Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prostatikus vogon jeltz (törölt)

0 bejegyzést írt és 375 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom az Indexen, hogy a bankok sírnak, panaszkodnak, tönkreteszik őket a devizahiteleseket segítő tervezettel. Tekintsünk már kicsit vissza, mi is volt ennek az előzménye. Magyarország lakosságának nem volt szinte semmilyen és még mindig nincs igazán színvonalas pénzügyi…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.09.14 10:54:36
@tory_t:
Rátapintottál a lényegre a bakok pl. pont ezt csinálják.
A nyereséget elteszik a veszteséget rád hárítják.
A legjobban az tetszik hogy mondjuk felveszel egy hitelt mondjuk 15 évre.
Ezen idő alatt a bank azt csinál amit akar, kamatot emelhet plusz költséget verhet rád, stb.
De mondjuk ha időközben megszaladt a szekér és azt szeretnéd hogy ELŐBB fizesd vissza a hiteled, a bank még szerződésmódosítási díjjal is súlyt. Azért frankó nem?
Az Orosz szinkron ejjj...     Forrás: ize.hu..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.09.14 10:26:53
Magyar-arab barátság napja, Ajka, 2010.09.11.:   Képgaléria és a riport.  "Nem akarom visszasírni a Kádár-korszakot, de akkor jó kapcsolatokat ápoltunk az arab országokkal, nemcsak árut, tudást is exportáltunk." "Azért is fontos a kapcsolatépítést,…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.09.12 18:42:55
@ColT: A Gyros görög kaja a török megfelelője a Kebab.
Vastagbőr 09/11 2010.09.11 16:16:00
Tisztán emlékszem, hogy mit csináltam 9 évvel ezelőtt, 2001. szeptember 11-én, new yorki idő szerint 09:03-kor. Magyar idő szerint 15:03 volt. Előtte pár nappal kezdődött az egyetem, rohangáltunk tanárok után, hogy bekerüljünk a szemináriumokra, és az esti sörözésen járt az…..
Saját nevét viselő elismerést alapított Schmitt Pál (68) államfő. A Köztársaság Elnökének Érdemérmét azok kaphatják, akik „aki életútjukkal, szakmai tevékenységükkel kiemelkedő érdemeket szereztek, különösen a tudományok, az ifjúság nevelése, az elesettek és…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.09.04 16:42:44
Augusztus 23-án Afganisztánban meghalt egy fiatal magyar katonanő. Nem jó hír ez senkinek, különösen nem a családnak, a barátoknak és a közeli hozzátartozóknak, és nem vagyunk hozzászokva ehhez mi, hírfogyasztók sem. Ismerve a Magyar Honvédség kvalitásait, már az is csoda, hogy…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.09.02 19:37:45
@ghck:

index.hu/bulvar/2010/09/02/nincs_homoszexualis_szal_az_alsoorsi_gyilkossag_ugyeben/

A bulvárújságok által felvetett "homoszexuális vonal" teljesen kizárható - mondta az alsóőrsi gyilkosság nyomozásának állásáról Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője , hangsúlyozva, hogy ezt annak alapján állíthatja, hogy ezt az indítékot "alaposan körüljárták". A szakértői vélemények alapján viszont szinte biztos, hogy a gyilkosságot az a férfi követte el, aki később magával is végzett. Így az elkövetőt már nem vonhatják felelősségre, tehát várhatóan megszüntetik majd az eljárást. Augusztus 4-én a 29 éves Gamauf János főtörzsőrmester egy rendészeti szakközépiskolás tanulóval látott el közúti ellenőrző feladatot Alsóörsön, amikor rutinigazoltatás céljából megállítottak egy személygépkocsit, amelyben öten utaztak. Az intézkedés közben többször rálőttek a rendőrre. Ő és az autóban ülő 21 éves főiskolás meghalt, egy 25 éves férfi pedig súlyosan megsérült.

Mivel az elkövető svájci-magyar kettős állampolgár volt és Baselben lakott, nemzetközi jogsegélyt kértek a svájci hatóságoktól. Az elkövető lakásán az ottani rendőrök házkutatást tartottak, több számítástechnikai eszközt és elektronikus adathordozót lefoglaltak. Ezeket átadták a magyar hatóságoknak, melyek vizsgálatát szakértők bevonásával végzik. Jelenleg még folynak további adatgyűjtések és szakértői vizsgálatok, de továbbra is nyitott kérdés az ügyben, hogy mi volt az indíték. Az ügyészség szóvivője elmondta: a szakvélemények egy része, a DNS és a lőfegyver szakértői elemzése már elkészült. Az eljárás eddigi adatai alapján pedig egyértelműen megállapítható, hogy a gyilkosságot az a svájci-magyar kettős állampolgárságú férfi követte el, aki később öngyilkos lett.

Az ügyészség szóvivője azt is elmondta, hogy a gépkocsiban ülő személyek teljesen vétlen áldozatai az esetnek, csak "rosszkor voltak rossz helyen". Ezt az is alátámasztja, hogy miközben a sértett rendőrt öt találat érte, addig az autóban ülő áldozat csupán egyetlen, de halálos lövést kapott - tette hozzá. Ugyanakkor a jelenlegi adatok alapján egyelőre semmiféle kapcsolatot nem tártak fel az elkövető és a rendőr között.
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.09.01 12:21:39
@Infomaker:
A román uszályos, a Tanú C. filmben volt.
Nos, akkor elmondanék egy igaz történetet, ami egyik álláskereső ismerősömmel esett meg egy tehergépkocsi-vezetői állásinterjún. Tehát még egyszer kihangsúlyozom, hogy a történet nem a rádiókabaré legutóbbi adásából maradt ki, hanem a valóságban történt…..
Vincenton nevű olvasónk hívta fel a figyelmem erre a kínai alkotásra. Hát igen, ha már focizni nem tudnak a kínaiak , legalább karatéjozni tudnak. De mindezt vegyítve a focival. Szóhoz se jutok. ..
Kelet-Európából jöttem, nem gondolom, hogy a világot fel lehetne osztani feketére és fehérre, jókra és rosszakra. Chilében vagyok, egy olyan országban, ahol – akárcsak Magyarországon – 1990 óta van demokrácia. A párhuzamoknak itt nagyjából vége is van: Chilében a 80-as…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.08.28 13:54:44
@jotunder:
Akkor ha jól értem, akkor ez a gazdasági csoda amitől le kellene hidalnunk, azt jelenti hogy van egy szűk réteg aki nagyon gazdag és nagyon jól él meg a többi aki nagyon csóró.
Aki csórónak születik, annak gyakorlatilag nullához konvergál az esélye hogy legyen belőle valami, mivel magán ált. iskolába kell íratni a gyereket (amit nyilván a csórók nem tudnak megtenni) ha azt akarod hogy legyen belőle valami.

Én nem is értem hogy a pinyót éltető vérjobberek miért is szidják akkor az SZDSZ-t?
A szadesz gyakorlatice ebbe az irányba óhajtotta vinni az országot: állami segítség nuku, öngondoskás rulez, akinek van pénze azé minden, a többieknek kuss, az hogy társadalmi szolidaritás meg ilyenek, csak Kádári hablaty.
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.08.28 13:57:14
@jotunder:
Ha jól értem az írásod, akkor van egy elit aki nagyon jól él és a többiek meg mennek a levesbe.
A társadalom olyan szinte kasztosodik szegényekre és gazdagokra és alulról nem igazán van felfelé út.
Hát ez tényleg fasza.
Biztos sokaknak feláll a szőr a hátán a pillanatfelvételektől, amiből rengeteget teszünk ki ide is, engem viszont még mindig lenyűgöznek ezek a speciális fotók. Most éppen az 1976-os születésű holland fotóművész, Lex Augusteijn képei pillanatba zárt, golyóval átlőtt…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.08.28 13:16:12
@Kubalint:
Igen, ilyen sebességnél még az 1/4000 nél is elmosódott lesz minden, ezt tényleg csak valami brutál vakuval lehet megcsinálni.
Vannak ilyen vakuk kb. aranyárban :-)
Pilu Íme az ORTT hivatalos lapja 2010.02.06 16:20:00
Nemrégiben írtam az abszurdisztáni ORTT-ről, egészen pontosan a Fidesz által oda delegált Szalai Annamáriáról. A történet lényege egy mondatban annyi, hogy az említett hölgy hivatásszerűen aggódik gyermekeink egészséges lelki és szellemi fejlődéséért, hajdanában egy…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.08.28 13:05:59
@Avatar:
A Pax Tv -vel kicsit mellé lőttél.
A Pax Tv csatornáján tudod mi megy éjszaka?
Karma TV ahol kártyából jósolnak telefonon keresztül, nagyon durva :-)
 Ez a történet természetesen a jók és a rosszak küzdelméről is szól. Egyes történetekben a Megfigyelő elkülöníthet egy Piroskát, vagy egy Jancsit/Juliskát illetve egy tőlük minden tekintetben különböző Farkast és Boszorkát. A Farkasnak jól felismerhető nagy…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.08.28 11:17:08
Nem tudom ki hogy vagy vele én inkább hiszek a BBC által készített dok. filmnek (By Discovery Chanel).
Ha a gaz komcsi BBC nem hazudozott (meg a filmben nyilatkozott egykori szemtanúk, kormányzati emberek stb.) akkor nekem az jött le, hogy megroggyant Allende elnökben a bizalom és új választásokat akart kiírni (minő komcsi húzás), ha jól emlékszem akkor ezt hétfőn akarta bejelenteni , maga Pinochet volt aki lebeszélte róla és javasolta hogy legyen inkább szerda.
Mivel keddre már le volt vajazva a puccs.

Ugye egy újból kiírt választásnak akármi lehetett volna az eredménye, de ha Pinyóék puccsulnak akkor nem kell ilyenekkel tökölni mint a szavazatok számlálása.

Amúgy meg nagyon bírom azokat az arcokat akik annak tapsolnak hogy milyen fasza gyerek volt ez a Pinyó merthogy milyen remekül rendbetette a gazdaságot.

Nem is értem miért nem szerzünk magunknak is ilyen fasza diktátort, oszt jónapot.
De amikor majd TÉGED visznek egy kis sétarepülésre (retúrjegy nélkül) vagy egy kis bányalátogatásra (visszafelé már nem kell jönnöd) akkor ne sírjon a szád hogy nem így gondoltad.
A diktatúrákban az a szopó hogy BÁRMIKOR kerülhetsz a szopott farok rossz oldalára és nincs apelláta.

Az meg ugye külön bájos dolog amikor a vérjobberek (akik azt kántálják hogy fúj amerika, fúj neo libsi gazdaság) tapsikolnak Pinyónak, annak a pinyónak aki olyan vegytiszta neolibsi kapitalizmust honosított meg az országban amerika legnagyobb örömére hogy Tóta W. hozzá képest egy Sztálinista , Trockista begyepesedett kommancs.
Hétfőn éjféltájt különleges esemény volt Siófokon. "– Vendéglátós kollégákat hívtam a rendezvényre, mellyel így a szezon vége felé azt akartam demonstrálni: valamit tennünk kell, attrakciót nyújtani a népnek, mert komoly veszélyben érzem a balatoni turizmust…..
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
MedIQ A világ legjobb országai 2010.08.23 07:30:00
A Newsweek-ben jelent meg ez az interaktív infografika, melyben az oktatás, az egészségügy vagy az életszínvonal alapján osztályozták az országokat. Az egészségügy szempontjából a top…..
King's City? Sukorón vagy Bábolnán?Ugyan kérem! Az "Álomsziget" Budapesten! Ez a tuti biznisz! A Hajógyári-sziget déli részét, összesen 32 hektárt 2000-ben még 7 milliárd forintra értékelte az APV, de -  micsoda meglepetés - 3 évvel később, 2003-ban végül…..
Két eset lehetséges: vagy a balos sajtó legjobb idei kamujának, vagy az év jobbikos botrányának vagyunk szemtanúi. Esetleg egy sértett ember vagdalkozásának."Tekintettel arra, hogy a Magyar Nemzeti Gárda nem járul hozzá, hogy a lemondásom mögött meghúzódó valódi okokat…..
Mivel Eric koma jelenleg Ozorán élvezi a nyarat (tipp: most fekszik le aludni, vagy most kel fel), így nekem maradt a hálás feladat, hogy megosszam Veletek ezt a kultikusnak tűnő 2 perces videót az idei Playmate-versenyről. Már a középdöntőknél jár az idei Playmate-választás,…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.08.06 06:55:17
@benkoo:
Van egy kolléganőm aki közgáz egyetemet végzett.
Maradjunk annyiban hogy nem fogják az ufo-k elvinni ez eszéért.
Volt egyszer egy sztorink, ahol naiv ügyfélnek egy 30 napig ingyenes hirdetés után számlázott az Ingatlanbazár.com, hogy árakat amúgy azüta sem lehet felfedezni a honlapjukon. A névazonosságon beaggódott Ingatlanbazár.hu szerint már több feljelentés érkezett a rendőrséghez,…..
prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.08.03 17:54:04
A világháló végtelen mocsarából emelt ki mindannyiunk okulására egy "ingyenes" ingatlanhirdetési oldalt Andrea. A Seychelle-szigeteken bátran bejegyzett Experient Enterteiment Ltd. (nem elírás) több domainen futó oldala a hirdetés feladásánál legörgetve olvasható…..