Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andistvan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szatírokról hallva az emberek többsége alighanem egyből sötét parkokban magányos nőket molesztáló férfiakra gondol. Pedig a szatírok eredetileg jókedvű, mulatozó, nimfákat hajkurászó erdei lények volt a görög-római mitológiában, félig állat, félig emberi testtel. Igaz, a…..
Lendületbe jöttem, hát megírom a tegnapi módszerrel, mit várok a mezőnynek attól a részétől, akit mostani tudásom szerint a közepére várok. Persze ilyen egyáltalán nincs, hogy eleje-közepe-vége, gondoljunk csak a Force Indiára tavaly Spában és Monzában, vagy a Ferrarira és a…..
Keményebb keverék Kimi a rallyban 2009.12.03 15:21:39
A fene azt a hülye reménykedést az ember fejében. Pedig hetek óta tény a tény, mi mégis addig csűrtük-csavartuk a dolgot, ameddig csak lehetett, de ma pont került a sztori végére. Én a magam részéről továbbra is azt gondolom, hogy versenyzői tudás, született tehetség,…..
Legnagyobb pálya, amit a Mercedes művel. Csak a legnagyobbak tudják utána csinálni, ha egyáltalán lehetséges. Izzanak az irodák, egymásnak adják a kilincset a házassági tanácsadók, a kerítőnők, a jósnők, az ügynökök, mindenki csak mondja és mondja. A Mercedes meg ül, mint a…..