Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irgumburgum

1 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Nézem ezt a kampányt meg az összes többi szánalmas reklámot, próbálkozást: "Itthon otthon van", "Jöjjön a Balatonra", "Élvezze velünk a magyar tengert" - nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Magyar Túrizmus Zrt? Itt is valaki megint jól járt.…..
Sajnos senki nem tudja hol van pontosan, de valahol az ismert Univerzumban léteznie kell egy ilyen fürdőszobának...
Irgumburgum 2011.05.26 09:33:44
@Dallas (a kitiltott): A kádban :)
Hát eljött ez is, véget ért az Olcsó ebéd, menő helyen sorozat. November eleje óta pusztítottuk nagy lelkesedéssel a legjobb budapesti ebédmenüket, most viszont ideje egy kis szünetet tartani, mert itt a nyár, és ennek örömére új sorozatba kezdünk: a legjobb reggelizős helyeket…..
  Jó pár hónapja ping-pongoznak a sajtóban a nyolcvanas nemzedék témájával, és minden érintett társaságban előkerült már a vitatéma, a „már megint kirúgtak tőlünk két embert” kezdetű blokkhoz kapcsolódva. A nyolcvanas nemzedék tagjai – meg a kicsit…..
  Április 21-én nyit a Zöld Pardon, április 22-én a Cafe del Rio. Vagy csak nyitnának. A tervezett nyitás előtti utolsó pillanatban, holnap dönt ugyanis az Újbudai Önkormányzat arról, hogy meghosszabbítja-e a két szórakozóhely közterület-használati engedélyét. A ZP…..
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Irgumburgum 2010.12.13 16:23:26
@komzol: Nem értem miért mondjátok tucat hangnak. Szerintem egyedi énekhangja van Kökénynek.
Melinda a mentalitása miatt nem viszi semmire.
Nem is akarja. Ő egy szürke egér szeretne maradni.
Renáta meg tényleg nem bombanő, de nem erről szól ez a műsor. Tóth Vera se az.
Igaz tőle hangban is messze van Renáta.
A két versenyző közül Attila a jobb szakmailag mindenképp.
Mondjuk én a 12 között is a 3 legjobb közé soroltam.
Irgumburgum 2010.12.13 16:24:18
@Takács Ferenc (bp.): Ez így van. Már a net előtt ücsörgünk többet.
Irgumburgum 2010.12.13 16:58:47
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.:
Azt mondta, hogy a hang színe jobban teszik neki. Amire Miklósa Erika is helyeselt.
Ez nem azt jelenti, hogy jobb a hangja. Csupán van akinek ez a hangszín jobban bejött.
Mellesleg álljon oda valaki a Miklósa Erika mellé duettet énekelni :)
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
The fospumpa is rising! Szilárd a füves univerzum legpechesebb embere. Nem szívni, nyírni akart pedig szegény, méghozzá igényesen, ezért egy akcióban is 76 ezer forintos modellt választott a Bricostore-ból. A boltban külön a lelkére kötötték, hogy 5 üzemóra után cseréljen…..
Irgumburgum 2010.07.21 12:09:07
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
Julie Benz, aki Rita Morgant, Dexter kedves nejét alakítja a sorozatgyilkos vérnyomszakértőről szóló sorozatban, beugrott a Született feleségekbe egy vendégszerep erejéig, mi meg örülünk neki. A Dexter nemrég véget ért évadával kapcsolatos spoilereket törlöm szó nélkül, nem…..
Irgumburgum 2010.01.14 12:41:45
@thehandsomest: Jaja, de a Dexterben jobban néz ki valóban mint ezeken a képeken.
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
Irgumburgum 2010.01.14 10:58:47
@SereG: Szerintem is felesleges.
Én nem kérek semmit csak egy köszönömöt. Legyen mindenkinek jobb napja ettől.

Ennek ellenére ma az egyik utasom meginvitált a saját üzletébe, hogy ha arra járok és szükségem van valamire amit ő árul, akkor keressem fel.
Jól esett és biztos hozzá fogok menni. Nem a kedvezmény miatt.
Egyszerűen egy új ismeretség ami mindenkinek jól jöhet.

Szerintem picit mindenkit jobbá tesz ez a pár nap. Az a néhány ember akinek így segítünk talán picit másképp néz majd az autósra. És az autós is rájön, hogy a gyalogos is ember.
A végén tényleg a hasznára válik a társadalmunknak ez a BKV sztrájk. Ránk férne már a sok széthúzás után.
Irgumburgum 2010.01.14 12:24:56
@Rákospalotai lakos: Rossz helyen van feltéve a kérdés. Itt most ez nem nagyon érdekel senkit.
Van ami van és ennek enyhítésén dolgozunk önszerveződő alapon.
Kedves mindenki!Felmerült bennem, hogy sok embernek nehezíti az életét a mostani BKV sztrájk.Éles viták alakulnak ki minden blogban erről. Részemről egyet értek a sztrájkolókkal, de ez lényegtelen.Segítsünk egymásnak. Talán még nyerhetünk is a sztrájkkal. Összetartást, új…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
Irgumburgum 2010.01.13 15:48:52
@az igazi Sipi: Haza vigyelek? Camponáig a belvárosból :)
Pedig nem értek veled egyet szinte semmiben.
Irgumburgum 2010.01.13 15:56:21
@az igazi Sipi: Ne feszítsd a húrt :) Nem taxis vagyok.
Viszont én agybaj helyett tegnap is és ma is felvettem idegeneket megállóból. Nagyon hálásak voltak és a helyzet ellenére nem szidták a sofőröket.
A héten nagyüzem van az Európai Parlamentben, most hallgatják meg a biztos-jelölteket. Kedden például a luxemburgi jelöltet, Viviane Reding asszonyt vizsgáztatták, aki a „jogérvényesülés, alapvető jogok és uniós polgárság” nevű területet kapta. A meghallgatás…..