Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alprazolam

0 bejegyzést írt és 294 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Olvasónk alaposan dokumentálta a szervizelési (várakozási, szarakodási, időhúzási) folyamatot, úgyhogy nagyon szép kerek történet született arról, hogyan nem csinál senki semmit a mosógépével heteken át. A pontosan ismert fogyasztói jogokat, azaz hogy a szerviznek törekedni kell ugye a 15…..
Számonkérő, lekezelő, minősíthetetlen, ordenáré módon bántak a beteggel.. Vajon tényleg a fejétől bűzlik a hal? Tisztelt szerkesztőség!   Úgy gondoltam, ki kell, hogy írjam magamból az egészségügyi ellátásom alatt átélt tapasztalataim és benyomásaim, mert nem bírom magamban tartani, ugyanakkor…..
Habár elég megosztó véleményeket hallottam a kórházról és tényleg rá férne az osztályra némi támogatás, mégis összességében pozitív tapasztalattal távoztam. Kedves Praxis Blog!   Sajnos úgy alakult, hogy meg kellett műteni és mivel életem első műtétje volt igyekeztem minden lehetséges információt…..
Amikor az ember már huzamosabb ideje külföldön él, hajlamos rácsodálkozni bizonyos magyarországi dolgokra, amit az otthoniak talán már észre sem vesznek, vagy csak megvonják a vállukat, annyira természetesnek tűnnek. Bogdán jó harminc éve választotta az Egyesült Államokat, de azért rendszeresen…..
alprazolam 2019.11.15 10:36:35
Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben. Tisztelt Euronics! Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen…..
alprazolam 2019.08.28 20:01:58
Egy walesi falu, Fairbourne lehet a klímaváltozás eddigi legnagyobb áldozata az Egyesült Királyságban...
Énekelek Neked, Gyurka. Dühödten dalolom bele a képedbe, hogy: „A jövő előttünk romokban hever, és ha nem akarjuk, nem jön el…” De ez így túl egyszerű, túlontúl gyáva megoldás lenne. Nem sétálok bele egy kilátástalan pillanat hatása alatt a jéghideg Dunába, mint tette azt a férfi, aki képtelen volt…..
A vígjátékoknak – akárcsak sok minden másnak – vannak alfajaik. Van az, amin tényleg jókat nevetünk, és nem is derogál senkinek megnézni, mint például az Igazából szerelem (sokunknál plusz pont, ha az a vígjáték romantikus is, mint az említett film esetében). Van a bugyuta, ami tényleg csak kevesek…..
BEKIÁLTÁS Orbán bohóca: A Patyi 2018.04.14 03:21:34
Sokak lelkét simogató hatása lehet, hogy lám, még egy Prof. Dr.-t is lehet heccelni. A kissé életlen videó-felvételen öltönyös, nyakkendős férfiak. Orbán Viktor miniszterelnök a baloldalon, Tarlós István budapesti főpolgármester a jobbon. Közöttük nyakig begombolt, fekete kabátban, nyakában…..
Aludni lehet hason, háton, oldalt, kifliben, párnát szorongatva, kutyához bújva vagy macskával a fejünkön, de az biztos, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen fekhelyen műveljük ezt. Hát- és derékfájás, kialvatlanság a jussa annak, aki rossz matracra hajta álomra a fejét esténként, onnan meg csak egy…..
Gyógyulásomat mind az állami, mind a magán rendszerben próbáltam elérni sikertelenül. Azt gondoltam hogy majd a magán rendszerben ha fizet az ember akkor minden más lesz. Sajnos nem. Kedves Praxisblog!   28 évesen már sikerült bekerülnöm az egészségügy útvesztőibe.…..
alprazolam 2017.11.29 14:37:14
@Dwokfur: vagy idiopáthiás hipereozinofil syndroma is lehet, vagy eozinofil vasculitis, ha vért is köpött. Ez volt a korábbi Churge-Strauss, ha jól emlékszem. Immunológiai kivizsgálás sem lenne hülyeség immun-elfoval, antitestekkel.
Demjén egy 600 fős falu, mely Heves megyében, Egertől 10 km-re délnyugatra található. Akárcsak szomszédjának, Egerszalóknak, Demjénnek is legfőbb vonzereje a nátrium-kalcium-hidrogénkarbonátos, kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős vas és metakovasav tartalma lassítja az öregedést,…..
XVI. ker. háziorvosi rendelő: "Ide ne jöjjön be, nem akarom Magától elkapni, jöjjön délután, miért én kapjam el, nem az én dolgom." Sziasztok!   Nekem többnyire pozitív tapasztalatom volt egészen ma délelőttig a magyar orvostársadalommal.   Úgy esett, hogy lebetegedtem, masszív takonykór annak…..
alprazolam 2017.10.12 19:44:44
Ha ezt tudom előbb, biztos nem adtam volna hálapénzt, amit simán zsebre vágott! Mikor kiengedte a kórházból ismét elmondta, hogy férjem meg fog halni. Kedves Praxisblog!   Sajnos negatív véleményt kell írnom Törökbálinti Tüdőgyógyintézetről. Férjem tüdőáttétes…..
Az van, hogy Pumped és Pumpedné hiába nincs együtt, azza nem járnak, mármint el, közösen, de dugni dugnak, legalábbis Pumped ezt szeretné, de nagyon, mert 21 éves és tulajdonképpen a nap 24 órájában csak a dugásra gondol. Pumpedné egy fokkal összetettebb szerkezet, neki ez így…..
Az idei nyár (is) megmutatja azt, hogy nem lehet elég komolyan venni a globális felmelegedést. Azt a környezeti változást, amiről rengeteg vita van, de szerencsére a tényét már egyre kevesebben vonják kétségbe. Sokan érvelnek amellett, hogy még megállítható ez a folyamat, és olyanok is vannak, akik…..
Furdancs Blog Egyszezonos medencék 2021.06.29 05:00:00
Bár már jó néhány éve kaphatóak a különböző fóliaanyagú medencék a kereskedelemben, igazán olcsóvá az utóbbi 5-10 évben váltak. Manapság már akár 30000.- Ft alatti összegért is vehetünk egy 3,6 méter átmérőjű medencét, szűrő és vízforgató berendezéssel, takarófóliával. Persze ilyen alacsony áron nem…..
   Téma előtti nap kérdése: tudjátok, hogyan lehet földönfutóvá tenni sok embert egyszerre? Lezavarjátok őket a járdáról a fűre, hogy ott fussanak...      A napokban a kisfiammal orvoshoz kellett mennem. Le kell szögeznem előre, hogy amiről írok, az csak erről a konkrét esetről fogalmazódott meg…..
Várja ki a párom amíg kezelés és műtét nélkül, katétert viselve élete végéig, szépen meghal nagy szenvedések közepette? Tisztelt Praxis!   A párom 75 éves lesz nyáron és tavaly novemberben állapították meg a prosztata rákot nála a Dél-Pesti Kórház Urológiáján, ahová véletlenül került, mert akkori…..
alprazolam 2017.04.29 15:45:59
Bizonyára mindenki emlékszik még rá, amikor télen a város lényegében járhatatlan volt az utakat és járdákat borító hó és több centiméteres jégpáncél miatt. Ekkor mutatkozott meg igazán, hogy nincs gazdája Kecskemétnek, hiszen az önkormányzat és a polgármester nem tett semmit sem annak érdekében,…..
Zavarjuk szét az egész bandát, kapjon több pénzt az, aki tud, és szeret is gyógyítani, és azt gondolom, hogy akkor el fogja tudni látni a betegeket talán a kevesebb, de rátermettebb személyzet is. Senki se menjen a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, ha élni akar! Nekem is van egy…..
Pali bácsi magába szívott egy nagyot a nyári levegőből egy szomorú sóhajhoz, majd SZTK keretes szemüvege meg-megmozdult, amint fogai közt a fogpiszkáló lassacskán a szája egyik sarkából a másikba vándorolt. Tudta, hogy eljön majd ez a nap is, de azt azért nem gondolta volna, hogy meg fogja érni.…..
alprazolam 2017.01.18 10:37:32
Temetés ügyintézéskor a temettető egyik legfontosabb feladata a halotti anyakönyvi kivonat beszerzése, ami nem is olyan bonyolult, mint gondolnánk, de néhány praktikus tanács talán mindenkinek jól jöhet. A legfontosabb, amit tudnunk kell, hogy - bárhol is akadunk el az ügyintézésben - nem kell…..
Mindannyian szeretünk kedvezményt kapni, amikor többet vásárolunk egy termékből.  Az üzleti élet így is működik, minél többet veszel valamiből vagy minél nagyobb kiszerelésben, akkor az egység ár csökken, van mennyiségi kedvezmény. Mindig így van ez? Erre a kérdésre kerestem a választ egy országos…..
Kell is, hiszen az első, szombat esti (19:30, Duna TV) adás fellépői nem igazán emelik meg az ember vérnyomását: Benji, Calidora, Csondor Kata, Henderson Dávid, Leander Kills, Rocktenors, Roma Soul, Singh Viki, Spoon21, The Wings A produkció bezzeg odateszi magát, legalábbis ez derül…..
alprazolam 2017.01.11 09:51:03
@Kristóf Tarnay: hát, ahol füst meg tűz van, ott CO is van!