Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maldin

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A minap egy tüntetésen Zagyva úr azt mesélte, hogy mi lementünk vele a dóci tanyavilágba és ott megláttuk az igazságot, de azt nem mertük közölni. Sőt, megdobáltak minket a cigányok. Tényleg elmentünk Dócra, készítettünk róla filmet és nem azért nem…..
maldin 2011.03.24 09:59:23
Egy nagyon érdekes MTI-hír született meg pénteken, melyről nem olvashattunk az Index-en, az Origon, vagy éppen Magyar Nemzet Online-on. Pintér Sándor belügyminiszter pénteken meglátogatta a Teleki téri piacot (melyről szép hosszú riport készült), majd részt vett a a Szolgálati…..
maldin 2010.09.28 13:43:14
@Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán: - A cigányság visszavezetése a törvények, a munka és az oktatás világába na itten van te rohatt náci :)
  A pártok ifjúsági szervezeteinél nincsen lehangolóbb dolog, amikor megpróbálnak viccesek lenni. Nem is tudjuk, ki helyett szégyeljük jobban magunkat - általában mindig azt választjuk, aki a legutóbb mutatott be valamilyen nyilvános performanszot. Most éppen a Societas érezte…..
Mandiner blog És mégis lapos 2010.09.07 12:01:00
  Véget ért a Nyakó-korszak, új szóvivői vannak az MSZP-nek. Török Zsoltot ugye nem kell bemutatni, de a másik kommunikátor, Kormos Kata eddigi tevékenységére talán nem emlékszik mindenki. Pedig neve és arca sokak számára ismerős lehet:  ..
Salgótarján, Beszterce-lakótelep, MSZP-gyűlés. Mesterházy Attila, az MSZP elnöke (!) Bikicsunájt énekel és Michael Jacksont imitál. Mindezt egy gyér színpadon, egy lekonyuló "Csapatmunka" molinó előtt. Hát már csak erre futja az MSZP-nek? Szegény mamikák akik kilátogattak,…..
  MarkoFerko bloggernek igaza van: csapjanak le a kommunista belügyérre a holokauszttagadást büntető törvénnyel.   Azt írja: „úristen mennyire röhögnék, ha a nyomi holokauszt-tagadást tiltó törvény első elítéltje biszku béla lenne. ugye a fidesz módosította…..
Nem tudom ki járt már Sümegen, mindenesetre mindenkinek ajánlom, mert a várból a kilátás egyszerűen pazar. Történt eme kis városban, hogy a sümegi várkapitányok, Papp úrék (a vár üzemeltetői), miután leaszfaltoztak egy parkolót, a megmaradt fél kamionnyi anyagot ahelyett, hogy…..
maldin 2010.05.27 15:43:28
Bajnai Gordon betartotta az utolsó ígértét (is), megérkezett a gárda-mellényes feljelentés a BRFK-ra. Talán nem volt olyan rég a parlamenti alakuló-ülés, hogy ne emlékezzünk, arra, hogy a derék radikális szittyapárt elnöke a bíróság által betiltott szervezet szerkójában…..
Nem szeretem a kormányprogramokat. Olyankor születnek, ráadásul a kormányalakítás ezer más teendője mellett általában kutyafuttában, amikor a győztes még nem ülhetett be a székébe, legfeljebb céljai és szándékai vannak, de igazán körülnézni még nem tudott. Ebből…..
maldin 2010.05.23 11:46:39
@[nev]: és a rohadt orbán idehozta nekünk az árvizet.hát bazz ez kész
maldin 2010.05.23 12:01:17
@VIKTOR A MAGYAROK KIRÁLYA!: és természetesem Viktor maga az ügyvezető kormány .áruld el nekem ,milyen döntési jogkörrel rendelkezik pillanatnyilag
  Az MTI kísérőszövege: A Jobbik megválasztott képviselői integetnek a Parlament lépcsőjén az Országgyűlés alakuló ülése előtt.  Találja meg a kakukktojást!..
  Sokan már előre szívták a fogukat a polgári oldalon, hogy Pintér Sándorból ismét belügyminiszter lehet. Az árok másik oldalán meg már dörzsölték is a tenyerüket: á, meg is van az első támadási felület. A rendpártiak és machiavellisták pedig elégedetten…..
maldin 2010.05.13 14:52:36
@Grift: mo.-n még soha senkiről nem bizonyítottak be maffiavádakat.a 3.pontot meg már nagyon sokan várjuk :)
Komolyan, egyszerűen szánalmas ez a bohózat. Úgy izgulnak a gárdamellényre, mint Stohl a jófajta Viagrára. A szocik amúgy szépen alakítják az új imázsukat, természetesen a megújulás mentén,  tegnap lazán átpasszolták a Jobbiknak a nemzetbiztonsági bizottság elnöki…..
maldin 2010.05.13 09:36:37
10 hónappal ezelőtt vezettük be a nagy vitát kiváltó Moderálási elveket, mert csöppet elszaladtak a pacik, és követhetetlen lett a kommentáradat. Ezt természetesen nagyrészt Libertének köszönhettük, aki akkortájt szokott ide, és azóta felállította az abszolút rekordot: kb. 23…..
Mandiner blog Dúró Dóra-interú 2010.04.11 21:41:30
A gyönyőrű Lelky Lola és a szépséges Dúra Dóra beszélgetése 9 körül:   ..
maldin 2010.04.11 22:29:07
@WonderCsabo: igen,igen,közkivánatra Lolát a népnek!
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
  Szerkesztőségünk birtokába került az kampányfilm, amelyet Novák Előd és Szigetvári Viktor közösen rendezett szigorú titoktartás mellett. Az anyagot az eredeti tervek szerint egyazon pillanatban, csütörtökön 14:00-kor publikálta volna a barikad.hu, a kuruc.info, az…..
maldin 2010.04.08 10:08:04
@gyz: ne csigázz...
A Kuruc.info hozta nyilvánosságra a Kubatov-beszédet, amely a pártigazgató zárt körben tartott előadásán készült. Kubatov Gábor elmondja a felvételen, hogy a pártnak részletes nyilvántartása van a fideszes és a nem fideszes szavazókról, példaként a a pécsi időközi…..
Vastagbőr Szociellenes kaparás 2010.04.07 15:01:00
A jóllakott óvodásra emlékeztető Ágh Péter, és az irányítása alá tartozó Fidelitas így a kampány utolsó pár napjában előrukkolt valami olyan durva dologgal, amit egész egyszerűen lehetetlen komolyan venni. Mentségükre szóljon, hogy legalább egy csinos politikuslányt is…..
maldin 2010.04.07 15:21:52
2010. március 15. alkalmából többen részesültek állami kitüntetésben. Többek között Székely Judit, a Szociális Minisztérium szakállamtitkára. "MAGYAR KÖZTÁRSASÁGI ÉRDEMREND középkeresztje, polgári tagozata; több évtizedes eredményes vezetői tevékenysége, a…..
Remekül időzített elsőfokú ítélet, egyszerűen pompás. Este már megint pezsgőzve kell néznem a híradót. Mostanáben nagyon fogy az a pezsgő ... Budai Bettikét kérdezném, vajon még most is megilleti eme csuda becsületes embereket az ártatlanság védelme? Vagy még megvárjuk a…..
maldin 2010.03.31 11:21:18
Viszonylag sokszor kerül kínos helyzetbe a magyarországi Tiszta Korrupciómentes Igaz Turbómagyarok pártja, a Jobbik. Volt a keszthelyi, khm, ingatlanos, aztán a Tiszta Pártnak  éveken keresztül nem sikerült pénzügyi beszámolót írnia, amikor sikerült az is csak…..
A tüzes paparazzi fotó, ami lázba hozta az országot ma reggel: A szemetek még nem Makaón is képesek fényképezni, a szerencsétlen politikus még nem Makaón sem lötyöghet egyet ... A fotót átküldték a Blikknek, aki körbekérdezett, hogy mit csinált Veres Jani Makaón? Vajon a…..
maldin 2010.02.19 10:53:11
maldin 2010.02.19 10:55:04
@Aullah: na ja,ízlések és pofonok :)
maldin 2010.02.19 11:04:10
@minimalista: BB nagyon rendben ,bár róla is láttam már katasztrófálisra sikeredett képet
  Néhány éve Gilvánfán forgattunk egy filmet, az Elsodort falvak című dokumentumfilm sorozatunk egyik része szólt a faluról. Gilvánfa 100%-ban romák lakta település valahol Baranyában, az Isten és az emberek háta mögött. A munkanélküliség 97%, a szegénység 100%. A…..
Vastagbőr Csakis az igazat 2010.02.09 11:01:00
Az MSZP megalkotta, az Index megmutatta, mi meg kicsit átalakítottuk. Akkora labdákat dobálnak az elvtársak, hogy egyszerűen lehetetlen kihagyni. Következzen most négy plakát tőlünk (köszönjük olvasónk segítségét), remélhetőleg lesz folytatás is. Elsőként a fiúk nagy…..
"Kedves MDF-es képviselőjelöltek! Választmányi ülés előtt kérem ellenőrizzétek, hogy minden szükséges felszerelés meglegyen! Hideg élelem, váltásruha, több liter folyadék, töltő a mobiltelefonhoz, töltő a laptophoz, több golyóstoll, és egy kacsa. WTF?! Miért…..