Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ebali

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 18-as verzió olyan kevés újdonságot tartalmaz, hogy nagyon hamar végeztek a hibajavításokkal. Lássuk, hogy milyen újdonságok kerültek be a 17-es stabil kiadás óta: Mikrofon és kamera támogatás (getUserMedia és webRTC) Saját kereső készítés a keresőmezőbe jobb gombbal…..
Az Opera fejlesztői másfél hónap után kitettek magukért. Ekkora teljesítményt nem produkált még IT szférában lévő cég, mi több, az egész emberiség kábé az ipari forradalom óta. Na de lássuk a medvét. A két legnagyobb horderejű változás nem más, mint... (most mindenki…..
Frissítés: A saját Operátokat bemutató cikkek nagy száma felülmúlta a várakozásainkat - legalábbis az első két napon. Azóta némileg alábbhagyott a lelkesedés, noha voltak ígéretek további cikkekre is. Elkapkodni persze nem kell, úgysem egyszerre fognak megjelenni. Ami…..
Ebali 2009.09.23 18:13:52
Magyar Opera Fedezd fel az Operát! 2008.10.31 14:29:00
Az Opera az egyetlen olyan böngésző, amely mindent tartalmaz ahhoz, hogy hatékonyan, gyorsan és biztonságosan vehess részt az online világban. Az Operában nem kell kiterjesztéseket telepítened, hogy használhasd a fejlett funkciókat. Fedezd fel, mi mindent nyújt neked az Opera,…..