Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aaron.

6 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olvasónk eléggé felbosszantotta magát a tegnapi matematikaérettségi után, hiszen a köztévé egy Lükő Gábor nevű okleveles matematikussal oldatta meg a feladatsort, aki viszont nem végzett igazán jó munkát. Itt a levél relváns részlete: Már a könnyű, első részben is…..
aaron. 2015.05.06 10:13:05
@szakértőbb: 7=14*0.5 például. az idézett mondatnak nem ártott volna tartalmaznia azt, hogy egész számokról szeretne beszélni, mert ez igy valóban hülyeség.
„Ma tíz magyarból nyolc bizonytalanságban él, a maradék kettő meg külföldön…” Ismeretlen Facebook-huszár Ha volt, akkor is rég volt már ilyen: fél évvel a választás előtt a „nincs kire szavaznom”-hangulat uralkodik a választópolgárok értelmesebbik, még nem…..
Az „akik miatt nem lesz kormányváltás”-sorozat második, egyben záró epizódjában a piti árulók után elérkeztem a szupersztárokhoz, a csúcsragadozókhoz, a határozott, megfontolt, tehetséges, marakodó ellenzéki vezetők arcképcsarnokához. A lenti uraknak sikerült azt a…..
A Heti Válasz meg egy igazi újság...
aaron. 2013.12.05 16:19:30
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
aaron. 2013.12.03 11:47:54
@stoic79: A következő adaggal érkezik ő is ;)
aaron. 2013.12.03 16:28:13
Azt hittem, már soha nem talál ide az első hőbörgő troll. @büünös: Szeretettel üdvözlünk! :) Jó szórakozást! :) A trollharcot elősegítendő, válaszolok a kérdésedre: Szerintem Bajnainak senkinek nem kéne semmit ígérnie, hanem el kéne takarodni a közéletből, és szép csendben élni a gazdag oligarchák gyötrelmekkel, nehézségekkel teli kis életét. ;P
Na persze nem ma, az überkirály drogmentes Magyarországot ígérő Nemzeti Drogellenes Stratégia elfogadása után, hanem még 2009-ben lájkolták be a konzervatívok határozottan a fű legalizációjának ötletét, amikor is a „nagy tekintélyű angol Beckley Alapítvány e témában…..
Az ellenzék kormányzati sikertelenségben megégett része lassan egy éve küzd az alfahím szerepéért, megannyi belső vívódással. Bajnai vagy Mesterházy? Gyurcsányt bevehetjük-e, vagy túl sok szavazót riaszt el? Kunczéval, Oszkóval, Kókával mi legyen? Meddig tart ki a Milla…..
aaron. 2013.06.01 11:37:31
@szarfaszú kommentelő:

Nagyon rosszat kevésbé rosszal leváltani nem érdemes. A fideszes kétharmad szavazatainak jelentős része is a "szavazzunk a kevésbé rosszra" vonalat követte, látjuk, mi lett belőle.
Nem fogott rajta az idő vasfoga - mondanánk a sorozat megtekintése után. Az egykori modell a spanyol Elle címlapján szerepel és a belső anyagban is ő mutatja be az idei  fürdőruhákat. Meg a testét is. Xavi Gordo volt a fotós. Szemezgettünk a választékból, meg a márkákból.…..
aaron. 2013.04.19 23:51:19
Piroslap Ne verd meg a fideszest! 2013.04.06 18:02:47
Ha lehet hinni a fideszes pártpolitikusnak, Kocsis Máténak, ma is és tegnap is megvertek egy Fideszes aktivistát. Na ezt ne! Van az a pont, amit nem lehet és nem is szabad átlépni. Normális és békés Magyarországon szeretnék élni. Igen, engem is mélyen felháborít a Fidesz…..
aaron. 2013.04.07 13:33:32
@willdataa: true story.
Azt már tudjuk, hogy március 14-én, mikor már óriási gondokat okozott az országban a hó, a katasztrófavédelmi vezérkar a belügyminisztériumban és külön is ünnepelte magát. Szombatra már javult a helyzet, Orbán Viktor személyesen is tájékozódott az M1-esen, mely eseményről…..
aaron. 2013.03.19 13:36:34
Hétfő hajnalban tartották a Los Angeles Clippers és a Detroit Pistons találkozót az NBA-ben. A Clippers 129-97-re nyert, de meccset nem a végeredmény tette emlékezetesé, hanem DeAndre Jordan zseniális zsákolása. DeAndre Jordan ugyanis úgy zsákolta át Brandon Knightot egy levegőben…..
aaron. 2013.03.12 11:44:00
@szuperapu: true story.
„...nincs gazdasági válság, hiszen az OECD prognózisa szerint jövőre már meghaladja a 3 százalékot a növekedés, az államháztartás közeledik egy egyensúlyi helyzethez és a forint erős árfolyama sem azt mutatja, hogy bizalomvesztés tapasztalható a magyar gazdaság…..
aaron. 2013.02.11 11:02:05
@mesz86:
Egyrészt, Bajnai nem apróságokat csinált az én véleményem szerint.
Másrészt, 2010-ben a szavazók kétharmada e mentén az elv mentén döntött. A kisebbik rosszat próbálta meg választani. Mára már látjuk, hogy mi lett belőle.

Azzal egyet tudok érteni, hogy míg a Bajnai-Gyurcsány duó "csak" rosszul vezette az országot, addig Orbán rendszert épített az elkúrásra. Ez azonban szerintem nem hozza természetszerűleg azt, hogy hipp-hopp, elfelejtek Gordonéknak mindent.
Szakad az LMP frakció is? A Milla mégsem akar pártot? Mesterházy Gyurcsány után Bajnait is lenyomja? Jávor Párbeszéd Kft-t alapít? Az ellenzéki káosz kibogozásában már meglehetősen sok mindenki elveszett, de mostanra kitisztulni látszik a kép. Az LMP szakadásánál ugyanis…..
aaron. 2013.02.05 18:35:17
@iii: Én pontosan tudom, hogy mi a különbség a káefté, meg a párt között, ellentétben Tordai Bencéékkel:
mandiner.hu/cikk/20130129_parbeszed_platform_kft_gyors_cegjegyzessel_inditottak_a_volt_lmp_sek

Érted, nem párt, nem egyesület, nem tökömtudjami, hanem for-profit párbeszéd káefté.

Mocskosul elfogultan? Békemenet? :DDD Nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek hogy ilyen dolgokat írsz le, ráadásul egy olyan poszt alá, amiben eddig tartalmilag egyetlenegy dolgot kritizáltál, azt is hibásan, mert nem voltál képes felfogni, hogy mi is van leírva.

De azért köszi, jót mosolyogtam.
aaron. 2013.02.06 13:27:24
@Tordai Bence:

Szervusz Bence,

Maradjunk annyiban hogy ez a poszt nem a káeftézést kritizálta, hanem azt, hogy egy for-profit káeftét alapítottatok, azon kívül SEMMIT. Örülök, hogy tudod mi a különbség egy társadalmi szervezet és egy kft. között, és azt is tudom, hogy előbbi alapítása jóval időigényesebb.
Csupán azt nem értem, hogy a cégalapítás helyett, mellett, miért nem foglalkoztok (előbb) egy társadalmi szervezet, egyesület, párt, vagy tudom is én mi megalapításával, a helyett, hogy a (saját magánvéleményem szerint) jogtalanul megtartott mandátumok és az értük járó fizetés mellett még a frakció fennmaradásáért, azért járó pénzekért, átnevezéséért (WTF???) folytattok szélmalomharcot. Mindezt két elutasító kongresszusi döntés után.

Tehát: nem azt kifogásolom, hogy csináltatok egy Kft-t, hanem azt, hogy csak azt csináltátok, és jelenleg csak olyan formában vagytok elérhetők, mindezt úgy, hogy már hónapokkal ezelőtt valószínűsíteni lehetett, hogy ez fog történni.

Természetesen - mint ahogy a posztból is kiderül, nekem sem az bántja a lelkemet, hogy káefté vagytok, mindössze a helyzet bizarrságát fokozza :D

Természetesen én is szívesen beszélgetek akár veled, akár Gáborral a politikai nézetkülönbségeinkről, hogyha ezt kívánja a helyzet.

Ja és én fogok örülni a legjobban és csalódni a legpozitívabbat, ha végül nem tűntök el Bajnai alatt, de sajnos erre jelenleg kevés esélyt látok.
aaron. 2013.02.06 14:22:43
@schgabor:

A linkelt anyagokban két kijelentést látok, ami az együttműködéssel kapcsolatos:

a) nem kötünk választási együttműködést se Mesterházyval, se Gyurcsánnyal

Ez érthető, mivel a fent említett két szervezet politikusai népszerűségével és nagyon jelentős forrásbeli fölényével elnyom, benyel minden kisebb csatlakozó szervezetet. A E14-ben is tökéletes példák vannak erre, a Szolidaritás és a Milla olyan gyorsasággal oldodótt fel a Bajnai-koktélban, hogy még én is meglepődtem, pedig sejtettem, hogy ez várható.
Ezért aki közös listán szeretne indulni az MSZP-vel, esetleg a volt szoci minisztereket meg a volt MSZP-s kampányfőnök Szigetvárit tárgyalgatni küldő Bajnai-bandával, az sajnos el fog tűnni a süllyesztőben.

b) Nem lehet tudni, hogy a nyolc év országromboláshoz mi a hozzáállása a szocialistáknak.

Ez szintén így van a mai napig, és gyanítom, hogy amikor Veres Jánosokat küldenek tárgyalni szakpolitikai kérdésekben, azt nem azért teszik, mert elismernék a 2002-2010 közötti kormányzás hibáit.

Kövezzetek meg, de az eddig linkelt anyagokban nem láttam ezt sehol kimondva, vagy leírva, amennyiben van ilyen, légyszi linkeljétek, kíváncsian várom. Egyéb iránt viszont nem hiszem, hogy 2014-ben mindenhol indítani fog egyéniben az LMP jelöltet. Ami elhangzott, az számomra azt jelenti, hogy nem szeretne az LMP olyan szekrénybe beköltözni, amiben nemhogy csontvázak vannak, de az MSZP még szándékát sem akarja kijelenteni annak, hogy majd egyszer kidobják őket.

A blogposztodat meg olvastam, hát ezek a "valaki megfontolásra ajánlja azt, hogy egy másik valaki, akinek amúgy nincs is túl sok köze a párthoz, megfontolásra ajánl valamit" típusú érvek igazán nevettetőek voltak :)
Az elmúlt hétnek volt egy nem aktuálpolitikáról szóló, mégis nagyon aktuális eseménysorozata, amelyben a tegnapi furcsa tüntetésre már kezdtem teljesen elveszni. Kedden a Jobbik tüntetett Horthy bevonulásának (és az első köztársaság kikiáltásának) évfordulóján, vasárnap…..
aaron. 2010.11.22 13:43:01
@Őrnagy Őrnagy: 3+17=16????? (általános iskola 2. osztály) xDDDDDD

jah, és:

,,Az őszirózsás forradalom az I. világháború elhúzódása miatt elégedetlenkedő katonák és civilek utcai tüntetésekkel, felvonulásokkal és sztrájkokkal kezdődött felkelése volt Budapesten és a nagyvárosokban 1918. október 28-a és 31-e között. Nevét a katonák sapkarózsájának helyére tűzött, a felkelés jelképévé vált őszirózsáról kapta."

és hogy miért épp nov 16:

,,November 16-án kikiáltották az (első) Magyar Népköztársaságot, ami ekkor még nem „szocialista köztársaságot” jelentett, hanem csupán a „nép” előtaggal kívánták nyomatékosítani az új berendezkedés és az addigi „úri” Magyarország közti különbséget. Emiatt az 1918. november 16.-tól 1919. március 21-éig tartó időszakot Első Magyar Köztársaság néven szokás számon tartani a magyar történelemben. "

google, első találat. ha ennyire nem vesz4eda fáradtságot h utánanézz, legalább ne kommentelnél hülyeségeket.
aaron. 2010.11.22 13:44:38
@kingStreetboyz: összeesküvés-elmélet gyártásból ismét csillagos ötös, a troll mindenit.
Elsőre talán nehéz megtalálni a párhuzamot, azonban ha megnézzük, mit mondanak a XX. század magyar történelmének olyan fontos eseményeiről, mint az Őszirózsás vagy az 56-os forradalom, egyből világos lesz. Biszku horthysta ellenforradalomnak tartja 56-ot, a jobbikos Hegedűs Tamás…..
aaron. 2010.11.12 17:09:51
Emberek, "Tomcat", mindenki, vegyük már észre!

AZ ÉLET NEM CSAK FEKETE ÉS FEHÉR!!!!!!! (ez esetben vörös narancs és árpádsávos)

Vegyük már észre hogy attól hogy valaki leírja, hogy Károlyi szerinte nem "hazaáruló", stb. attól még nem biztos hogy egyenesen az MSZP-székházból jött. Jóhogy nem egyből már Thürmer küldte, esetleg Sztálin szelleme, akit maga idézett meg a sírjából.

Hihetetlen nagy szégyen, hogy ma valaki csak komcsigyurcsánybérenc-szadeszeszsidócigócionista vagy fideszseggnyaló vagy "fászistá" - rászístágárdistá szélsőjobboldali hitleraspiráns lehet. Ezért tartunk ott, ahol tartunk. Mert mindenki azt hiszi, hogy másnak nem lehet igaza, és itt jön le, hogy a többség mennyire mélytorkozza le a parlamenti színjátékot (és közben büszke az ellenkezőjére).

Trollkodás nélkül is lehetne véleményt megbeszélni, értelmesen, nyugodtan, ÉRVEKKEL alátámasztva, és képzeljétek, vannak olyan emberek, akik képesek úgy élni egymás mellett, hogy teljesen másak a politikai nézeteik. Mégis képesek nyugodtan, EMBER MÓDJÁRA megbeszélni dolgokat.

Nem pedig kurucinfo stílusban. Hogy aki BÁRMIBEN nem ért velük egyet az egyből ÁRULÓ CIONISTA ZSIDÓBÉRENC, CIGÁNYFAJVÉDŐ mocsadék akiről random történeteket találnak ki (egyből nyolcat, hogy hiteles legyen), hogy valójában amikor itt a kurucon cikkjében azt írta nagybetűkkel: HITLER AZ ISTEN!! akkor valójában SZTÁLINt írta be, csak elgépelte. (Kb ennyire nevetségesnek és szánalmasnak tartom őket, kb ilyen színvonalú írások jelennek meg ott néha).

Ha valaki a felesleges feszültséget, agressziót akarja levezetni, azt ajánlom, iratkozzon be egy bokszklubba, vagy szerezzen magának otthonra egy bokszzsákot, és azt püfölje a billentyűzet helyett. Mert az itt történő - sajnos jó rá a szó - trollkodás nem az intelligens emberekre jellemző.
aaron. 2010.11.15 17:48:47
@Antifaszok Réme: nem rajtad készítette véletlen valaki a doktori disszertációját agymosásból? Üzenem neki, kiválóan sikerült :D
Bizonyára a kedves olvasó is érezte már úgy egy-egy magas színvonalú, kísérleti kortárs művészeti eseményen, hogy a bullshitelés elképesztő szintjét csak az azt övező pénz és fontoskodás múlja felül. Arról az agyfelbaszásról lesz szó, amit ilyenkor a nem ebből élő…..
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell. Összesen két érvünk van az MDF mellett: Bokros Lajos és Debreczeni József. Az egyik a kíméletlen…..
aaron. 2010.04.08 12:05:51
aaron. 2010.04.08 14:07:45
@TheBerzerker: Hát valóban, Ibike és Miss England között tényleg erős a kontraszt, de mondjuk Lendvai cenzorasszonynyal se lenne gyenge...

Tényleg... van jól kinéző politikusnő?

Talán ő:

www.fidelitas.hu/cikkepek/201004061.JPG

Demeter Zita, az Országos Választmány alelnöke, Fidelitas
aaron. 2010.04.09 12:30:33
@SeppiSchluiferer: sorry, nem vagyok MILF-párti :PPP

@Dr. Ákói Sz. Igor: ebben van valami:D
Na jó, lehet, hogy George Lucas nem venne fel ilyet, de ő is felelős azért, hogy ezek elkészülhettek. Igazi Star Wars rajongónak kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyen fejhallgatókat vegyen (fel). Ha jól látom, Darth Vader, C-3PO és R2D2 színeiben pompáznak a fülesek. Kár, hogy Leia…..
A 9-es busz egyik Kőbányai úti megállója szabadtéri múzeum is egyben. Itt látható ugyanis a vélhetőleg legrégebbi, még eredeti helyén található plakát. Régóta figyelem ezt a hirdetést, amely a Best magazin egy 2003 novemberi számát reklámozza még most, 2010 márciusában is.…..
aaron. 2010.03.02 21:53:51
@werner69: mondjad hogy hol éás én levadászom:)
Lehet olvasni arról, hogy a sportolásnak az egészségre gyakorolt hatása nem teljesen egyértelmű, mert ha olyan génjeink vannak, akkor edzhetünk bármennyit, nem csökkentjük egyes (pl. eddig bizonyosan ide sorolt keringési rendellenességekkel járó) betegségek kockázatát. Viszont az…..
A Negyedik Köztársaság ismét akcióba lépett: péntek este érdekes dolgok jelentek meg több székesfehérvári üzletközpont, hipermarket, drogéria polcain. A Boltbalopás névre keresztelt akció a lopás fordítottja: nem kiviszel, hanem beviszel az üzletbe bizonyos dolgokat.…..
aaron. 2009.11.10 20:27:27
@pafff: nyilván igen, de az esetek nagy százalékában az irreálisan magas árnál már csak a márkának van szerepe, a minőségkülönbség nem jelentős. (Pl. én neten már találkoztam 75.000 Ft-os "guccsi" gyertyával(!!!!) is.)
aaron. 2009.11.10 21:56:52
@FaTraktor: Ott a pont! 100%-ban egyetértek!
Párhuzamos történetek. Van egy csapat, állítólag a nemzet kincse, amely három év másodosztály után visszaverekedte magát az élvonalba. Van nekik egy tulajdonosuk, angol, aki kizárólag second handben utazik. Több csapata van a világon, valahogy úgy alakult, hogy egyik csapata…..
aaron. 2009.11.06 08:02:31
@Ármin20:
szegény Dragóner, már gyászkönnyeket is hullattam érte. Ha vettél vola 5 mp fáradságot ahhoz, hogy megnézd a videót, és nem az elvakult fradistaságodból szólnál ki mindenféle baromságokat, akkor talán észrevetted volna, hogy igenis Dragóner odanéz, lép kettőt, majd pofánvágja Balajtit.

Ennyit a Fradiról.
Az egész valahol régen kezdődik. Füstös kocsma, pár furcsa arc, akik ismerősek innen-onnan, a sör meg a beszélgetés. Amikor megerősítenek valamiben, s nincs más az este végén, csak a belső mantra, hogy igen, ezt akarom, ezt csinálnám, ezért áldoznék, ebben benne akarok…..
aaron. 2009.09.21 22:43:36
@Murlock - TB-i Ninja Crew :P: hogyne lenne...

itt lesz megtalálható:

logout.hu/blog/a_ron/
aaron. 2009.09.22 14:52:15
@naisa: A Tbányaiak voltak (valszeg), ők a ninják, de azért tessék jönni Fehérvárra:)