Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szecsaa

38 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
https://foursquare.com/szecsaa/list/egy-nap-a-v%C3%A1rosban-a-legjobb-hamburger-nyom%C3%A1ban..
Foursquare Blog Gépház üzeni 2011.11.24 12:28:00
A 4sqHU blog 1-2 hétre ismét lehúzza a rolót, hogy aztán megújult formában térhessen vissza. Addig is checkineljetek lelkesen!..
Újabb jó hír a badge kedvelőknek! Pár napja írtam az expertise badgekről, de most a Foursquare gondolt még egyet, és az eddigi 24 jelvényhez hozzácsapott még hármat.  Így aki sűrűn jár jazz clubba ezeken a hűvös estéken, vagy plázákba fogja intézni a karácsonyi…..
Egy gyönyörű szép infografikát készített (katt a képre a nagyobb képért) az egyik Foursquare grafikus, Matt Healy arról, hogy tavaly az év utolsó hónapjaiban hogyan utaztak Amerikán belül a Foursquare userek: repülővel, vonattal vagy autóval. A három különböző utazási mód…..
Gratulálunk! Azzal, hogy vért adtál, megmentettél egy életet, köszönjük! Jelentkezz be bárhova, és a checkin mellé a shout mezőbe írd be a következőt: Donation Red Cross A badge megszerzéséhez nem kell követni semmilyen oldalt, és csak érvényes checkinnel szerezhető meg…..
Gratulálunk! 5 különböző Starbucksba jártál! Most itt az idő, hogy rendeljetek a haveroddal egy double tall latte-t, ünneplésre fel! Indíts egy keresést a "starbucks" szóra, s válassz ki 5 különböző Starbuckst. Tipp: Sajnos Magyarországon egyelőre csak 3 Starbucks van,…..
szecsaa 2011.11.22 11:07:31
@bence_balazs: igen, sajnos visszavonult a badge a nyáron. kár érte, mert mire itthon megnyitott az 5. starbucks, addigra visszavonták :(
Foursquare Blog Hot Tamale badge 2011.11.22 08:00:00
Rizs, bab, sajt, koriander - Miért ennél bármi mást, amikor ezeket az összetevőket együtt megkapod egy fóliába tekert, ízletes finomságban? Most lökd ide azokat a nachosokat, és csapassad a mehikóóóót!  Kétféleképpen szerezhető meg a badge: Checkinelj be 3 különböző…..
Megint kicsit zavaros a cím, de a poszt lényegében arról fog szólni, hogyan tudunk hozzáadni egy venue-hoz képet weben keresztül. A dolog közel sem olyan egyszerű elsőre, de igyekszem minél több képpel és magyarázattal illusztrálni a folyamatot, a végére pedig remélem mindenki…..
Rövid hír, hiszen az elmúlt néhány napban 2 új verzió is kijött az Androidos változatból. Frissíteni érdemes mint mindig, még ha nincsenek is nagy változások. 2011.11.17: A "Me" rész kicsit átalakult: a Friend rész feljebb került, és a tippek alól pedig kikerült a To-Do…..
♫ Just a small town girl / Living in a lonely world / She took the midnight train going anywhere! ♫ Kétféleképpen szerezhető meg a badge: Checkinelj be 3 különböző Karaoke Bar kategóriába tartozó venue-ra         Vagy  Napi 1 alkalommal checkinelj be ugyanarra a…..
Foursquare Blog Expertise badges 2011.11.21 00:42:00
Először is elnézést mindazoktól, akik vártak valami magyarítást a címre, de sajnos semmi használható nem jutott eszembe. Gondolkoztam ilyen szakosított jelvények, szakértői jelvények vagy a szakmai jelvények címeken, de így egyik sem adta igazán. Szóval, expertise badges, ami…..
    A Vodafone Magyarország és a Checkiners kft. közös játéka a mai napon véget ért. Merészen kijelentem, hogy az eddigi legjobb hazai Foursquare játék volt, még így is, hogy nem én nyertem a telefont. Pedig az esélyem meg volt rá, igaz több mint százan pályáztunk a…..
Foursquare Blog Greasy Spoon badge 2011.11.18 08:00:00
Ragadós műbőr fotelek, soha ki nem fogyó kávésbögre, almás pite frissen a vitrinből… Szirupos a pincérnő kendője? Úgy néz ki éppen vacsorázó helyen vagy. Itt az ideje, hogy nekiláss a hagymakarikáknak. Vagy a tejturmixnak. Vagy inkább mindkettőnek. Checkinelj be 5…..
   A Foursquare nemrégiben elindította az ingyenes egyetemi/főiskolai badge programját. Ennek keretében már 23 amerikai egyetemen lehet jelvényeket szerezni, amely elnézve a jobb oldali térképet (kattintásra megnézhető nagyban is) lefedi az USA államait. A…..
Bár én ritkán használom a Logout funkciót a jobb felső sarokba, de a - bejelentkezés nélküli - Foursquare nyitóoldal is megváltozott. Ilyen nagyszerű képekkel vesznek rá minket, hogy regisztráljunk az oldalra: Érdemes kijelentkezni, s megnézni ezeket a képeket teljes méretben.…..
Foursquare Blog Overshare badge 2011.11.17 08:00:00
Több mint 10 checkin 12 óra alatt? A következő lépés az lesz, megírod Twitter-re, hogy megvan badge?! Checkinelj be legalább 10 helyre 12 óra alatt. Tipp: Arra figyelj, hogy csak óvatosan a checkinekkel, nehogy letiltson a rendszer: ha félóránként bechekinelsz egy helyre, abból baj…..
Így egy nappal a honlap megújulása után már nem az a hír, hogy új a honlap, hanem hogy felfedezzük az apróbb változásokat. Összességében nekem bejön az új design, de azért vannak részek amik nem tetszenek, viszont a legtöbb funkciónak nagyon örülök, hogy végre beépítették…..
Két designos háttérkép, amik segítségével betekinthetünk abba a folyamatba, hogyan is működik Explore funkció a Foursquare keretein belül. Egyik PC-re, másik mobilra. A designer egyébként Foursquare-nél dolgozik, s a további képeit itt tekinthetitek meg...
Foursquare Blog Service badge 2011.11.16 08:00:00
Egy badge azokért, akik védik és szolgálják a hazát! Az országod tiszteleg előtted! Jelentkezz be 3 különböző napon Military Base kategóriájú helyre! Lehetnek különböző helyek, de lehet ugyanaz a venue is! Tipp: Budapest és környékén található venuekat összegyűjtöttem…..
Foursquare Blog Újraindulunk.. 2011.11.15 21:30:00
Jó ideje nem volt bejegyzés a blogon. Sok minden közbejött, más dolgok kerültek előtérbe, és kevesebb idő jutott szórakozásra is, így a blog néhány hónapig pihent. Azóta ezer és ezer újítás került be a Foursquare világába, és azt gondolom, hogy itt az ideje újrakezdeni a…..
Már egy jó ideje nem írtam a blogra, sajnos időm se volt, s a kezdeti lendület is megtorpant. Majd eljött a ma este és olyan újítások kerültek be a Foursquare világába, hogy erről muszáj egy postot írnom. Két extra-szuper-gigalájk újítás került be a rendszerbe, amelyet én már…..
Foursquare Blog 4sqMap 2011.08.02 18:40:00
Ennek a posztnak a címe gondolom sokatoknak nem mond semmit, de remélem a bejegyzés végére mindenki pontosan fogja tudni is, mi ez a 4sqMap. Remélem nem bánjátok ha megint egy olyan oldalt mutatok be nektek, amelyre előbb-utóbb minden Foursquare fanatikus rátalál és képes órákat…..
Foursquare Blog Forecast 2011.07.28 21:35:00
Rengeteg hasznos alkalmazás készül a Foursquare klienshez, melyek közül én még csak az ismerkedési fázisban vagyok velük, de nemrégiben indult egy egész jó startup, mely egyelőre csak iPhone-ra jelent meg. Ez az alkalmazás a Forecast, s aki kíváncsi az appstore-ból könnyedén…..
Foursquare Blog Videó 2011.07.28 19:30:00
Tegnap az amerikai ABC csatornán Dennis Crowley, a Foursquare egyik alapítója beszélt kicsit a Foursquare alkalmazásról, s hogy miért érdemes a 4sq specialt választania a kisebb vállalkozásoknak a kuponos oldalak helyett vagy mellett. Szívesen látnék a hazai tv adókban is ilyen…..
Foursquare Blog Tidysquare 2011.07.28 00:50:00
Most egy egész érdekes és hasznos oldalt szeretnék bemutatni nektek. Bár kicsit haszontalannak tűnik, illetve nehéz kitalálni, hogy mégis mire tudja használni egy átlagos user, én legtöbbször csak nézelődök rajta, de van egy-két érdekesség is. (katt a képre az oldal…..