Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ikiss68

2 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A párt a Kétfarkú Kutya Párthoz hasonlóan nem felel meg a "névvalódiság követelményének". Precedens értékű lehet a Kétfarkú Kutya Párt bejegyzésének elutasítása, mivel ez esetben a többi parlamenti szervezet nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet…..
Extrém hosszú tél és húsvéti havazás után úgy néz ki, hogy 1816 óta az idei lesz a leghidegebb nyár. Az erről szóló információkat a francia Meteo tévécsatorna ismertette. Ha az időjárásjelentésre specializálódott francia tévécsatorna jóslatai beigazolódnak, akkor már a…..
A háború gyötörte Budapest első békés hónapjaiban járunk. A rádió már naponta játsza Karády Katalin eredeti oroszból rakétasebességgel magyarított új dalát, a Katyusát; a Vilmos császár útján pedig sorra cserélik az utcatáblákat az egykori krakéler huszártiszt, majd…..
ikiss68 2013.06.01 11:07:37
@gyalog.galopp: nincs liberális demokrácia. Csak demokrácia van.
Szabó László Hófal 2013.03.17 17:16:07
Igazából azért vágtam bele, mert kicsit szánalmasnak éreztem, ahogy morgok azon, milyen bénák azok, akiknek segítenük kellene a hóban szorultakon. Nem akartam fűtőtest-széli Firefox lovag lenni, akinek az aktuális véleménye a hóviharról meg a mentésről azon múlik, hogy milyen…..
Kardinálisok gyűrűjében adta áldását az iTunes-ban mától megvásárolható applikációra XVI. Benedek. Az applikáció futtatásához a Vatikán minden dolgozója az Apple táblagépének speciális változatát az iPapot kapja karácsonyra. A Vatikán igyekszik lépest tartani korral,…..
ikiss68 2012.12.07 06:46:44
Lapunk 2007. február 10-i számában A nemzet példaképe – a Gyurcsány-kormány közelebbről című cikkben– valótlanul állítottuk, hogy a felperes Bajnai Gordon a KISZ reformágából a rendszerváltáskor a Wallis Rt. első embere lett, a valóságban Bajnai Gordon 1999.…..
ikiss68 2012.10.08 14:42:18
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
"Az előbb még itt volt!" – mondta döbbenten Orbán Viktor tenyerébe nézve, ahol az előbb még ott volt egy kéteurós pénzérme."Valószínűleg a kézfogás ideje sikerült Barroso úrnak kikapni a miniszterelnök úr kezéből a pénzt" – elemzte a trükköt…..
Bruce Willis korkedvezményes nyugdíjas rendőrt alakít, aki megpróbál a reggeli csúcsban BKV-val eljutni a Lehel téri piacra nyakában egy "Utálom a cigányokat" táblával. Náci BKV ellenőrök, hamis rokkant igazolványok, szerelem a nótakörben. A napokban kezdik forgatni a…..
ikiss68 2012.04.24 17:33:10
 Nem csupán egyetlen vesszőhiba volt a legutóbbi Közlönyben, de egy csomó elütés és betűtévesztés is. Válogatás a legjobbakból!   Mint ismeretes, egy kötőjel helyett vessző került az adótörvények szövegébe, így azok már szerdától életbe léptek 2012.…..
Vannak dolgok, amikről sehol sem lehet hallani. Sőt, a tévében se láthatjuk meg az igazságot, hisz a kormánypárti képviselők mindig oda tömörülnek, ahol éppen a felszólaló helye van. Szerintem ez a kép árulkodó, hogy a Fidesz magasról tesz az országra. Megéri terjeszteni ezt…..
ikiss68 2011.10.25 15:16:48
Pl ezért:

www.stop.hu/articles/article.php?id=628773
Vagy
piroslapok.blog.hu/2011/10/16/hitler_es_a_jobbik

Ugye nem akarsz magyarázkodni,mert az szánalmas lenne a fotók láttán.
Ha majd kiebrudalják ezeket a gazembereket (nem vagyok zsido) akkor esetleg odafigyelek hogy mit mondanak.
ikiss68 2011.10.25 17:00:13
Jómagam ezt a blogbejegyzésemet kinyomtatva teszem a népszámlálási borítékba. A kitöltetlen kérdőív az nálam marad. A borítékot leragasztva adom oda a számlálóbiztosnak. A boríték átlátszó ablakában az állandó lakcímem helyett a "Népszámlálás jogszerű elutasítása" szöveg fog szerepelni. Kérem a…..
A KDNP nyomására munkavállaló-barátabbá válhat az új Munka-törvénykönyve, csak indokolt esetben lehet kínozni a kismamákat és csak középvezetői szintnél magasabb beosztásban jár az első éjszaka joga. „Voltak eltúlzott passzusok a tervezetben, de reméljük,…..
Új rovatunkban az adott nap legizgalmasabb képei közül csemegézünk. Első kiválasztottunk szintén egy újdonság lett... A Népszabadságban ugyanis mától úgynevezett képrejtvényekkel is színesítik a tartalmat. Az első ilyen képet mi is megkaptuk, de eddig még nem sikerült…..
ikiss68 2011.08.08 11:49:48
Egy dán tudóscsoport a művészettörténet vizsgálata közben megállapította: az elsőzés és a szarozás egyidős a kultúrával. „A lavinát egy dél-franciaországi barlangrajz indította el, ahol a vadászjelenetek között azonosítottunk két képet, ami valószínűleg a világ…..
A választási rendszerekről szóló óráimat évekkel ezelőtt, a valóságshow műfajának hazai megjelenése idején rendre az akkor futó két sorozat, a Big Brother és a Való Világ eltérő kiválasztási stratégiájának elemzésével kezdtem. A két különböző eljárásban sikeres…..
A rendőrség máris példás szigorral csap le az egyenruhás bűnözőkre. Az érettségiző lányok mellett több szakma képviselői is bajba kerülhetnek. "Meg lett mondva, hogy be lehet fejezni!" - kommentálta az esetet Pintér Sándor, majd hozzátette: "Budapestből nem lesz…..
ikiss68 2011.05.17 13:34:24
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Az MSZP Schmitt Pálhoz fordul, azt kérve, hogy bírja rá a fideszes politikusokat arra, ne szavazzák meg a nyugdíjak korlátozásával kapcsolatos módosításokat, vagy ha ez mégis megtörténik, az államfő vétózzon. Az ügy, mint csepp a tengerben, világosan mutatja, hogy miért is a…..
A kommunista Zöld Pardon helyén létrejövő országzászló meglátogatása igazi családi élmény lesz jövő tavasztól. Lesz ugrálóvár és alkotmánysimogató is. Gulyás Gergely, az alkotmányt előkészítő eseti bizottság elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, szeretnék igazán…..
Az egykori terroristavezér rejtekhelyén több másolt Bikini-albumot és Ákos összes albumát tartalmazó mp3-DVD-t is talált a Mahasz és az Artisjus közös kommandója. "Mi már többször figyelmeztettük őket, de most már cselekedni is fogunk. A bizonyítékokat lefoglaltuk,…..
ikiss68 2011.05.11 10:56:41
Különös ez a magyar politika: miközben a Fidesz elsöprő, kétharmados sikerét jelentős részben az előző kormánynak köszönhette, jelenleg az ellenzéki MSZP szinte egyetlen reményét ismét a kormányon lévő erők jelentik. Ami azonban 2006 után elég volt, most egyelőre csak a…..
Minden óvintézkedés ellenére Vilmos herceg és Kate Middleton első közös házastársi képén felbukkant a bugyi-királynő. A Liszt Ferenc Repülőtéren (nem ez a hivatalos neve, de ezt most ne cincáljuk) minden óvintézkedést megtettek, hogy ne történhessen meg az, amitől mindenki…..
Kreatív, proaktívról ostoba, destruktívra rontotta hazánk szellemi besorolását a Mensa nevű nemzetközi szervezet, amely a magas intelligenciájú embereket fogja össze.Az indoklás szerint a közbeszéd retorikai színvonala, a logikai készségek és a józan ész oly mértékben…..