Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caravallo

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bolyki Gyuri írása Tudod, tisztellek, szeretlek, és pont ezért fontos a leveled. Olyannyira fontos, hogy szeretném, ha a sok mocskolódó kommenten kívül kapnál egy szakmabeli, higgadt, tárgyilagos reagálást.  Legfontosabb mondataidra szeretnék reflektálni, és megosztani…..
Az esküvői előkészületek során az mindenképpen jól jöhet, ha az embernek Ralph Lauren az apja, bár igazából ezt csak Dylan élheti át (a mázlista!). Egyenes következménye a dolognak, hogy a ruhával nem kell különösebben törődni. Bár Ralphnak azért biztosan nem volt könnyű…..
Caravallo 2011.07.23 07:10:20
Nyílt válasz Bódis Kriszta nyílt levelére  Kedves Kriszta, hetek óta töprengek, mit válaszoljak 1-2. nyílt leveledre, amely ma is a facebook oldaladon olvasható nyilvánosan, és meglepi azokat, akik a kevés hatékony női együttműködés példájaként ismerték közös…..
Olvastam a szóváltást az ölelős tanárnő és a csalódott vendég között.Nem akarok állást foglalni a témában, mert nem az egyedi eset érdekes, hanem a mögötte meghúzódó jelenség.Régen járok masszázsra, de nem csak masszázs érdekel, hanem az összes alternatív gyógymód.…..
Öntudatára ébredt majd gazdája ellen fordult egy NOKIA 6310-es telefon. A készülék egy Crazy Frog csengőhanggal végzett tulajdonosával. A holland állampolgár barátai is felfigyeltek arra, hogy a telefon először maga kezdte megválaszolni tulajdonosa SMS-eit, majd módosított a…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Caravallo 2011.05.24 06:22:42
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
Megjelent az online felületen a múlt heti számban lehozott interjú teljes változata.Itt olvasható:http://hetivalasz.hu/uzlet/elmebajnoksag-37116/Pár dologra reflektálnék: - A WISE etikai kódexében viszont az áll: a szervezet tagjainak kötelességük megvédeni a szcientológia…..
Caravallo 2011.04.24 14:24:57
Az internetes tárhelyek, felhasználói tartalmat közlő portálok felhasználási feltételei nem feltétlenül vannak összhangban a szerzői jogi szabályozással. De még szomorúbb, hogy az internetre vonatkozó alapvető jogszabályokkal, az E-kereskedelmi törvénnyel sem.Tisztelt…..
Varánusz Orbán csomagol 2011.03.01 05:26:11
Véget ért egy álom. Ma délelőtt Orbán Viktor kinevezett szárnysegédei bejelentik végre, hogy az ábrándokra épülő költségvetés foltozása és az ország alapszinten való működtetésének biztosítása érdekében miből mennyit vágnak. A bejelentés pillanatában hivatalosan…..
Gyorsan megkaptam a választ a blogindító kérdésemre, ahhoz képest, hogy három napig gyalogoltam a befagyott Zanszkar folyó jegén, két repülőutat is megtettem, előtte pedig napokig készültünk és csomagoltunk otthon. Mindezt azért, mert nem tudtam elképzelni: mit csinálnak az…..
Caravallo 2011.02.19 07:45:05
arkánum: titkos szer, orvosság (forrás: http://www.idegen-szavak.hu/keres/ark%C3%A1num)  Úgy látszik, hogy a Fidesz tényleg üzemeltet valahol, nagy titokban egy Nemzeti Ködfejlesztő és Figyelemelterelő Központot, melynek az a feladata, hogy hétről hétre vessen valami gumicsontot…..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
A Jobbik belecsapott a lecsóba.A kormányoldalon mindenki a költségvetéssel és a manyupokkal van elfoglalva, és kölönben is a romeltakarítás utáni újjáépítés elvette az időt a szellem pallérozásától. A Jobbik ötleteit rendre felülírta a kormány, ezért enyhe vákuum…..
Caravallo 2010.12.02 11:51:08
@igényes: Különbség van egy színház igazgatása és a színházbajárás között. :)
Ha valaki képtelen ellátni a feladatát, mondjon le.
Dr. Flea igazi egyetemi tananyag lett, legalábbis Debrecenben, mivel orvosként, de névtelenül bloggolt, nagy hírnévre tett szert fanyar humorával, sőt díjakat is nyert. Egyébként gyerekorvosként dolgozott és történt, hogy beperelték egy beteg esete kapcsán, ő pedig tovább blogolt…..
Mit tehet egy szegény író, ha olyan rest bloggerrel hozza össze a sors, aki még arra is lusta, hogy ellopja a könyvét? Nos kénytelen maga elvégezni a piszkos munkát. Kordos Szabolcs ugyanis áldását adta rá, hogy kitűnő riportkötetét (melyben a nagyközönség előtt zárt…..
Jó hírünk van a Battlestar Galactica és a férfias testalkatú szőkenők kedvelőinek: a Helyszínelők hamarosan induló 11. évadába beszáll Katee Sackhoff, a sci-fi-sorozat egyik főszereplője is. Sackhoff Reed nyomozót alakítja majd, egy okos, ügyes, vagány csajt, aki egyelőre egy…..
A tegnapi vihar kapcsán csináltam egy válogatást az idei nyár nagyobb viharjaiból. Villámok, csodaszép felhők és rengeteg eső következik 940 pixelen: 2010. augusztus Lewy   KGyST   KGyST   gurugi   Lacza   VLM   2010.…..
Caravallo 2010.08.17 18:41:45
Numlock Holmes Kövesd az egeret! 2010.07.17 13:40:00
Az IOGraph nevezetű Java program annyit tud, hogy a háttérben naplózza az egér mozgását, hogy merre is ment a képernyőn, és egyes helyeken mennyi időt töltött el. Ezt meg is tudja grafikusan jeleníteni. Az alábbi képernyőkép egy másfél órás gépezés eredménye. Ha nem…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Örülünk, Vincent? Bankot? Minek? 2010.07.15 14:06:00
Orbán Viktor meg akarja venni az MKB-t. Ön szerint miért?survey software ..
A NENYI kiakasztotta a blogoszférát. A közhangulat a Fidesz számára negatív irányba változott. Heti szavazás-összesítőnk. (Fotó: Kettős Mérce blog) Ahogy korábban Kósa Lajos és Szijjártó Péter államcsődös mondatai, később Schmitt Pál köztársasági elnöki jelölése,…..
 Ma hírül kaptuk, hogy a rendőrség engedélyezte az évek óta hagyományosan ez időben tartott, ma délutáni rózsaszín dzsembőrit, de jelzi, hogy fellépnek a „közerkölcs ellen vétőkkel” szemben. És nem jelzi, hogy fellépnek a kődobáló jobbos bumburnyákok ellen.…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
Caravallo 2010.07.03 12:24:48
@nestrot10: Fel kéne már fogni, hogy a komcsik ideje lejárt! Hiába szarod össze magad faszkalap, ezt a kormányt kétharmaddal választotta az ország.