Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aszlam

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért ez milyen durva már! A mostani hajtásban fel se tűnt, de már csak két rész van vissza az egész évadból. Úgy tűnik, hogy (az angoloknál) 24.-én fog jönni a rettentő hülye nevű 21. rész, az R2 Come Home. Amikor ezt a címet meghallottam, hát eléggé csodálkoztam... Azt…..
Ööö... mikor is volt legutóbb olyan rész, ami úgy teljes mértékben magáról az űrcsatáról szólt? Ööö... volt egyáltalán ilyen a második évadban? Na ugye, hogy nem. Meg úgy egyáltalán, elég ritka az, hogy egy rész úgymond CSAK az űrcsatáról szól. Ezelőtt talán Shadow…..
A múltkori meglepően jó sorozatocska fogadtatás után, újra elővettem azt a játékgyűjteményes cd-t és a menüt böngészve elnézegettem az elvileg kedvadónak szánt képkockákat és kiválasztottam hármat. Eddig nem volt merszem kipróbálni egyiket sem, úgyhogy teljesen rajtatok…..
Aszlam 2010.04.15 21:44:20
Clone Wars Blog OFF! 2009.11.01 09:51:00
Az a helyzet, hogy vannak olyan kommentek, amik egyik bejegyzéssel sem kapcsolatosak. Ezeket a kommenteket mostanában a Children of the Force bejegyzéshez szoktuk írni, fene tudja hogy miért... Szóval mostantól, ha van valami olyan közölnivalód, ami nem kapcsolódik a blog egyik…..
Aszlam 2010.04.09 17:03:24
@ffixer: mikor lessz a kint a bounty hunters és a Cat and Mouse felirattal?
Hát ez is megvolt. Hosszú várakozás után már a második évadot is nézhetjük magyarul, a tv-ben. Gondolom nem csak én voltam arra kiváncsi - így az eredeti után- hogy milyenek lesznek a szinkronhangok, meg hogy ez úgy dob-e, vagy ront-e az epizód élvezhetőségi értékén. Hadd…..
Aki látta a nem régiben elkészített paródiánkat, annak még biztosan ott lapul az emlékezetében, hogy melyik rész az a Holokron Hajsza. A második évad első része, ahol mindenki kedvenc duros fejvadásza azt találja ki - azaz megbízzák-, hogy ellop egy kulcsfontosságú holokront a…..
Aki kiváncsi Anakinék malastare-i kalandjára, az ne zavartassa magát, kattintsod ide a letöltéshez. Én is láttam, persze még nem teljes a véleményem, hisz felirattal még nem is láttam, így a sztori nem teljes. Persze ha kint lesz a felirat, akkor azt is belinkelem nektek. Addig egy kis…..
Most akkor én beszéljek, vagy a videók? ..
Clone Wars Blog Helyzetjelentés! 2010.03.29 20:33:00
A miutóbb szerkesztettem a bejegyzéseket (a részértékelések alá beillesztettem egy szöveget), és véletlenül sikerült kitörölnöm a Senate Spy kvízt, amit most újraalkottam. Egyébként már elkezdtem a Cat and Mouse részértékelést írni. Nem garantálom, hogy már ma készen…..
Aszlam 2010.04.03 15:44:46
@mpsith: meg nem csak a cloe warsra gondolok hanem az összes magyarosításra komolyan má nem is tom hol volt 1 sorozat amiben volt kemény 3 jó mondat. Holott teljesen eltértek a témáról és vmi értelmetlen szöveget nyomtak be.
Már korábban is írtam, hogy a tegnapi nap nem volt épp eseménytelen. Megcsináltuk a remekművet. Kész, nem titkolózok tovább, ez egy szinkronparódia, a Holocron Heist c. rész első feléről. Elárulom, eredetileg csak úgy poénból le szerettük volna szinkronizálni, de aztán jött az…..
Aszlam 2010.04.03 15:42:50
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.03.21 12:49:00
Én és Hitler közösen előadjuk a "Did your hands up" című számot, amelyet "balage44" rakott össze. Igen, ez is egy olyan mondat, amelyet soha nem hittem volna, hogy valaha is kimondok. Egyébként "With your hands up" kéne hogy legyen a címe (mert…..
Mint mondtam a videó elején, gyerekként láttam először és utoljára a filmet, úgyhogy túl sok dologra nem emlékeztem, azon kívül, hogy többet nem nagyon akarom már megnézni. Hála nektek, kiderült pár dolog, amire a videóban értelemszerűen nem tértem ki. A nyuszis jelmez a…..
Most egy laptopról irok, de hogy én mennyire utálom ezt a laptopra szerelt, iszonyatosan gagyi billentyűzetet... Kinszenvedés irni vele, és akkor az egerezésről még nem is mondtam semmit. Sajnos holnap is csak laptopon leszek, ezért ne számitsatok arra, hogy bejegyzések tömkelegét…..
Halvány lila fingom sincs, hogy mi a játék lényege. De kb. 20 másodperc után nem is érdekelt  ..
Remélem nincs harag, hogy csak mostanra lettem kész a szokásos részértékelésekkel, de ez a hétvége elég necces volt. Amellett, hogy két TZ-re is kellett tanulnom, és el kellett mennem busót járni, még egy névnapi bulin is részt kellett vennem, és még egy technikai problémával…..
Aszlam 2010.02.15 21:23:25
S@ti megkért, hogy mivel nincs külön webes megjelenése, rakjam ki a legfrissebb fordítását, hogy emlékeztessük a közönséget, hogy bizony készülnek fordítások. Idő hiányában jelenleg havi 1 epizóddal tervez, de szerintem ha valami jó angolos beszállna, biztosan elfogadná. Itt…..
Igen ilyen is van. Emlékszem még, milyen hisztéria volt petíciókkal meg ilyenekkel, hogy jelenjen meg végre a várva várt folytatás. A CNN George Double-Bush* beszédét is félbeszakította anno, mikor bejelentették a nagy hírt. Ha jól látom, most már egy Monster Truck(!) is…..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Aszlam 2010.02.07 01:08:16
@arniXX: azért mert gondolom a tiéd más verzió volt mindenből kiadnak 10 félét
A második évad első kétszámjegyű epizódja ott kezdődik, ahol a 9.-ik abbamaradt. Még pedig az ott maradt abba, hogy egy leszálló hajó, és néhány mentőkabin elhagyta Grievous hajóját, és elindult a Saleucami bolygó felé. Az egyik ilyen mentőkabinban volt Grievous is, tehát…..
Aszlam 2010.01.10 22:10:02
88%
Aszlam 2010.01.20 14:56:45
Ismét több, mint 150 szavazatot sikerült begyűjteni. Nem is nagyon szeretném most húzni a szót, lássuk a győzteseket! 5. Suu - Érdekes szereplő, de nem szerepel túl sokat... Talán ezért lehet az, hogy csupán 2 szavazatot sikerült szereznie. Kedves Suu, ennyi voltál...…..
Eszméletlen mik történnek a belvárosban!  Soundtrack: Richard Cheese - Feeling this  ..
Aszlam 2010.01.16 21:38:55
Végre itt van, megérkezett a várva várt duplapremier. Ennek a duplapremiernek az első "feléről", a Grievous Intriuge-ről már egyébként is lehetett tudni, hogy tele lesz fénykardpárbajokkal - vagy legalább is lesz benne- lesznek benne új jedik (Eeth Koth & Adi Gallia),…..
Új év, tehát kellenek újítások is. Úgy gondoltam, hogy hazavágom ezt a "aki második lesz, bekerül a következő szavazásba is" dolgot. Az eddigi szavazatokat elnézve ezek eddig sem voltak túl népszerűek. Azaz aki egy szavazásban második lett, az általában a…..
Hosszú-hosszú várakozás után végre ismét nézhetünk clone wars-ot, ugyanis most már a 9., meg a 10. rész is elérhetőek jó minőségben. Ráadásul egy videóban benne van mind2 rész, így nem kell mindegyikkel külön "bajlódni". Persze majd az oldalon külön-külön is meg…..
Az amcsi CartoonNetworkön kisorsolták a TOP 10 Clone Wars-os jedit. A helyezés: 10. Obi-Wan Kenobi 9. Luminara Unduli 8. Ki-Adi Mundi 7. Barriss Offee 6. Plo Koon 5. Mace Windu 4. Kit Fisto 3. Ashoka Tano  2. Anakin Skywalker 1. Yoda Bár nem tudom, hogy ez egy szavazás volt-e,…..