Regisztráció Blogot indítok
Adatok
há zé

6 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek esetleg nem világos elsőre, a címben némi irónia is érezhető. Tessék érezni!A post azon felindulásból született, hogy mostanában egyre több magyar nyelvű spamet kapok. Igen, spamet. Nem reklámlevelet, mert valahogy nem érzem reklámnak az efféle megnyilvánulást.…..
há zé 2009.12.13 12:48:46
@nyomasek_bobo: mennyivel jobb mondjuk kedvenc vodafónom? Heti rendszerességgel kapok tőlük SMS-eket és telefonhívásokat a legújabb akciókról.
És minden alkalommal elmondom, hogy ne zaklassanak. Minden alkalommal megígérik és egy hétre rá újra basztatnak a hülyeségeikkel.
Néha komolyan elgondolkodom: vajon Beck Gyuri emlékszik-e még a pofámra a régi szép digitalos időkből... esetleg elbeszélgetnék vele a cége marketingmódszereiről. :D
Tegnap este az Echo tv „Képtelenségek” c. műsorában olyan mértékű uszítás folyt, ami új dimenziókat sejtet, s éppen ezért fel kell rá hívni a figyelmet. Az említett műsor ugyan más adásaiban is súrolja a normalitás határait, de a tegnapi adás még ehhez…..
há zé 2009.12.11 16:44:01
@statez: te egy barom vagy, már ne is haragudjanak a többiek.
Ha maszopost támadnak, az önmerénylet. Ha egy köcsög fideszest, akkor természetesen valódi támadás. Miközben az agresszív, agyatlan idióták épp a fidesz és a jobbik-nyilaspárt körül gyülekeznek.
há zé 2009.12.11 18:35:50
@bugkiller: Valahogy úgy vagyok vele, mint az előttem szóló... sokkal veszélyesebb a náci hordátok, mint a cigányok. Ugyanis mindössze annyi a különbség a bűnöző életmódot folytató, antiszociális viselkedésű cigányok és közöttük, hogy a náci csürhe politikai indíttatású. Tőletek ugye láttunk már tévészékházfoglalási kísérletet... (merd azt állítani, hogy semmi közöd a nácigárdához és körberöhöglek)
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
há zé 2009.12.08 11:56:24
@yoonder84: imádom az ilyen szakértőket... tudod te, mi kárt okoz(hat)ott egy ilyen megállás a céges ügyfeleknek? Nem hiszem.
há zé 2009.12.08 13:36:14
@yoonder84: ne reklámozd, milyen buta vagy, nem áll jól... (megjegyzem, sehol sem írtam, hogy engem kár ért volna - de beszélgess pár vállalkozóval, akiknek trékomos mobiljuk van!)

@bunko_jobbos: mert köznévvé vált. T-Mobilnál nem annak a munkatársnak kell féltenie a seggét, aki elbaszta, hanem a főnökének.
há zé 2009.12.08 23:23:15
@kiskutya: hogy kinek, mi rentábilis... hidd el, a beszállítónak nagyon megéri! ;)
Mondjuk én láttam olyan csúfságot, hogy nagyobb cirkusz volt egy tesztrendszer bedögléséből, mint az éleséből. :(
Egyébként van rá relative elfogadható megoldás - ha óhajtod, mélben folytathatjuk, innen ki vagyok rúgva. :D
(csak szarul csinálták meg az indát, azért tudok még mindig írni :D )
A választást még meg se nyerte a Fidesz, de az ezüsthajó, bolgyó hollandi állapotát elhagyva nyílt vízekre hajóz.Pécsen még csak pár hónapja van Fideszes polgármester, de a kulturális főváros már mutyi lett, nem kellett sokat várni.A kultura megint a haver kutyák üzlete, a…..
há zé 2009.12.08 07:37:11
@marós: ez nem kampány, tény. És nem ugyanolyan, mint a többi, sokkal gusztustalanabb. A többinek pl. nincs olyan agymosott birkanyája, mint a narancsos bukta pártnak. (jade: ebből a szempontból a jobbiké hasonló a fideszéhez)
Olyat még nem hallottam, hogy egy mszp v. szdsz szimpatizáns védte volna a saját pártjában lévő tolvajokat. Fideszesekről ugyanezt nem mondhatom el. Most is: itt a csabika, aki párszor már bizonyított a fidesz érában, hogy micsoda gané, most mégis maszatoltok... szóval szánalmas. És igen, kezdek félni, mert fideszéken egyre jobban kiütköznek a rákosista jellemvonások. Már most készülődnek a koncepciós perek, a fideszközeli mutyik és hasonlók.
há zé 2009.12.08 10:34:54
@Werwolf: íme a jobbantkák értelmi színvonala, kultúrája. :D

@Sirrah: hmmm... lehet, addig pofáztok, hogy az eddig otthonmaradó 70% mégis elmegy szavazni. És esetleg nem valakire, hanem ellenetek fog szavazni. :D
há zé 2009.12.08 10:40:20
@Sirrah: megyek. De nem azért, mert ideböffentetted. Nekem nem hiányzik újabb koronaúsztatós-kayaibrahimos-országjárós komcsi uralom. Jobb helyen van a náci-komcsi koala a jelenlegi helyén, ellenzékben.
Mondjuk amióta itthon az SZDSZ stipistopizta le e kategóriát, úgy egyébként is vérciki már a Lauder gimiben is odaszavazni, őket szeretni – de most nem erről, sőt nem is zsidózásról lesz szó.   Svájcban nemrég népszavazást tartottak, ahol az ottani Jobbik – mely…..
Indafotóblog Fókuszban: A Hold 2009.12.03 16:33:52
Tudtátok, hogy decemberben két telihold is lesz? Az első most, a második pedig KGyST szerint szilveszterkor. Ebbe a válogatásba nem csak mostani holdak vannak, régebbiek közül is válogattam szebbeket. Mityu: Telihold moyirto bda: Holdagad Warkas: Este Sümegen Ren90: Pici hold KGyST…..
há zé 2009.12.05 08:42:39
Kis tömeg gyűlt már össze, a futók rajtszámot biggyesztgettek egymásra, lányoknak pom-pom bojtokat osztogattak a fotósok meg videósok gyűrűjében. Ez az esemény már jobban megmozgatta a sajtót, a királyi tévén kívül a Stop.hu, Index, RTL és még pár, nem beazonosítható kamerás nézte, mi is fog itt…..
há zé 2009.12.05 08:34:07
@hawkeye: van amiben egyetértünk... :)
Hogy a budapesti zebrák többségén nem lehet időben átkelni, az szinte már közhely. Mondjuk életerős, kisportolt, kipihent férfiemberek, ha egy kicsit összeszedik magukat, akkor szinte már-már időben át tudnak haladni, de kerekesszékesnek, bicegőnek, babakocsisnak vagy kisgyereket…..
há zé 2009.12.04 12:55:19
@solaitid: az úttest a belvárosban is az autók és egyéb járművek számára van fenntartva elsősorban. Amikor nincs tömegnyomor az utakon, olyankor bizony akadályozza a zebrán maradt gyalogos a forgalmat, mert ott elsőbbsége van. A zöldhullám meg épp arról szólna, hogy x sebességgel megállás nélkül lehessen haladni végig a lámpás kereszteződéseken és épp ezt akadályozzák az ilyen lámpák.
há zé 2009.12.04 15:36:51
@solaitid: amint látom, a biciklis idióták után itt a gyalogosok "érdekeit" képviselni próbáló agyatlan szerveződés... :(
Ugye te mindig gyalog szoktál közlekedni? (ebbe beleértendő, hogy a közösségi-/tömegközlekedési eszközöket sem használod)
há zé 2009.12.04 16:15:25
@solaitid: hogy felismerem a szemellenződet, nem azt jelenti, hogy kifogytam bármiből. Feleslegesnek tartom, hogy elvakult élőlényekkel érdemi vitát folytassak.
(ugye minden a gyalogosokért, tehát egy gyalogos is nyugodtan feltarthatja mondjuk a 7-es buszt - igaz?)

@thyles újra: Egyetlen egy nem sokkal. Kérdés, hogy mekkora ott a gyalogosforgalom. Mert ha sokan sétálnak át úgy, hogy mire a felezőhöz érnek, már zöldet kap a Rákóczi út forgalma, akkor gázos a dolog.
Aki olvasta a Harry Pottert, esetleg látta a filmeket, biztosan emlékszik arra az órára, mely azt mutatta, hol vannak a Weasley család tagjai. Nos, ez az óra egy ki turpissággal ugyan, de életre kelt. Az órát a Twitterhez kötötte hozzá a tervezője, ha megadja az előre beállított…..
há zé 2009.12.04 14:54:01
addict Katonának lenni menő 2009.12.03 17:45:00
Legalábbis az amerikai légierő számára készített futurisztikusan induló reklámfilm szerint, amelyet nézve olyan érzése van az embernek, mintha egy a jövőben játszódó kalandfilmet látna. Látványos mozdulattal magukat a mélybe vető ejtőernyősök, sci-fi filmekbe illő…..
há zé 2009.12.04 04:41:38
@ügyfélszolgálatos: ahhoz picit nagynak tűnik a belseje. Meg elég gagyi is a grafikája. :)
há zé 2009.12.04 09:11:15
@Amanitin3: ahogy olvaslak, neked meg az a természetes, hogy fegyverrel bevonulsz egy idegen állam területére és végigerőszakolod az utadba kerülő nőket. :(
A magadfajtának jó helye lenne a Duna mélyén, nemzetiségtől és oxigénpalackoktól függetlenül.
Kedden indult el a bérbicikli-rendszer Lőrinciben, az első napokban az esős időjárás ellenére is voltak páran, akik kipróbálták, mondta kérdésünkre Víg Zoltán polgármester. Szerinte nagy áttörésre néhány nap alatt nem szabad számítani, különösen nem a téli időszakban,…..
Biztosan sokan emlékeztek még az I Love Traffic nevezetű játékra, amiben a közlekedésirányítóként kellett helyt állnunk. A fejlesztők most a másik oldalról közelítették meg a kérdést, és elkészítették nekünk az I Hate Trafficet. A játék roppant egyszerű, az előre…..
Jó látni, hogy vannak még olyan buszvezetők akik felemelik a hangjukat, ha a buszukon valaki nem az utazási feltételek szerint utazik. Olvasónk a 23E buszon találkozott egy jófej buszossal, aki a zenét bömböltető fiatalokat rendre utasította. De jobban jártok, ha az olyan panaszokat,…..
há zé 2009.12.01 11:09:30
@tiki2: én se embernél, csak tizenéves szöszke ribankezdeménynél.
há zé 2009.12.01 11:10:15
@MagyarZizzi: úgy látszik, már megint megjelent a cigány szóra a net neonyilas csőcseléke.
há zé 2009.12.01 13:26:08
@kkkkkk1: apádat is utálod? Szerintem utálnád, ha ismernéd... a vérszerintit.
Sokféle terisklónnal lehetett már találkozni a KMK-n: volt már olyan, ahol minél magasabb tornyot kellett építeni, aztán ez kereszteződött a Jengával. Szerepelt már szélesvásznú és egészen pici is, kétoldalas és négyágú. A mai klón a Phytrix névre hallgat, a…..
há zé 2009.12.01 07:13:57
@ata843: ühüm. kábé...
Döbbenetes nyilatkozatot tettek a svájci óriás hadronütköztető vezető tudósai legutóbbi sajtótájékoztatójukon. Az egyéves kényszerpihenő után újraindított szerkezet közel két heti munka után nem várt eredményt hozott: semmit. A nemzetközi tudóscsoport arra a…..
Az első bejegyzésemben a kommentek között fel lehet fedezni egy-egy utalást arra, hogy ki és mit lopott. Hát igen megesik a reklámszakmában, hogy egy külföldi ötletet átimportálunk magyar földre és lesz belőle valami. De például mondhatnánk az iwiw-et is, ami másolja a…..
Azt nyilatkozza egy budapesti sportklub és lőtér főnöke, hogy nálunk van Európa egyik legszigorúbb fegyvertartási torvénye. Ezt mondja, s közben nem esik rá az egész plafon, s nem szakad le a képe. Milyen szigorúság az, ahol olyan ember lehet lövész-sportoló, ráadásul kaphat a…..
há zé 2009.11.28 15:03:38
@röntgenszeműlány: remélem a következő áldozat te leszel...

@TD223: megszólalt a neonyilas? Mi lenne, ha inkább te és faj/párttársaid takarodnátok még a bolygóról is?
AudioPorn Central A YouTube zongora 2009.11.27 15:43:21
Guy Dayan az InstrumenTube crew kreatívja külde ezt a csodátmi nem győzünk magunkhoz térninektek is ki kell próbálni!csak klikkeljetek a zongora billentyűire a videón ;)vigyázat! zseniálisan addiktívpláne hogy az InstrumenTube project más hangszereket is tartalmaz..
A kismegszakítót (a.k.a.: biztosíték a villanyórán) fegyverként is lehet használni, ezt tudtuk. Pillanatragasztóval kombinálva viszont olyanná válik, mint az amerikai bunkerromboló bomba: célzott, pontos és elképesztően hatékony. Kommentelőnk, s_timcsi valószínűleg…..
há zé 2009.11.26 18:25:52
@Új Nick: bunkókám! Inkább a bulizós, antiszociális alakoknak ajánlgasd a vidéki lét gyönyöreit! Az ilyen ostoba állatoktól mindig felmegy a vérnyomásom. Miért képzelik, hogy a szórakozásukkal _joguk van_ másokat zavarni? (a kérdés költői, mert tudom a választ: szimplán bunkók)
há zé 2009.11.27 18:39:15
@boylepke: tán a többségnek vannak tapasztalatai a "halk bulikat" illetően. :(
„Írónak tartom magam, idealistának. Mélyérzésűnek és magányosnak, szánalmasnak és nagyszerűnek. Komolynak és határozatlannak. Intelligensnek és fanatikusnak. Morbidnak és cinikusnak. Kevésnek ehhez a szar világhoz.” Bozzi Vera sorozatában lánya osztálytársáról…..
há zé 2009.11.26 18:16:28
@volánrulz: de igen. Egyéni problémákra lehet megoldás az is!
Utána már nincs bajod. Ha nem érdekel, hogy másoknak hiányzol, ha kimúlsz vagy nincs akinek hiányoznál, akkor az öngyilkosság is lehet megoldás sokmindenre.
há zé 2009.11.27 09:21:10
@espadazo: "Persze az igazi öngyilkos nem jelez előre!" - ezt a baromságot kitől tanultad? Vagy saját agyszülemény? Mondogasd ezt sűrűn a környezetedben esetleg felbukkanó "előrejelző jelölteknek"! Vagy az egykori katonatársam családjának, aki hónapokig szenvedett, volt a katonai kórház pszichiátriáján is, ahonnan egy hét után egy magadfajta vadbarom visszaküldte, hogy semmi baja. Két nap múlva a srác szétlőtte a saját fejét... :(
há zé 2009.11.27 11:03:05
@espadazo: mennyire, de mennyire nincs igazad... :(
Nu, az előző részben megismertük Barbit, aki első látásra hat fokkal értelmesebbnek tűnik a többi luvnyánál, és jóval csinosabb is, mint a többi, de ez nem faktor egy ilyen műsorban. A verhetetlen PszichóAndi-Editnéni-Fogash trióból kerül ki majd a győztes, ez ide ordít, a…..
há zé 2009.11.27 09:01:24
@Lakásfelújító Feri: jah... de amíg nem emlegetik, addig eszébe sem jut az embernek. ;)
há zé 2009.11.27 10:19:42
@sixx: nem olvasom bazdmegte! Csak a címlapon rendre a pofámba tolakszik az összes ilyen reklám.
há zé 2009.11.27 10:21:21
@hex.kelly: én direkt kerülöm ezeket a "műsorokat", a blogbejegyzéseikben is csak addig szoktam jutni, hogy leírjam, hagyják már abba ezeknek a görényeknek az állandó ingyenreklámját, vagy ismerjék be, hogy fizetett reklámmal szórakoztatják a betévedőket. Magát a bejegyzést sohasem olvasom el. (ezt se tudom, hogy miről szól, csak a címét láttam)
Tigrincs blogja Bekattanás 2009.11.27 07:55:00
Ámokfutó gyógyszerész-hallgató lövöldözött Pécsett, egy halott és egy életveszélyes és két súlyos sérült. Draskovics  szerint el kell gondolkodni a fegyvertartási szabályokon, az egyik kertévé riportere kiakadt azon, hogy a menekülő srác útközben elment egy…..
Remek sztorit dob fel Hampuk Richárd blogja, aki a témára levélben is figyelmeztette a Homárt. A meghökkentő poszt lényege, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság egyik, idei döntése gyakorlatilag azt mondta ki fű alatt, hogy tilos erotikus webshopot üzemeltetni Pumaföldön. Az itt…..
Nem értem, Walter miért olyan pikírt, levelében miért feszegeti a "nonprofit" szó jelentését, amikor egy ennyire szórakoztató szórólapot kapott a nagykörúti villamoson. Remeg az asztrofizikai kozmikus energiamezőnk minden mondatától, kéjesen bizseregnek a tengelytónusos…..
há zé 2009.11.24 11:35:17
@sztivo: de, menjünk bele! Legalább valami érdekes témáról is szó esik végre!
Vonnegut mint sci-fi szerző? Én egyetlen könyvéről tudok, ami talán valóban ebbe a műfajba tartozik, pedig olvastam tőle jónéhányat. (nem mernék vállalkozni rá, hogy kategorizáljam a műveit :) )
há zé 2009.11.24 19:05:54
@vazsmegyeigerdezsház: az első hármat nem nevezném a szó klasszikus értelmében sci-finek (illetve így cím alapján már nem tudom, melyikben szerepelnek a töpörített kínaiak... arra az egyre talán...), a negyediket sajnos nem ismerem.
há zé 2009.11.26 06:41:23
@Alternatív: Ö... így cím alapján nem tudom azonosítani, de úgy egészen véletlenül nem-e lehet-e, hogy a cím egyben a műfajt is elárulja?