Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mean trick

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor a VOSZ rendezvényén kijelentette, hogy egyenes ági öröklésnél, „az államnak nincs keresnivalója, nemcsak a vállalkozás, hanem senki esetében”. Ezt Demján Sándor és más megjelent milliárdosok nyilván örömmel hallgatták, de mennyire jó mindez a…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
mean trick 2009.09.22 11:48:22
@Lili.N:
Gratulálok, jól és szellemesen megmondtad nekem, nagyon büszke lehetsz magadra!

És a lehető legjobb étvágyat kívánok az általad rendelt ételekhez...
mean trick 2009.09.22 11:57:59
@Lili.N:
Persze, hogy van véleményed, csak hát igazán kár volt megosztani velünk...
Akit hozzánk hasonlóan felháborít az alávaló MSZP-sek, hitvány fideszesek, rongy SZDSZ-esek és társaik által megszavazott csendrendelet, majd az azt követő nevetséges önkormányzati hazugságcunami, az hétfőn délután ötkor elmehet tüntetni az önkormányzat épülete elé, az…..
mean trick 2009.09.21 16:54:01
@/tno+DA=:
pont az a lényeg, hogy annak a plusz-kockázatnak az elhárítását, amit a betelepült szórakozóhelyek okoznak nem a teljes közösségnek kellene finanszírozni, hanem azoknak, akiknek érdekükben áll ott üzemeltetni / használni a helyeket!

Egy pléda: ha építek egy gyárat, és az büdös füstöt ereget, nem mondhatom, hogy arra van az emberek adója, hogy megtisztítsák a környezetet! Nekem kell szűrőket vennem és üzemeltetnem.

Mellesleg épp ez az egyik baja az országnak: mindent az adófizetőkre hárítanak, függetlenül attól, hogy mennyire össz-társadalmi érdek egy-egy cél!

Vegyétek észre, hogy itt is ez a vita alapja!