Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majom Miklós Fan Club

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tinédzserek szexuális szokásaival, illetve a rájuk leselkedő online veszélyekkel foglalkozó felmérést készít a UNICEF - erről a Népszabadság Online is írt, és hazai kutatási adatokkal egészítette ki szerdán megjelent cikkét. Ebben még nem is lenne semmi különös, a cikkhez…..
AZTAKURVA! MIÉRT kell énekeltetni a sápadt, szomorú kis tésztaszerű dolgozókat? Ezt még akkor se lenne szabad, ha ők akarják!!   ..
Majom Miklós Fan Club 2011.12.07 20:40:08
Subba Szombathelyi cicaharc 2011.09.01 12:21:00
Szemfüles olvasó-riporterünk telefonját diktafonként használva rögzítette ezt az épületes vitát, köszönjük neki.   ..
Majom Miklós Fan Club 2011.09.01 15:21:39
A német kajakos hölgyek "tiszteletére" rossz dalverziót játszottak le a szervezők. Hatalmas a botrány. A német Anne Knorr és Deborah Niche valószínűleg egy életre megtanulta Szeged nevét, de talán…..
Majom Miklós Fan Club 2011.08.20 13:07:28
@Boli: ha megnyerjük a vb-t, felőlem a kispatakot is tolhatják uhrin benedektől.
amúgy fociban, világbajnokságon, meccs előtt játsszák le mindkét csapat himnuszát.
Még mielőtt bárminemű félreértés lenne belőle, nem, még nem kapott el minket (vagy engem?) a gépszíj, így véletlenül sem célzunk semmi olyasmire, hogy a Honvéd netán már bajnoknak tekinthető (bár egyelőre cím nélkül - innen a cím), pusztán azért, mert egyes csapatok…..
A húsvéti sonkára még meg sem ittuk az áldomást, még el sem oszlott a füst az örökrangadó után, máris egy hétközi fordulóba csapódtunk bele, majd mire az is véget ért,már újra a hétvégi "megszokott" menetrend következett. Hogy hová ez a sietség? Remek kérdés,…..
Borulós hosszú hétvégét produkált a honi másodosztály nyugati fertálya. Időrendben haladva először a papírforma borult (a Pécsnek a Kozármisleny jelentett megoldhatatlan feladványt, míg a Gyilkos Gyirmót az ajkai lábakba botlott bele és terült el tompa puffanással a…..
Kőleves Hurka Gyurka 2011.02.05 14:30:00
Hurka, kolbász, csülök, sült szalonna, cseresznyepaprika, almapaprika, csalamádé, óriási karéj fehérkenyér, sör, forralt bor, házi pálinka. Ha a kedves olvasónak is összefutott a nyál a szájában a fenti felsorolást olvasva, akkor virtuálisan kezet rázhatunk egymással, hiszen…..
Majom Miklós Fan Club 2011.02.06 23:01:50
@botd: itthon igen. legközelebb viszek magammal zacskóban :D
labdabiztos Hányas a Kabát? 2010.12.03 05:07:00
 A történet szereplői kitalált alakok, a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve. A rohadt életbe – ordította bele a harkivi mínuszokba Kabát – lefolyik a zselé a hajamról, aztán a piros kapucniját a fejére húzta. Mögötte csapattársai…..
Mit meg nem tesz az ember barátságból, vagy csak szimplán egy jó poénért, hogy jól szórakozzon egy szerda este. Tegnap (ítéljetek el, de akkor is) a válogatott mérkőzés nyálcsorgatós bambulása helyett egy sci-fi meetupon töltöttem az estémet. Megtudtam, hogy a Marson is vannak…..
Majom Miklós Fan Club 2010.11.20 07:12:37
Új hét, új esélyek , új történetek,bár a főszereplők továbbra is az általunk megszokott kedves,bohókás csillagok, akik mind szerethető csapatban szeretnének játszani, és van aki ezt csak l'art pour l'art alapon teszi egy ideje. Még jó hogy nem tippmixből kell összegründolni a…..
Majom Miklós Fan Club 2010.11.16 13:40:44
Lassan kezdünk úgy viselkedni, mint egy MLSZ-re szakosodott homár, de mit tegyünk, ha kedvenc sóhivatalunk agyborzolásban a SportExtra legszebb feketekeretes napjaira emlékeztet minket? Legújabb találmányuk a csütörtök hét órás mérkőzéskezdés. Hiába, ha olyan nagyágyúk ülnek…..
Csütörtök van, holnap kezdődik a hétvégi forduló, írnám, hogy vissza a dolgos hétköznapokhoz, de nem tehetem, mert Huszti Szabolcs megszólalt. Röviden reagálunk, hiszen egy magyarfoci irtánt elkötelezett orgánumtól ez a legkevesebb, ami elvárható.Az esküvői tanúskodásért is…..
Majom Miklós Fan Club 2010.09.12 22:28:20
@slowmotion: mi baj lett volna? ott volt 3 trillió rendőr ugrásra készen. legfeljebb jól elverik egymást, az meg hol érdekel engem?
nem kell érteni, különbözőek az emberek. te is úgy és azért mész ki ahogy akarsz, meg ők is.
Majom Miklós Fan Club 2010.09.13 08:03:02
@Kifli007: talán majd egy espanyol-barcelonára menj ki. addig is google: boixos nois hooligans
szintén spanyolban ment le tavaly a bilbao-anderlecht söröző est is ha jól emlékszem.
Kocka Klub Legelső 2010.04.24 09:12:00
most tényleg csak azért, hogy teszteljünk ..
Majom Miklós Fan Club 2010.04.24 14:24:57
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Majom Miklós Fan Club 2010.04.14 16:45:55
@Thresher: Holdkóros Tonio
klasszikust csak pontosan!
"54328 érvénytelen szavazat - Köszönjük!", harsogja a szavazfasszal.blog.hu, akik abban bíznak, mindenki ejakuláló pöcsökkel díszítette ki a szavazólapját. Nem akarjuk elrontani az örömüket, miszerint voltak, akik Eric Cartmenre és Döglégy Zolira szavaztak, inkább…..
labdabiztos Egészséges heroika 2010.04.09 14:36:00
Népművészetünk és futballfolklórunk, a második évezred lihegését torkán érezve, új dimenziók felé vette az irányt. Ami egykor volt a köcsögduda-festés, a tojáspatkolás, illetve a citerán eljátszott csujogatók, az manapság a videómontázs. Kedves olvasónk, Majom Miklós Fan…..
Itt a tavasz, dagad a … különbség az Inter és az üldözők között, a Juventus válsága, és néhány középcsapat bukszája. Átkozott hétközi fordulók, ennél szörnyűbb dolgot csak az RTL Klub volt képes megvalósítani a déli meccsekkel, hasonló kategóriába csak a…..
Majom Miklós Fan Club 2010.03.25 21:27:22
Az NST stábja szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje Tony Mowbray eddigi munkásságát. Az angol szakember nagyon hasznos munkát végzett a Celticnél, hiszen sikeresen bentartotta a glazvég alakulatot az SPL-ben, és az EL-elkerülésével, valamint a keret válogatott formán…..
Kispesti döntetlenjével elolvadt a Videoton előnye, előzhetett a Debrecen. Kispesti döntetlenjével elolvadt a Honvéd előnye, immár pontazonosság a 15. (kieső) helyen. Pápai vereségével az Újpest oda-vissza leégett a Lombarddal szemben, gólt sem lőve Szűcsnek. Egerszegi…..
Majom Miklós Fan Club 2010.03.24 12:50:43
@Kifli007: bár gondolom tudod a választ, de azért leírom: bújtatott zsidózás. mtk akár hol játszik, megkapja.
Majom Miklós Fan Club 2010.03.24 17:49:19
@vidi-master: 100%, hogy nekik szólt. van az is amiről te beszélsz, csak kicsit vicces formában, pl. szombathelyen, ahol mikor godslove felrúgta valamelyik halistát, egyből ment a "ria-ria-hungária", majd mikor beállt a szintén szerecsen diouf, és lest ítéltek ellene, lerasszistázták a bírót. közben meg bogdanovic rúgott két gólt, amit hosszan ünnepeltek :D
A hétvégén egyetlen találkozót emeltünk ki, de ez az egy az, amit egy futballszurkolónak egyszer az életben mindenféleképp látni kell. Nincs olyan futballbajnokság a világon, ahol ne a városi derbik jelenték az igazi rangadót. Nincs ez másképp Argentínában sem, ahol egyes…..
Majom Miklós Fan Club 2010.03.23 00:53:45
@GeoThrasher: panathinaikos - olympiakos?
Majom Miklós Fan Club 2010.03.24 09:08:44
Majom Miklós Fan Club 2010.03.24 12:47:17
@Shikaka: én se értem miért szúrja a szemét a sok okosnak, ha valahol állóhely van. persze a chips majszoló kínai így kényelmesebben feszíthet az old traffordban...
leeds szurkolókat ha jól emlékszem tavaly akarta megbüntetni a szövetség, mert idegenben állva nézik végig a meccseket... vicc.
dortmund nem rossz, de ha német, akkor dynamo drezda!
www.youtube.com/watch?v=zCftSXiNaKQ
egy kint élő srác mesélte, hogy a szurkolók nem is nagyon szeretnék, ha feljutnának a másodosztályba, mert ott már nincs rendes hangulata a meccseknek.
90 Fradi a Bajnokok Ligájában 2010.03.12 20:45:00
Jó estét, jó szurkolást kívánunk, kedves olvasók! A szülinap alkalmából most egy kivételes eseményre tekintünk vissza abba az időbe, amikor a kapusok még sárga négyzetekkel díszített fekete-lila mezt viseltek. A magyar foci már a 90-es években sem bővelkedett nagy…..
Majom Miklós Fan Club 2010.03.22 12:28:25
@stardustmemory: nem a reklámtábla bántotta, hanem nagy volt benne a bizonyítási vágy, mivel előtte a svájci siontól küldték el. kulibali is inkább törte volna el az összes reklámtáblát a puskásban, miután bevágja az ajtó-ablakot a liverpool ellen, nem?
objektíven nézve mind a két csapat annak köszönheti a bejutását, hogy viszonylag könnyű ellenfeleket kaptak a selejtezőben, anderlecht esetében ez még nagy arccal is párosult, a loki meg ugye a szófiával játszhatott, miközben az arsenal a celticcel selejtezett (ez ugye platininek köszönhető nagyrészt)... a különbség a 16-32 csapatos csoportmeccsek és az elért pontok között van, igaz ha nincs a grashoppers, akkor a fradi is egy ponttal végez.
az meg, hogy fordult a világ a fradival nem új keletű dolog, nézd meg hol tart most a dunaferr, a vác, a kispest vagy az mtk. úgy tűnik a videoton lesz a következő "felemelkedő" csapat.
Négy mérkőzést terveztem a hétvégére, holisztikusan  kívántam megmerítkezni a magyarfutball hófoltos kacsaúsztatójában. A pénteki Fradi-Nyíregyháza magányos sport, társaságban jobb letagadni, hogy láttuk. Töménnyel elmegy. Szombaton helyszíni szemle a Hungária…..
Három hónapot vártunk erre a hétvégére, de megérte. Kiderült, hogy télen semmi sem dőlt el, és hogy néhány igazolástól (más néven: erőkoncentrációtól) még nem lett jobb a Bohócliga színvonala. Yannick jó játékkal kezdett Debrecenben, nem rajta múlt, hogy csak hatalmas…..
Majom Miklós Fan Club 2010.03.03 14:01:42
@vidi-master: hova tűnt 4500 néző a nyíregyháza ellen, és utána hogy kerül elő megint 1500? most vagy a vendégek voltak mindig sokan, vagy nagyon finnyás hazai publikum volt. erről jut eszembe, azt remélem mindenki tudja, hogy léderer nickje a neten bvscreac a két kedvenc klubja után, lehet szegény kispest azért fog kiesni, mert idén nekik szurkol?
Várható időjárás az ország területére péntek estig: Ma eleinte nyugat felől felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütésre az ország nagy részén számíthatunk. Keleten ugyanakkor várhatóan erősebben felhős marad az ég, ott helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat.…..