Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonnie12

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reviczky4 Hírmondó Egyetemi nap 2010.04.28 09:16:00
  A sport az egészség megőrzésének egyik legfontosabb eszköze, s egyben hatékony fegyvernek bizonyul az öregedés ellen vívott harcban is. Ha a testmozgás szórakoztató voltát előtérbe helyezzük, s mindezt kombináljuk némi alkohollal, biztosítva van a jó hangulat.…..
 Egyetemünk egyházi jellegénél fogva úgy gondolom, hogy a vallás kérdéskörében is érdemes néhány gondolatot megfogalmazni. Mivel a hit meglehetősen tág témafelvetést kínál, nem kívánok mélyreható vallási problémákat boncolgatni, s a különböző felekezetek nézeteit…..
A tavalyi év Őszi/Tavaszi zsongadalom elnevezésű kollégiumi programjai meglehetősen népszerűek voltak a diákok körében. Az ügyességi versenyek, valamint az ezt követő zenés mulatság nagy érdeklődést váltott ki. Ebből a kezdeményezésből kiindulva a HÖK április 20-án…..
Végre elérkezett az az idő, amit mindannyian annyira vártunk: leadtuk a szakdolgozatot. Ez persze nem azt jelenti, hogy mentesültünk az ügyes-bajos egyetemi elfoglaltságok alól, de egy időre fellélegezhetünk. A gondtalanság látszólagos nyugalmába kapaszkodva eldöntöttem, hogy egy…..
Reviczky4 Hírmondó Lehet még 6:3 2010.04.27 22:41:00
 Az elmúlt néhány évtizedben minden eddiginél nagyobb változás vette kezdetét. Nem csupán a technika legújabb vívmányaira, az égig érő felhőkarcolókra, hipermarketekre és óriásvállalatokra gondolok. Az átalakulás a hétköznapi dolgokban is ugyanúgy megfigyelhető. Itt…..
Reviczky4 Hírmondó Különbség 2010.03.24 20:43:00
 Furcsa lények vagyunk mi, emberek. Nem tudunk mások nélkül élni. Kötődünk valamikhez, valakikhez, új kapcsolatokat alakítunk, keressük a hozzánk hasonlókat. De mit tehetünk, ha valaki más elveket vall, s gyökeresen különbözik a nézőpontja a miénktől? Megpróbáljuk…..
Reviczky4 Hírmondó Kolidráma 2010.03.24 20:38:00
 A helyszín egy XI. kerületi poros kollégiumi épület. A szereplők egyetemisták. Egy hétköznapi dráma apró felvonásai között lézengve, akarva akaratlanul egymás életútját keresztezve.            Nap mint nap nézem a…..
          A hétfő reggeli csúcsforgalomban fáradt utazók tömkelege vette igénybe a 47-es villamost. Az új hét kezdete, s az egyéb ügyes-bajos problémáik miatt gondterhelt emberek gondolataikba temetkezve bámultak maguk elé. Én az Albertfalva…..
  Biztosan előfordult már veletek is, hogy az órák közti szünetekben azon morfondíroztatok, vajon mivel töltsétek el szabadidőtöket. Az egyetem körül számos vendéglátó ipari egység várja tárt kapukkal az unatkozó diákokat. A szakdolgozat leadási határidejének…..
  Ki vagy Te, hogy ítélkezhessek feletted? Ki vagyok Én, hogy bírálhatnálak? Jogom lenne hozzá, hogy szárnyat bontó vágyaid lelketlenül magamhoz láncoljam? Azért, mert társad lettem, csakúgy, mint Te nekem.   - Önző vagyok - mondta a fiú a kisírt szemű lánynak. -…..
 A Semmelweis Egyetem március 4-én karnevált rendez a külföldi és magyar hallgatók számára. A fellépők között van a PASO, a Cuba Ritmo, számos más DJ és több nevesebb formáció. Miután rátaláltam a honlapon az esemény ajánlójára, úgy döntöttem, hogy végzek egy kis…..
 Kedves Olvasóim!Harmadéves újságíró palántaként kötelességemnek érzem, hogy tájékoztassalak titeket a legújabb tavaszi trendről. Megérkezett az idei év nagy szenzációja, mely nem más, mint az „üccsis doboz”. Mindezt biztos forrásból tudom. A villamoson két,…..
Reviczky4 Hírmondó Könyvajánló 2010.02.24 21:15:02
  Böszörményi Gyula: 9…8…7…     Böszörményi Gyula a Gergő és az álomfogók címmel megjelent meseregényével széleskörű ismertséget szerzett hazánkban. 2007-es regényében, a 9…8…7… a megszokott stílustól eltérően…..
Felújítása után a karunk könyvtára ismét megnyitotta kapuit a bölcsészek előtt a tavalyi évben. A mintegy 40 ezer dokumentummal rendelkező bibliotéka azonban kevéssé népszerű a hallgatók körében, sőt – eléggé meglepő – sokan még csak nem is tudnak a könyvtár…..