
asimlis 2012.01.05 10:10:47
asimlis 2012.01.05 10:11:39
@foxpic: Ezzel én is így vagyok.
  Erre a hétre is jutott egy botrány a divat világából. (Előző heti VS balhé ITT) Most épp Donna Karan háza táján áll a bál és a divatháznál persze nem  örülnek ennek. Elkészültek az új kampány képei, a gyönyörűséges Adriana Lima domborít bennük. Aztán…..
A versenyló cseresznye-mahagóni mobilistállója két hétig ad otthont a Szent Családnak az ország több nagyvárosában Két kamionnal járja az országot hétfőtől Overdose, valamint az istállójában szállást találó Szent Család, név szerint Oroszlán Szonja (Szűz Mária),…..
HamPLÓ Karácsonyi vásárszemle 2011.12.13 19:00:00
Már másfél hete nem volt időm beszámolni arról, hogy megnéztem magamnak a két "konkurens" vásárt - a Vörösmarty térit és a Bazilika előttit -, úgyhogy most gyorsan, minimális körítéssel berakom a képeket, mert húsvétkor még kevesebb aktualitásuk lesz. Disclaimer: a…..
Subba AZORI PISZKOS 12 2011.12.07 10:14:00
ahogy a Blikk is megírta!..
asimlis 2011.12.07 15:24:27
@Titus Pullo Urbino: Drágám, ilyenkor a politikus egy civilizált országban nem csak visszafizet, hanem lemond.
Gasztroszex Marcsi és a Csokigyár 2011.12.03 08:00:00
Marcsi csak úgy élvezi a várost, elvégre van egy szabad napja. Hívja is rég nem látott barátnőjét, a Zsédát, akit egy ízlésesen begördülő taxin érkeztet. Nyakába is veszi a két csajszi a várost, amolyan nyújorkiasan. De nem, ez nem New York, hanem csak az Andrássy, így a mi…..
 Feltételezett ügyfél: E.ON Hungária Feltételezett brief:Robi!!!!Elfelejtettem mondani, hogy holnapra kellenének plakátok! Valami figyelemfelkeltő! Tudom, hogy ilyesmi általában több nap, úgyhogy szabad kezet kaptok! Csak annyi megkötés lenne, hogy képet NEM tudunk…..
Zenészekkel közös faültetéssel búcsúzik a Zöld Pardon eddigi helyszínétől, a Goldmann György tértől. Mint az már ismert, a többszázezer támogató aláírás és a 45 ezres szimpátiatüntetés ellenére a XI. kerületi önkormányzat 13 év után nem hosszabbította meg a Zöld…..
asimlis 2011.11.01 19:54:30
Az elmúlt évek egyik legcsinosabb magyar modellje, ma már bánja, hogy meztelenül pózolt a kameráknak. 14 éves öccsét még a suliban is cikizték. A Sugarbird bemutatóján az is kiderült, hogy Zitát férje eltiltotta a robogózástól. Jut eszembe mától újra kapjátok a videókat,…..
A világ egyik leggyakrabban látogatott turistalátványossága a stockholmi Vasa Múzeum, melynek főszereplője egy 17. századi csatahajó. A svéd haditengerészet zászlóshajójának szánt Vasa (a svéd uralkodói dinasztiáról kapta nevét) a lengyelekkel szembeni erődemonstráció gyanánt épült, a Balti-tengeri…..