Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillavirag

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem általánosítok. Vannak, akik elmennek. Aki járt már a blogon, tudja, hogy az általánosításnál csak azt utálom jobban, hogy ha valaki statisztikai vagy demográfiai adatpontként beszél magáról. Én azonban most kibújok az individualista Lobster üzemmódból és átmegyek…..
Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor 2007. március 15-én Gyurcsány Ferenc a Művészetek Palotájában szónokolt, miközben a rendőrök éppen oszlattak az Andrássy úton. A kormányfő akkor de facto már bukott politikus volt: sem a közvélemény-kutatásokban, sem az utcán nem volt…..
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
Közismert bölcsesség, hogy a patkányok hagyják el először a süllyedő hajót. A CIB, és az Erste után a Raiffeisen is lehúzza a rolót néhány kirendeltsége ajtaján. Be lehetne tudni a válságadó és a végtörlesztés miatt érzett sértődöttségnek, de ez nem teljesen fedi a…..
csillavirag 2011.12.17 17:07:51
@ariadne: biztos te olyan okos vagy, majd kíváncsi vagyok, hogy fogsz a gépekkel 7 milliárd embernek munkát adni, mivel már most probléma a gépesítés, hogy embereket lehet vele kicserélni, te nagyon okos ember... az a baj, hogy a fajtádból ülnek nagyon sokan a parlamentben, akik azt hiszik mindent tudnak, és agyból lehet csak élni.
csillavirag 2011.12.17 17:12:53
@cipócska: látom te valami bankos féle vagy... gondolom az a fajta, aki OVB dolgokkal házal, mert azoknak mossák ki így az agyuk.
tudod, az emberi természet olyan, hogy amit adnak azzal élsz. nem kellett volna mindenkinek korlátlanul kiadni a hiteleket. követhetetlen az egész bankrendszer, és az amit adnak. ők onnan könnyen ugatnak, mert a legtöbb ember azt sem tudja ha panasza van hova forduljon. ha bank azt mondja, hogy ennyit kell fizetni, akkor nyögöd, mert nem tudsz utána nézni sehol.
DopeManTV Örömködik a kuruc.info 2011.12.06 23:55:00
 A kurucok természetesen úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor.  Mindenesetre a tények elferdítésében és torzításában a kuruc.info sem rosszabb, mint médiabeli társai.  A tények: Kölcseyt nagyra tartom…..
Michael Knight Bőr, az van... 2011.11.24 21:36:00
A siker láthatatlan - jelentette ki a minap az Unortodox Közgazdaságtan Lánglelkű Apostola. És ezúttal kivételesen tényleg egyet kell értsünk vele: valóban láthatatlan. Éppen, mint a császár új ruhája.Van az a pont, amikor már a szómágia sem megy. Amikor már a Fidesz B-közép…..
A látszat ellenére ez nem egy ellenposzt. Se nem pro-poszt. Ezzel a két mondattal valószínűleg elértem az ellenkezőjét annak, amit akartam. Most már mindenki mégis eszerint olvassa a következő sorokat... Ismét fellángolt a vita hajléktalanügyben. Még szegény József Attila…..
csillavirag 2011.11.21 20:08:34
@Kompli: lassan mindenki... valakit előbb- valakit utóbb ér utol a válság. akit előbb azt hívjuk csövesnek. De mindenki ma jelenleg borotvaélen tánvol, hogy mikor szűnik meg az állása, vagy történik valami olyan, ami miatt nem tud tovább fizetni, és akkor neki is utca. És onnantól válik az ember igazán bűnözőnek politikusaink jóvoltából.
csillavirag 2011.11.21 20:17:55
@Kompli: de ez pont ez. csak ez szomorú, mert bár gyorsnaszádunk nagyon sebes, csak az a harmadik világba tart igen gyorsan... nézzen körül mindenki, az emberek úgy le vannak élve, mint Románia lenne! Azok is csak csucseszkú alatt néztek igy ki... ohh! lehet, hogy mi is egy hasonlóan hulladék diktátor miatt nyögjük a sorsunk..?
Orbán Viktor már korábban célzott arra: „ha az IMF visszajön, én el...” - írta alig két napja a Népszabóság FIDESZ-es forrásokra hivatkozva, hisz... ...az IMF visszatérése esetén manifesztálódna, hogy a sajátosan magyar szabadságharcos gazdaságpolitika megbukott.…..
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
Hétfő kora este olyat láthatott a hazai műértő közönség, ami utoljára a Gyurcsány kormány végnapjaiban fordult elő: 317,72 forintot kellett fizetni egy euróért. Illetve nem egészen, mert ilyet még akkor sem láttunk. A kormány gyorsnaszádja unortodox módon búvárharanggá…..
csillavirag 2011.11.15 09:39:28
@midnight coder: akkor kimondhatjuk, hogy az egész parlamentet elzavarhatjuk? mert azt kellene végre tenni!
Magyarország legnagyobb problémája, hogy a két oldal konkrétan megoszt, és ennek a politikáját használják, hogy a saját érdekszférájuknak jó legyen... oszd meg és uralkodj, és ebből élnek meg 20 éve, miközben ez az ország süllyed egyre lejjebb!