Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Száradó beduincsizma

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberi történelem során a véres sztorik mindig fokozott közérdeklődésre tarthattak számot. Akár bevalljuk, akár nem, mi emberek híresek vagyunk arról, hogy embertársaink erőszakos halála felkelti figyelmünket, s borzongva bár, de részletek után vágyunk. Hatványozottan igaz…..
Figyelem az embereket, ahogy izzadságos munkával próbálják kitalálni a kitalálhatatlant - mire vágyik a másik?Kezükbe vesznek valami csecsebecsét, hümmögnek avagy minden likjuk átnedvesedik - hogy is lehetne bármilyen tárgynak örülni? Egyetlen ajándék a gondolat; és…..
Száradó beduincsizma 2010.01.09 02:12:09
Gyönyörök Kertje Hírek #2 2010.01.06 15:50:00
2009: A gondolkodás éve; Az exeid a Kálvin tér alatt gyülekeznek   2009: A gondolkodás éve Az elmúlt esztendő a mindent átható elmélkedésről szólt - jelentette be sajtótájékoztatóján a méltán népszerű S. Tamás. A budapesti illetőségű fiatalember…..
Millió definíciót hallani a szerelemről; a legkevésbé helytelen talán az, hogy a szerelem (és a szeretet) egy döntés. Nem érzelmi alapú; az érzelmeink pillanatról pillanatra változnak, hogy is tarthatnának örökké? Múlandó minden, ami jó borokkal, illatos virágokkal, lágy…..
a gazdagság pénz-nélkülia bölcsesség tudás-nélkülia beszéd szó-nélküliaz érintés test-nélkülia cselekvés tett-nélkülia boldogság öröm-nélkülia gondolat lét-nélkülia létezés idő-nélküli ..
Figyelem az embereket naphosszat, próbálom megérteni őket, de egyre inkább kívülállónak érzem magam. Örömeik és bánataik teljességgel idegenek számomra; dicsérik a finom ételeket vagy a jó borokat, ízlésesnek hitt ruhákat öltenek, bosszankodnak kedvenc csapatuk…..
Hol tart a mai magyar próza? Kik írnak? Miről írnak? Kinek írnak? Minek írnak? Alant olvasható Háy János egy novellája, amelynek segítségével részválaszokat kaphatunk a fenti kérdésekre. Az írás eszétikai értékét feltétlenül növeli, hogy - verejtékes munkával és…..
emlékezni fogok a boldogság óráiraégig érő napraforgókrapuszta közepénárnyékot adó hársfárafutás közben szerteszét szakadó szoknyáradomboldalban nevekké összeálló kavicsokraemlékezni fogok..
Gyönyörök Kertje Köszöntő 2009.09.12 22:47:00
- Te, nem gondolod, hogy az első bejegyzésnek valami nagyon frappánsnak kéne lennie, ami összefoglalja a blog lényegét, felkelti az emberek figyelmét és kitartó olvasókat toboroz?- Lófaszt. Aki az elejét túléli, az maradjon, a többiek meg takarodjanak a bús picsába...
Száradó beduincsizma 2009.10.20 11:41:23
@Gyönyörök Kertje:
Jajmár, mihablaty?
Gyönyörök Kertje Hírek #1 2009.09.28 18:23:12
Pontosan érkezett a gyorsvonat; Megvan az isteni szex titka; Soron kívül szolgálták ki a közértben; Erkölcsi tanítások kondizás mellé; Holtan találták a testnevelőt   PONTOSAN ÉRKEZETT A GYORSVONAT Konfettivel, pezsgővel, fúvószenekarral és mindent elsöprő…..
A világirodalom legkiválóbb alkotóit bemutató sorozatom azoknak szól, akik a szépirodalom szó hallatán agyzsibbasztó magyarórákra és balfasz költőkre asszociálnak. Itt az ideje újratanulni mindent: se életrajz, se elemzés, csupán az életmű leglényegesebb lényegére…..
Mottó: szép a Bazilika meg a Váci utca, nagyon szép, de már uncsiVolt idő, amikor nálam nagyobb Budapest-buzit keresve sem találtatok, de ez már a múlté. Azonban, mielőtt végleg egy vidéki tanyára költöznék, hogy hátralévő éveimet kukoricanemesítésnek szenteljem, álljon itt…..