Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abrash1965

0 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat töprengtem korábban, vajon miként képes egy apró alpesi ország devizája, ilyen mértékben hatást gyakorolni a világgazdaságra. A hivatalos magyarázatot persze mindenki kívülről fújja, Svájc egy gazdag ország, a maga nemében talán a leggazdagabb. Magasan fejlett, mégis…..
Abrash1965 2015.01.15 14:12:08
@bankvezér: Kérdezem: nem azért tartalékvaluta, vagy azért is, mert tűzzel vassal őrzi bankvezérek megtakarításait, kétkezi oligarchák és korrupt diktátorok és dél amerikai drogbárók biztos helyre dugandó nyugdíjpénzecskéjét? Igy ezek a szegény jómunkásemberek nyilván lenyelik a negativ reálkamatot (és messze pozitivek persze a mai mozgással, ha épp átváltanak egy kóláravalót a hazai batkára)?
A 2010-es évek menő munkahelye a startup. Míg tíz éve minden friss pályakezdő bankszektorról, yuppie-s öltözékekről, drága céges autókról álmodozott, addig napjainkban új őrület kerítette hatalmába a végzős fiatalokat: a startup. Öltöny helyett tarka, dögös pólók,…..
Abrash1965 2014.01.13 10:22:27
@Excsimóta: humor volt, relax
Aki nem jutott be a Belga évzáró müpás koncertjére 30-án, az vigasztalódhat ezzel a gigantikus interjúval alább, ahol Bauxit és Mégötlövés beszél az új lemezről, magukról, a politikáról és a hazai hiphop színtérről. Hosszú, de érdekes. (Fotók: Bődey…..
Ahogy írtuk egy korábbi Kanye West-es posztunkban, megkerestük Presser Gábort is, hogy mint a Gyöngyhajú lány című Omega-sláger szerzője, nyilatkozzon nekünk arról, kért-e engedélyt a rapper a dal felhasználáshoz. Mivel Presser külföldön tartózkodik, így kis időbe telt…..
Alapszabály, hogy egy olyan hobbiban, ahol gépekről van szó, mindig megjelennek a csavarhúzós-forrasztópákás házibarkácsolók is, akik meglepőbbnél meglepőbb ötletekkel kápráztatják el a közösség többi tagját. A mobilos világban ezeknek a bátraknak a száma érthető…..
Kiterjedt razziát indított a rendőrség kedden a biciklisek ellenőrzésére. A háromnapos akcióra a kerékpáros közösség interaktív térképpel válaszolt, amelyen bejelölhetők, hogy ki hol látott ellenőrzésre kiélesített rendőrt.Itt tehát megnézheti, hogy merre kell tekernie,…..
A tegnap megjelent Samsung Galaxy S4 és HTC One Google Edition készülékek egyik váratlan mellékhatása az lett, hogy egy lelkes hekker rekordidő alatt kioperálta az amúgy a korábbiakhoz (tehát még a Nexusokon elérhetőkhöz képest is) javított kamera alkalmazást, és ahogy az már…..
Abrash1965 2013.06.28 13:16:43
ADrive Mirror: www.adrive.com/public/EtV5jj/....gallery3d.apk <-Expires 11/7
GDrive Mirror: docs.google.com/file/d/0B_fG...it?usp=sharing
talán innen lejön, az eredeti bandwith kihívásokkal küzd
Alaposan megosztotta a brit kommentelőket az, hogy a magyar Attraction nyerte a Britain's Got Talent című műsort. Míg egyesek szerint ez is Nagy-Britannia sokszínűségének bizonyítéka, addig mások értetlenkednek a végeredmény fölött és katasztrófát emlegetnek. A nézői, olvasói…..
Mandiner blog Csá, Alex! 2013.03.05 14:01:00
Nem mintha számítana, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Tánc- és Rémdalfesztiválon. Az országimázs építésének lehetősége elhanyagolható: az indulókból, de még a győztesekből is ritkán lesz nemzetközi sztár. A dalok nagy átlagban vagy iszonyatosan idióták,…..
Azért ez így elég durva karácsony előtt. A Connecticut állambeli Newtown általános iskolájában meggyilkolt egyik kissrác utolsó sorait posztolják Amerikában a twitteren, a papírszelet felső részén, magyarul. Frissítve! Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut.…..
Abrash1965 2012.12.15 13:23:38
@wi1son77: köszönjük szépen az épületes hozzászólást.
TComment Az utolsó tégla 2012.11.23 09:57:04
Sokat azért inkább nem forogtam a sárban, mert a traktorosnak el nem tudtam volna magyarázni, hol vagyok éppen Ha ön szereti a kutyákat és kerülné a feltűnést, akkor az X-Trail az ön autója még mindig. Mert kedves, puha és jóindulatú, mint egy öregedő retriever és a családja…..
Abrash1965 2012.11.23 21:29:21
@We make the world a better place:
40e-vel került egy hozzám, beletettem még 120e-t, a nagyátlagom 8.5

Sajnos termelni nem termeli, csak a hülyeség termeli ki önmagát
Sokan törekeszenek rá, hogy portájuk, előkertjük a ház büszkesége, és az utca legszebbje legyen. Van aki szaktudással, szakember segítségével próbálkozik csodát tenni, van aki pedig autodidakta módon, saját erőből vág neki a fejlesztésnek. Az utóbbi esetre adnak példát az…..
Abrash1965 2012.11.11 18:20:19
Helmut Newton korunk egyik legjelentősebb fényképésze 1920. október 31-én, Berlinben született. 1936-ban félbeszakította gimnáziumi tanulmányait, mert már ekkor is az úszás, a lányok és a fényképészet érdekelte. Ezután Berlin egyik ismert fényképészénél, Yva Else Simonnál…..
Azt hitted a One X-ed, vagy a Galaxy S III-ad jó képeket csinál? Hát íme az új király: a Nikon új üdvöskéje valószínűleg odaver bármilyen mobilos kamerát, tekintve, hogy valójában egy 16 megapixeles fényképezőgépről van szó egy kis "okosággal" megspékelve. Fotós vénával…..
Abrash1965 2012.08.23 19:50:58
 „Minden férfi csak azt akarja!” „És ha azt se akarná?” Senki sem akar túl bonyolult kapcsolatot, de senki sem akar unalmas kapcsolatot sem. Milyen legyen egy nő, csábító vagy inkább visszahúzódó, törekvő vagy inkább visszafogott, tudja, hogy mit akar, vagy bízza magát a férfira, odaadó legyen,…..
A Reveton névre hallgató zsaroló kártevő visszatért, és ezúttal az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának nevében fenyegeti a felhasználókat és teszi elérhetetlenné adataikat.   Akinek nincs biztonsági mentése, az drágán megfizethet gondatlanságáért, a…..
Abrash1965 2012.05.06 21:10:37
A Volga Szálló eltakarításából mindenképpen oktatófilmet érdemes készíteni. Persze érthetők a szokatlan megoldások, hiszen ekkora panelépületet nem bontottak még idehaza (kisebbet is talán csak egyet). Mindenesetre, mikor egy minirakodó szedi szét maga alatt a födémet, az…..
Alig két hét telt el a SUU’12 óta, melyet joggal nevezhetünk az itthoni, kissé álmos startup világ tél utáni első fecskéjének, ami meghozta a nyarat. Azóta már túl vagyunk a Barcamp konferencián, és újabb versenyekről olvashatunk a fórumokon, blogokon is, de én még mindig a…..
Emika @ A38 Hajó, 2012.02.23. Az egy dolog, hogy Emika egyértelműen a tavalyi év egyik legjobb lemezét adta ki, de ettől függetlenül nagyon nehéz volt elképzelni, hogy csütörtöki koncertje akár jól is elsülhet. Nem a szokásos fanyalgás mondatja ezt, egyszerűen elég megnézni egy…..
Január 2-án tüntetünk. Nincs mese, sőt igazából egy kisebb csoda van kialakulóban, az ellenzéki pártok és a civilek egymásra találtak. Nem kell természetesen összeolvadásról vagy egységkoalícióról beszélni, de az alaptörvény hatálybalépése, a kormány ünneplése, a…..