Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M a r c e l

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
REPÜLŐZIK A FELHŐZETET? NEM ÉRTED?!   Ez meg egy kis gyűjtés az agyhalottak lamentálgatásairól: http://they.chemtrail.me/..
  A Magyar Narancs Narancsszem tollából megjelentetett egy olyan cikket, ami filmek hatására kislány filmszereplőket szexuális vágyak tárgyaként láttat. A cikk ellen született egy petíció, ami pedofíliának látja az ábrázolást, erre a Magyar Narancs perrel fenyegette meg a…..
Amíg a világtól távol, elzárva éltek, könnyebben megőrizték hagyományaikat, ám a globalizáció következményeként a nomád törzsekhez is szép lassan elér a civilizáció, a kis népek fokozatosan beleolvadnak a szomszédos, nagyobb kultúrákba, elveszítve ősi nyelvüket,…..
Több mint 1400 potenciálisan veszélyes objektum halad el időről-időre a Föld közelében. Ezek közül a NASA/JPL (NASA Jet Propulsion Laboratory) fotóján 1397 pályája látható. Ez a kétségtelenül igen látványos, de nagyon békésnek tűnő kép csalóka, hiszen rajta van a…..
M a r c e l 2013.10.13 13:08:37
@Balt: Ezek a Földet megközelítő aszteroidák, persze hogy a földpálya közelében látod őket sűrűnek.
Vasárnapi rövid poszt következik. Timi levelét közöljük, aki egy autósiskolában húzza az igát. További kellemes hétvégét Mindenkinek! Én  1,5 hónapja dolgozom egy autósiskolában. 4 órára vagyok bejelentve, de napi 9-et kell dolgozni és ezen felül 24 órás…..
Azt hiszem tüdőgyulladásom van, mindenesetre rettenet rosszul érzem magam...A blog viszont nem állhat le, ezért itt a legújabb levél, amit egy számtalanszor elutasított roma tanító küldött nekünk.  Várom a véleményeket!T Szerkesztő!Rendszeresen figyelem a blogban megjelenő…..
Én is.A héten a képek NAK blogjából vannak3 éve nem volt egy épkézláb kapcsolatom, mindig a rosszfiú-sztereotipiába futottam bele, csalódott voltam és már untam az egyedüllétet. Ismerkedni szórakozóhelyen lehetetlen, vagy egyéjszakás móka a vége, vagy semmi. A munkahelyem ilyen…..
Reckl Amál blogja Egy kor-kép 2008.11.03 14:27:00
Nagyon fölháborított tegnap a Heti hetesben elhangzó tömény kádárista, rövidlátó, populista szöveg, amit Gálvölgyi János, Hernádi Judit, de főleg Farkasházy Tivadar előadott a 13. havi nyugdíj és a hitelek kapcsán.Elfogadhatatlan az az oktondi agresszió,…..
Kettős Mérce Flash a jobbik 2008.10.24 16:53:00
 A tegnapi nap két legjobb és legérdekesebb pillanat ez a két szám volt.Pár idézett: „Gyurcsány kuratja Szálasit, Hitler baszatja rákosit, Gyurcsány töcsköli Orbánt”Morvai, Vona, mint kemény szónok?DrFlasht az emelvényekre és a pódiumokra, én szabad téri…..
Hétfő reggel többnyire nem pont olyan az ember hangulata, mint péntek délután, mikor már csak azért olvasgat blogokat, mert olyankor már szinte bűn dolgozni és jön a hétvége. Ilyenkor még felkelni sincs marhára kedvünk, morcosak vagyunk, mert megint vége a pihenésnek. Rolodex…..
Aszittem ilyen csak a filmekben van! Mindig meg kell kérdezni hány éves, különösen, ha "testvérek!" Brr.Sziasztok!Ha érdekesnek találjátok adjátok közre. Köszi.Hosszú lesz. Nem annyira a szakításról szól, mint egy halva született kapcsolat hattyúdaláról,…..
P$YCHO kalandjai vezérekkel, balesetveszélyes helyzetekkel, és parasz sínbohócokkal. A sztori a szokásos, kalauz tojik tájékoztatni az utasokat, utasok szívnak.   Kedves Georgejr!   Most fedeztem fel a blogot, de akad bőven tapasztalatom a mávos utazgatásaim során, így alább…..
Pontosabban betegségekre való hajlamát. A napokban kezdett bele blogjába (talán az első milliárdos, aki blogot ír) és részleteiben taglalta, miért gondolja, hogy Parkinson-kórja lesz. Sergey Brin azt írta, édesanyjánál évekkel ezelőtt diagnosztizálták a Parkinson-kórt a tünetek…..
Szegénység blog Szegényszag 2008.09.09 10:10:00
Igen, persze, fürödni kell. De utána gyalogolni, tömegközlekedni is. Hogyan ne legyünk büdösek mire odaérünk az állásinterjúra? Vagy másfél éve vettem egy izzadásgátlót 1500 Ft-ért, (Murnauers mineral deo kristall). A lényeg, hogy úgy néz ki, mint egy ásványi tömb,…..
Egy tipikus válóokot mutatunk be az olvasóknak, amellyel még nem annyira foglalkoztunk, pedig a blogkorszakban az egyik legtipikusabb vitát kiváltó ok, hogy egyik rátalál a másik titkos blogjára. És akkor borul minden. Ezért javasoljuk azt, hogy függesszük fel a blogírást a…..
Ameddig elkezdenek özönleni a levelek itt egy történet V. Andreáról:V. Andrea 33 éves. A kisfia alsó tagozatos iskolás, a kislánya még óvodás. Közgazdasági szakközépiskolában érettségizett. Érettségi óta több munkahelyen és munkakörben dolgozott, mindegyikből profitált…..
A körkérdésünk, melyben felvetettük, hogy vajon mi a legvisszataszítóbb ruhadarab a férfiakon, óriási vihart kavart a kommentezőink körében. Többen követelték, hogy ennek a párját, a lányok fura öltözködési szokásainak a kivesézését is csináljuk meg. Most tehát itt a…..
Kedvenc járművezetőim olyanok, akik a leszálló emberekre rácsukják az ajtót, felszállni senkit nem enged. A kulturáltabb még csúnya szavakat is mond a mikrofonba.Sziasztok!Gondoltam, megosztom ezt az esetet, mert igen érdekes volt, és hát kíváncsi vagyok, vajon ti meg tudjátok-e…..
 „Egyik hétvégén leugrottunk a Velencei tóra strandolni.Tiszta hering strand fogadott minket.Vettünk egy üveg pezsit, és megpróbáltunk egy vízhez közeli helyet találni.Sehogy nem fértünk el normálisan hárman, ezért nagyon szorosan kellett feküdnünk a mellettünk lévő…..
A következő sorokban egy cikkre reagálok - már amennyiben reakciónak lehet nevezni egy blogbejegyzést, hiszen nem egyenesen az adott internetes honlap cikkírójának készül. Azt Szerencsére azonban ismerek olyat, aki megteszi ezt helyettem, csak küldené már el a válaszát :)Kocsis…..
M a r c e l 2008.07.19 17:20:33
Árokásó Top100 Hankiss Ágnes 2008.07.17 19:55:00
Nem is értjük, hogyan válhatott egy, a legmélyebb lövészárkok között egyensúlyozó asszony vérbeli árokásóvá. Hankiss Ágnes munkásságával szinte egyenértékű rokoni kapcsolatrendszere, csak röviden: édesapja Erdős Péter, a hírhedt kommunista popcenzor (a…..
M a r c e l 2008.07.18 08:16:29
Budapest Egy szebb jövőért 2008.07.07 18:48:00
Ha jól figyeltem, a szombati meleg büszkeség (méltóság) menete után a következő szempontok jelentek meg. - Ne vonulhassanak fel a melegek! - Az Andrássy úton ne vonulhassanak fel a melegek! - Tollboás, dildós, félmeztelen, meleg partiarcok ne vonulhassanak fel! - Bárki felvonulhat, de…..