Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonczi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror (szerkesztőség)!A napokban találtam rá az Önök blogjára, s felkeltette az érdeklődésemet, hiszen magam is munkahelyi problémákkal küzdök. Élnék eme lehetőséggel, kérem ne publikálják az itt leírtakat, mivel lehet hogy a főnököm, netán a…..
Nagyon elszántan védik a tüntetők Isztambul kivágásra ítélt fáit továbbra is. A paprikaspray se segített, ez az önjelölt Hulk például annyira bekattant tőle, hogy megpróbálta egyedül felborítani a rendőrségi vízágyús autót. ..
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
A Fent és Lent már hallatta hangját szoborfestészet-ügyben, de az Újpesti rakparton biciklizve rácsodálkoztam a meggyalázva felejtett holokauszt-emlékműre. Sok helyen jelentek meg cikkek a szétfújásáról, a rendőrség nyomoz, a sajtó felháborodott, de az emlékmű úgy maradt.…..
Bonczi 2012.06.07 21:56:00
A terézvárosi csendrendelet kapcsán sokan sok mindent megírtak, a sajtóban sokszor negatív felhangokkal, pedig ezt a módszert bizony a Művelt Nyugaton is bevetették már – ahogy annyi más esetben, a vezetőknek talán érdemes lesz megfontolni fejlettebb barátaink eredményeit a…..
Bonczi 2009.10.19 10:20:57
Az egész valahol régen kezdődik. Füstös kocsma, pár furcsa arc, akik ismerősek innen-onnan, a sör meg a beszélgetés. Amikor megerősítenek valamiben, s nincs más az este végén, csak a belső mantra, hogy igen, ezt akarom, ezt csinálnám, ezért áldoznék, ebben benne akarok…..
Bonczi 2009.09.21 15:26:34