Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeon

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtörtént a keretszűkítés a Pannon Hoki Kupára készülő válogatott edzőtáborában. Kóger Dániel után Vladimir Dubek is megsérült, így ő nem mutatkozhat be a csapatban. Rajta kívül még hat játékosnak kell elhagynia Székesfehérvárt: Láda Balázs (Miskolc), Erdélyi Péter…..
zeon 2009.11.05 19:32:02
@Raon: Igazad van!Túl messzire mentünk itt többen !Bocsáss meg,és kérünk téged,határozd meg pontosan ,mit szabad szabad gondolnunk !
Ted Sator kapitány 43.-ként a Fehérvárra visszaszerződött Nathan Martzot is meghívta a válogatott edzőtáborába a Pannon Hoki Kupa előtt. A kanadai állampolgárságú center információink szerint pénteken jégre is lép az olaszok elleni mérkőzésen. A koncepció szerint az…..
A pénteki fordulóból előrehozott mérkőzésen az FTC legyőzte az UTE-t, ma este a Miskolc és a Dab.Docler, illetve az SC Csíkszerda és a Vasas Bp. Stars méri össze erejét.Este hatkor a Dab.Docler az őt korábban többször is megviccelő Miskolc otthonába látogat. A hazaiak a Brassó…..
zeon 2009.10.16 20:34:04
@Gabberboy: Talán nem mert a csapattársak szemébe nézni!Egyszerüen nem kellene eröltetnie a védést!A csapat kiengedett sajnos ,ha ütnek nyolcat,talán győzhettünk volna!
Szűk egy hónap maradt a Pannon Hoki Kupáig, amelyen az olaszokkal, a horvátokkal és a szlovénokkal méri össze erejét a magyar válogatott. Ekkor debütál a csapat élén Ted Sator kapitány. A szakvezetés a tervek szerint 34 hokist hív meg a keretbe, amelynek valamennyi tagja jégre…..
zeon 2009.10.08 19:12:15
@bördi: Magosi szerepel a listán ,nálam válogatott:-).Nagyon jó lenne látni a teljes listát a szavazásról!
A két erdélyi sikerrel visszajöttünk a versenybe, nyilatkozta a dupla Brassó-verés után Baróti Zsolt UTE-edző. A Ferencváros pillanatnyilag második a tabellán, rég álltak ilyen jól a zöld-fehérek. Ha így folytatja, különleges rekordokat dönthet Fisera, a Dab.Docler cseh…..
Teljes fordulóval folytatódik a Mol liga. A fővárosiaknak két mérkőzés jut, a harmadik csatára Csíkszeredában kerül sor. A Brassó–Újpest végkimenetele kiszámíthatatlan, a Ferencváros–Dab.Doclert a félbeszakadt edzőmeccs teszi pikánssá, a Vasas Bp. Stars otthonában…..
zeon 2009.09.25 18:12:26
@csarpi: Eltévedt a buszsoför!-)
Kb 700km szerintem.
Az újvárosiak újfent igazolták, noha a sorozat elején járunk, mégis megjegyezhető: a Mol Liga-győzelemre esélyes két csapat közül az egyik az övék – a másik meg az SC Csíkszereda. Egyik és másik is nyolcat ütött ellenfelének, kettő ellenében. A különbség annyi, hogy…..
zeon 2009.09.21 09:18:29
@freddyD: Jól védett,nem lehetett rá panasz,talán csak Fisera távoli lövése szárad a lelkén.Háborgott is ,amikor lecserélte Pék mester.
zeon 2009.09.21 09:41:12
@vaze: Igazad van!Akkor azt a gólt sem lehet az ő számlájára írni.