Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viharszarok

0 bejegyzést írt és 667 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekkorom óta beteg vagyok, csecsemő koromban derült ki, hogy valamilyen immunhiányos betegségben szenvedek, iskoláskoromig nem is vihettek közösségbe!Aztán az akkori kornak megfelelően, mivel védőoltások nem voltak, minden járványos fertőző gyermekkori betegséget elkaptam. 16…..
Viharszarok 2012.02.07 11:37:27
@karcsibácsi:

Itt a szokásos sommázat végre:-))
Vagy hülye, vagy hazudik a postoló, ha netán valami degradálót próbál írni erről a szuper, fejlett, modern és remekül működő magyar egészségügyről.

Sajnos azonban ez a poszt szerintem is kitaláció. Egyszerűen nem tudok olyan helyzetet elképzelni amit a post szerzője elénk tárt, egyszerűen nem életszerű a röntgen mellett 4-el nyitva álló kegyeleti helység, benne felöltöztetett halottal, ráadásul nyitva.

Jó lenne, ha valós történetek leírása lenne az elsődleges cél.
Mert így pont ellentétes hatást vált ki az emberből.
Egy nyilvánvalóan kamu post esetén a vita korlátozódik a valóságtartalom vitatására és a lényegről meg egy szó sem esik...
Az öngyilkosság valamilyen stresszel teli élethelyzetre adott tragikus válasz, s azért tragikusabb mindennél, mert meg lehetett volna előzni. Akár te magad fontolgatsz öngyilkosságot vagy másról tudod ezt, nem árt tisztában lenni az erre utaló figyelmeztető előjelekkel és azzal,…..
Viharszarok 2012.02.06 09:09:45
@newnt55: Van, hogy nincs más megoldás. A testvérednek ezek szerint épp lett volna, de abban a pillanatban amikor megtette akkor az a lehetőség még nem élt!
Nekem se lesz lassan más kiutam, hiszen mindenem elviszi egy csaló banda, egy év alatt a nem fizetésükkel tönkretették a vállalkozásomat... Március elején viszik a lakásom, ha nem teremtek elő addig 6.5 millió forintot. Az összes létező bankban jártam, a " jóbarátok " elfordulnak ilyenkor, a rokonság nem tud adni( vagy nem akar ). Hát akkor mi a l.faszt csináljak?????? Híd alá nem megyek, marad az egyetlen megoldás. Az én életem 6.5 millióba fog kerülni, sokmindenkinek megvan a maga "ára ".
Ott sincs semmi. Mostanában sokszol olvasom itt-ott, hogy itt már nem lehet élni, ergo menni kell innen el. De hova? Arra mindenkinek van egy ötlete. De megéri? Szerintem nem.Előre bocsátva, hogy nyilván nem tudok minden ország helyzetéről mindent, de amiket hallok ismerősöktől…..
Viharszarok 2012.01.22 11:25:26
@Viharszarok: Az meg a másik,hogy sok beképzelt "műszaki" valójában elég gyenge az elméleti matematikàbòl. Értsd ezalatt azt,hogy pl tudnak derivàlni/integrálni,de hogy ezek a fogalmak valòjában mit jelentenek arròl még annyit sem tudnak mint a katonacsászárokròl:-)) Tanítottam némelyiket, egész elképesztő ,hogy milyen fogalomzavarban szenved egyik-màsik, de mechanikus műveletek végrehajtásaiban jòk...
Viharszarok 2012.01.22 11:52:45
@tildy:): A témához is hozzászòlva: A külföldi munkavállalás ,sikeresség szerintem egyéni adottságok kérdése. Találkoztam mindkét példával: Sikeres , befutott ember és csalòdott hazànkfia aki sírva futott haza. Nem mindenki képes egy idegen országban , idegenként kezelve boldogulni. Itt sem minden fekete-fehér mint azt sokan tévesen elképzelik.
Viharszarok 2012.01.22 11:58:33
@Viharszarok: Nekem pont ezért tetszett a post, mert a másik, kevésbé fényes oldalra is rávilágít. Attòl tartok azonban, hogy a nagyszerű kormányunk által folytatott láthatalan ellenség elleni szabadságharc sok embert ki fog ebből az országbòl kergetni és az a fentiek miatt egy részének igen keserves lesz...
„Amikor már azt hittem, nincs normális (nekem való) nő, és kész, ezt fogadjam el, akkor jött egy hívás. Egy ismerősöm szülinapi bulijára” - hepiend érkezik. A szakítás után Levélírónk hamar lebirkózza önbizalomhiányát és néhány rossz randi után beújítja az…..
Viharszarok 2012.01.11 10:31:57
A
Nem tölti ki mandátumát a kormány Bárándy Péter egykori igazságügy-miniszter szerint, aki az új alkotmány kiiktatását is elkerülhetetlennek tartja. A Medgyessy-kormányban megfordult sztárügyvédet nem lehet a regnáló hatalom kritikátlan rajongásával vádolni, de kap tőle az…..
Viharszarok 2012.01.02 18:27:23
@Özséb: Mér hát nem ezt mondta a nagyvezír?
Azt mondta, hogy már a választási győzelmet követő napokban érezhető javulás lesz!

Érezhetőnek érezhető, csak nem a javulás.
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
Viharszarok 2011.12.30 17:29:48
@Kandeláber:
Nehogy félreértsd... Gyurcsány hasonló paritású gazember , mint akik most a kormányrúdnál vannak.
Választások is biztosan lesznek, én inkább arra gondoltam, hogy mi van akkor ha ezek még sokáig maradnak? Ha a Zemberek nem akarnak változást, mert jó minden így ahogy van.
Mi van ha a Zemberek továbbra is Lézer Jani szolgálati Audiját , meg a Kerényi 20 milliós festményeit akarják fizezni? Vagy az államadósságot?
Causescu is kifizettette az államadósságot a néppel, no abba még Ő is beledöglött:-))
Viharszarok 2011.12.30 17:34:20
@Gyerekek! Én vagyok Zimömen, a híres keresztény!:
Most is az van nem, vagy az lesz, vagy hogy is van ez?
Mit is mondott az Orbán- Matolcsy páros? Csak hogy tudjam, hogy mikor élek jobban, mint az előző érákban:DD
Viharszarok 2011.12.31 08:35:54
@midnight coder: Kupán lesz itt mindenki vágva jövőre a nagyszerű kedves vezéred által:-) Arra leszek kiváncsi, hogy mikor nyùlnak hozzá a magán megtakarìtásokhoz,illetve mikor üzenünk már végre hadat az USA-nak?? Emléxem ettől 1941-ben még Rùzvelt is alaposan maga alá szart:-)
  Brad Pitt ma ünnepli 48. születésnapját. Emlékeztek rá még a Dallas-ból? Mert ugye ott is előfordult. Boldog szülinapot neki, reméljük, nem viselték meg nagyon a nálunk történt fegyveres összetűzések...Ti melyik filmet kedveltétek tőle? Persze, a Harcosok klubja az…..
Viharszarok 2011.12.19 11:26:19
@HorvathL: Jesse James az nem a Collin Farrell volt?

Egyébként Pitt minden fanyalgás ellenére nagy színész!
Magyar-DRÁMA- rögvalóság. Amiről a politikai-prosectura,temetkezési gigarészvényes betegségiparos- vezető értelmiségi/s a jó pénzért bármire...minden oldali lakájmédia stb.../ VIP elit is dezinformál,elhallgat. "Öreg Néne" tisztalelkűsége     Fekszem az…..
Viharszarok 2011.12.15 16:38:05
@Dr.laikus PhD:

Ha butának tartassz, az a szíved joga. Lehet, hogy nem vagyok képes olyan remekül írásban megnyilvánulni mint Te.

A figyelmed azért felhívnám, hogy ettől még az Eü problémája nem szünt meg létezni, attól még hogy az általad elvárt szellemi Elit-Clubba nem tartozom, rossz a helyesírásom stb. A keserűség és a harag ott van bennem, azzal kapcsolatban amit a magyar Eü-vel szemben érzek.

Elnézésedet kérem, hogy én mint egy szellemi toprongy hozzád szólni merészeltem és köszönettel veszem, hogy Te az intellektuális magasságokból lelifteztél hozzám.
Viharszarok 2011.12.15 16:46:28
@Dr.laikus PhD:

Érdekes én szellemi selejt létemre elsőre 4-essel átmentem a diszkrét matematika vizsgán...
Nyilván a Mars és a Jupiter együttállása miatt lehetett csak, ez ugyanis jó hatással van az értelmi fogyatékosokra!

Az általad elmondotakkal ellentétben semmi jogod nincs a hitelességemet firtatni, mert nehezményezem az ilyesfajta véleményalkotást a személyes ismeretség nélkül.

Az pedig egyenesen képtelen eszmefuttatás, hogy az ezen a Blogon eltöltött idő, vagy a hozzászólások száma miatt egyfajta " beszólási előjogod " lenne.
hogyvolt X-faktor 2x17 - 9. döntő 2011.12.12 04:00:00
9. döntő az X-faktorban, és a Top4, amiből Top3 lesz az est végére, hova halad az idő ilyen gyorsan? El sem hiszem, hogy ez már a 9. hétvégém a show-jegyzetelés-hogyvoltozás rutin jegyében, már úgy hozzám nőtt ez a dolog, a végére meg tisztára szentimentális leszek, ha nem…..
Viharszarok 2011.12.13 09:55:46
@Viharszarok: A legidegesitobb szemely a musorban az egyertelmuen az Ordog Norika... Tok jo ,hogy a 180 cm-es magassagahoz ,meg felvesz egy 20 cm-es tusarkut,igy ugy nez ki,mint egy kiszuperalt strucc a kecskemeti vadasparkbol. Olyan idegesito,hogy lehalkitom a tv-t amikor beszel.Ha egyenlet lenne kiemelnem belole az X-et:-D
Viharszarok 2011.12.13 10:55:44
@velorex-vezető: Nem azt mondtam,hogy csunya hanem azt, hogy idegesito. Azt sem mondtam,hogy Encike barkit is l.szopott volna a sikerert cserebe. Ne allits valotlan dolgokat. A kulsom nem tartozik ide,de valoban alacsony ,kover es ronda vagyok. Orulok,hogy Te nem... A nevtelensegrol: Sztem Teged sem velorex vezetokent anyakonyveztek. Ha nem a rendes neveden forumozol,akkor ne vess ram koveket,hanem nezz magadba.
Viharszarok 2011.12.13 11:04:34
@velorex-vezető: Egyebkent a strucc-norit egyaltalan nem tartom tehetsegesnek ebben a szakmaban. Remelem,hogy az eroltetett poenjait irjak neki es nem O talalja ki.
Tisztelt Praxis blog, tisztelt olvasók!   Miért van az úgy, hogy ha az ember valamilyen oknál fogva nem a saját orvosához megy el éppen, akkor máris kellemetlen dolgokkal kénytelen szembesülni, Az én esetemben semmi különös oka nem volt, hogy nem a háziorvosomnál jártam,…..
Viharszarok 2011.11.29 19:52:29
@Almandin: :DD .
Esetleg a nalam levo mentolos ragobol adtam volna meg neki. Halam jeleul nem azt amit epp akkor ragok:-)
Matolcsy Gyuri hétvégén álcázott kommandósakció révén rajtaütött Bécsen, a Mariahilferstrassén saját kezűleg bomlasztotta a Magyarország elleni pénzügyi támadást. Nem tudjuk, hogy sor került-e válaszcsapásra a Raiffeisen és az Erste központja ellen, de az…..
Viharszarok 2011.11.28 18:28:46
@csárli hárper: Nem latom a fenykepen Matolcsy elvtarsat:-(((Lehet,hogy lathatatlansagi mellenyben,vagy alruhaban csapna oda az aljas im/ialista
Új szelek fújnak a szerencsejáték iparban és most nem a játékgépeket és kaszinókat üzemeltetőket érintő törvényi szabályozásra szeretnék kitérni. Eljön majd annak is az ideje, ha már minden kérdésre sikerül választ kapnunk, de addig is a játékgépek fejlődésének éppen…..
Egyszer volt, hol nem volt, az Üveghegyen az ánizslikőrös és Metaxás üvegeken is túl, élt egyszer egy miniszterelnök. Aki egyik reggel halántékán dagadó erekkel úgy ébredt, ő biza egy napig most Orbán Viktor lesz. Mert Zeusz szakállából hulló korpára legyen mondva, megélte…..
Viharszarok 2011.11.03 09:12:05
@Pendemonda: Az a resz igaz,ha igent mondanak ezek a hitvany balkani tetvek,akkor a nagy felhatalmazas miatt gyakorlatilag a belso ellenzek hajojabol kifogja a szelet. ( Papandreu arra jatszik,hogy igent mondanak). Az nem igaz,hogy a drachmaval mindenki jobban jarna... Gyakorlatilag mindenki szamara tragedia lenne. Plane a gorogoknek. Ha ezt egy nep nem erti meg,az megerett a pusztulasra...
Viharszarok 2011.11.03 09:19:42
@Pendemonda: Papandreu tehetseges politikus. Mindket verzio eseten mossa a kezeit. Ha elbukik az euro,akkor mondhatja hogy a zemberek akartak maguknak azt ami ezutan kovetkezik,ha nyer az euro ,akkor annak a kovetkezmenyeit is a nep akarta. O nem hibas semmikepp! Az Eu-t is lehet meg zsarolni egy picit,hisz pontosan tudja,hogy egy gorog csod (nem az eurora) az az Eu-n belul senkinel nem jo. Nagy jatekos ez a Papandreu elvtars!! Itt lenne a helye M.o-n:-)
Viharszarok 2011.11.03 10:35:31
@Gunther: hehe:-))
„Szereti ezt a szinglizést, a független tökös csaj szerepét… csakhogy nem igaz a szerep, amit játszik, délibáb. És erre később fog rájönni, amikor már nem leszek mellette” – nehéz az elvált nők és férfiak helyzete, hiszen egy új élet hajnalán állnak,…..
Viharszarok 2011.10.26 16:10:12
@Nathan D'Xantine: 192cm. Ami ( mint a Kiskegyedbol tudjuk ) forditottan aranyos "annak"a meretevel...
Viharszarok 2011.10.26 16:13:19
@Köldökszösz (csodalampa): Amit -egyebkent helyesen - eszre is vetted elirtam,de ha Neked jobb hiheted azt is,hogy bunko vagyok!
Viharszarok 2011.10.26 16:15:35
@Nathan D'Xantine: Ez hogy jott ki??
A világon több mint 10 millió dollármilliomos él! Ugye, nem csoda, ha a szupersportautókra mindig lesz kereslet. Az egyetlen gond, hogy a kínálat igencsak korlátos, sőt a cégek maguk is próbálják „nehezíteni” a dolgot. A Toyota IQ alapjaira épített 37 995 eurótól…..
Nívó Más faszával a csalánt... 2011.09.09 17:59:51
Bizony, ez jutott eszembe a Fidesz frakció devizahitel-végtörlesztéses ötletéről. Mi megadjuk a könnyítést, a frankonkénti kb. 50 Ft-os veszteséget meg nyelje be a bank!A terv megvalósíthatatlanságáról már sokan írtak, londoni elemzők szerint 980 milliárd forintos veszteséget…..
Viharszarok 2011.09.10 13:52:04
@kisqtya: Lazar Jancsi egesz barati kore shortolt csutortokon garantalom... Jo utemben nyertek 15%-ot es az ilyen Lazar-fiuk nem egy-ket millaval szoktak tozsdezni:-) Engem kartalanitson maga Lazar Jancsi,mert elhalgatta elolem mit fog mondani!Az biztos ha tudom,akkor en is shortolok...
Viharszarok 2011.09.10 14:12:03
@soproni1: Mert mindig egyszerubb penzt keresni short-al ezeknek. Eleg egy-ket jol kiszamitott negativ nyilatkozat es a celpapir maris zuhan. A masik irany nem ilyen egyszeru...
Viharszarok 2011.09.10 16:03:57
@good4you: A bank kenyszeritett a hitelfelvetelre??Szerintem onkentes volt az! Nem erti senki...Nem a bankokat sajnalom,hanem azokat akik nem tudnak torleszteni majd es a forint ertektelenedes miatt meg magasabb lesz a torlesztojuk. Sokan felelotlenul vettek fel hiteleket,nem terveztek elore a jelenlegi szcenariot,csak az volt a lenyeg,hogy nekem is kell a jobb auto,meg a mediterran tetos haz,mert a szomszednak is van! A penzugyi intelligencia teljes hianya egyeseknel es ezeket ez a javaslat nem menti meg mert nem tudnak torleszteni.
Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal.  Sziasztok! Nem rég óta követem a blogot...talán idevág, ami velem történt, történik. Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal. Az elmúlt 7-8 évben, mióta gyerekek vannak itt is ott is, rendszeresen…..
Viharszarok 2011.02.07 15:47:59
@Sadist: Kábé erről van szó. Persze azért anyu képére ráfestenék egy-két lila foltot előtte. A kedves barát pedig nem biztos hogy élve megúszná... Véletlen elnyelné a láp, vagy valamelyik most épülő pláza beton alapjába épülne bele:-))
Viharszarok 2011.02.07 16:07:59
@bocsmaci: Van megoldás! Szívlapát anyunak. Utána ásol egy jó mély gödröt a pusztában és darabonként beledobálgatod, vagy egyszerűen a fürdőkádban lemaratod valami erős savval. Anya eltűnt, így a gyerekek a lakás, a lóvé mind apáé marad.
Ha kombinálod a storyt a barát is megy savazásra anyuval és akkor lehet azt mondani , hogy együtt megszöktek és legutolsó tudomásod szerint beálltak Burmába szerzetesnek. Utána meg jól becsajozol...
Viharszarok 2011.02.07 16:15:54
@fumerin: Köszönöm szépen fumerin elvtárs!
Nem véletlenül alkalmaztak a KGB-nél. Sok más jellegű problémát kellett hasonló módon megoldani:-)))
2010. október 8-án (pénteken) 18 óra után pár perccel, beszélgetés közben, váratlanul, minden előzmény nélkül rosszul lett a férjem, elvesztette az eszméletét. Azonnal hívtam az ügyeletes orvost, elmondtam a tüneteket és telefonálás előtt és után próbáltam újraéleszteni…..
Viharszarok 2011.01.27 16:46:54
@Dr.laikus PhD: Írtam is , hogy hipochander vagyok:-)
Viharszarok 2011.01.27 16:50:49
@rikavagyok: Jó , nyilván vannak olyan esetek amiket még így is nehéz kiszűrni. A " szomse" szindróma az valam olyan, hogy a f.szomse tudja, hogy mi a baj vele?:-)
Viharszarok 2011.01.27 16:56:54
@füles1098: Ok, nem olvastam elég figyelmesen, de akkor is a jegyzőkönyv elolvasása után egyértelművé vált, hogy nem a férje fekszik a koporsóban. Miért nem tette meg a megfelelő lépéseket?
hogyvolt VV4 - 4X34 2011.01.18 12:00:00
Balázs még a párbaj tüzében lobog. Teszi ezt macskabajszos masnira kötött bakancsban. Hihetetlen, de igaz, a következő jelenetben Zsófié lesz a főszerep, akinek, ha a szürkeség fájna, morfiumozni kellene. Nem tudom, Zsófi hogy csinálja, de egyszerre szürcsöl, csámcsog, ropogtat,…..
Viharszarok 2011.01.18 13:44:41
@gastro vazze: Csak nem a Vörös Október Ruhagyárra gondol castro elvtárs?? Istenem, aki a mennyben lakozol titokban ( by Hofi ) , bevillanak azok a gyönyörű szép május 1-ék, amikor a VOR-os öltönyben és makkoscipőben énekeltük az Internacionálét:-(( Hmm...Közben a hangszóróból az osztályfőnök elvtárs az épp aktuális Szovjet pártfőtitkár elvtársat méltatta. ( Sűrűn váltották egymást azidőtájt:))
Nah mindegy egy kis kitérő után , valaki tudja, hogy miért nem lehet a másik cikket megnyitni az indexen? A főcím szerint Gigike valami kamuról beszél. Nem tudom megnyitni. Lehet figyelik mán a gépeket is...
hogyvolt VV4 - 4X33 2011.01.17 10:00:00
Béci ma porszívóval indítja a napot, anyázás helyett azonban unalmas képeket kapunk a reggeli cihelődésről, Zsófi fogat mos, Gigi edz, Laci szobabiciklizik. Anikó kicsit húzza Gigit a konyhában az éjszakai, nem egyértelmű zajokról, Gigi viháncolva visszautasítja, aztán jön…..
Viharszarok 2011.01.17 16:42:09
@neccharisnyás útonálló: Jah a Cruz nevű gyerekre gondol a maestro. A szándék teljesen egyértelmű: Céljuk a virágzó és jól működő kubai jegyrendszer tönkretétele , aljas módon szivárognak be és az országon belül szítják a feszültséget ! Sortűzet nekik!
Viharszarok 2011.01.17 16:44:22
@fran7: Igen, olyan kevesen voltak mint ahány római császár megérte uralkodásának 50. évét. :-)
Viharszarok 2011.01.17 16:45:49
@neccharisnyás útonálló: Elnézését kérem elvtársnő. Ettől még a fenn leírtakat legyen kedves a legnagyobb komolysággal kezelni a párt érdekeit szem előtt tartva! Ellenkező esetben... Na tudja úgy is...
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Viharszarok 2010.12.20 16:37:22
@tris: 10-ből 9 nőnek bejön az ilyen típusú srác. Jó kiállású, sármos, ezt férfiként is el kell ismerni. Persze azért nem mindenkinek jön be, hisz a 10 -ből 9 az 100 -ból 90, 1000-ből 900 stb. A hangjára ez már nem igaz, a részemről sem- bár laikusként szólok hozzá- , a színpadi mozgása az jó viszont. Összképet tekintve én kb az 5. helyre pozícionáltam volna nem szakértőként. Sajnálom, hogy csaj nem jutott be a 3-ba, nekem Veca tetszett a legjobban - lehet kövezni- . A srácok közül, meg a Csaba öccse. Nekik mindenképpen ott kellett volna lenni a 3-közt szvsz.
Viharszarok 2010.12.20 16:45:19
@Lygia: Aston Villa , kérdezd meg a férjedet erről:-)
A mindenki kedvenc generálisáról, Foch marsallról elnevezett sugárúton található a legdrágább eladó ház a világon. Nem a legértékesebb, hiszen az Mukesh Ambani indiai burzsuj 1 milliárd dolláros toronyháza, csakhogy Ambaninak eszébe sincsen megválni irdatlan…..
Két éve már, hogy a sajtóban felröppent, tíz új pláza épül Budapesten 2011-ig. Bár nevek nem jelentek meg, az Urbanistán akkor megpróbáltuk összeszedni melyekről lehet szó. Visszatekintve szerintem csak két helyen hibáztam: a Westend 2-t sima bővítésnek vettem, holott egy új…..
Viharszarok 2010.11.03 19:57:18
@dupla vé: Nem nekünk építik. A régi -új elvtársak gazdagodnak rajta. A plázákon a kaszinóvárosokon, stb. Nomeg a kiválasztott nép :-) A kaszinókat egyébként ilyen nehéz gazdasági helyzetben be is tiltanám. Csak arra jó, hogy a hirtelen meggazdagodás reményében ott nyomja be a minimálbért meg a segélyt és gyerektartást sok reménykedő:-) Persze vannak ott más alakok is, azokat meg kéne adóztatni ügyesebben mint most. Mert hivatalosan Ők is minimálbéren vannak:-D
 Fogadási lista lebontva: kajak kenu kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
Viharszarok 2010.08.19 23:52:58
Viharszarok 2010.08.19 23:54:16
@zozikaa: Sok papírforma jött azért, kivéve a Galata, meg a Sporting
Viharszarok 2010.08.19 23:54:57
@Phoebe46: Thx:-) Jó éjt még egyszer !