Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frivolous

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran egy fájdalmas szakítás kell ahhoz, hogy valaki rájöjjön hogy a szeretetet és a gyűlöletet egy nagyon vékony vonal választja el egymástól. Furcsa dolog ez, pedig tényleg igaz: azt tudjuk a legerősebben gyűlölni, akit a legjobban szeretünk, hiszen ez a két legerősebb…..
Az angliában élő és alkotó Iestyn az egyik legújabb kedvencem ha sacrification-ről van szó! Hihetetlenül precíz és pontos mintái egyszerűen rabul ejtenek és órákig bírnám néznegetni őket! Főképpen azokat szeretem amiket arcra készített: egyszerűen imádom az arcon lévő…..
Sokan kíváncsiak arra, hogy egyes emberek, hogyan jutnak olyan elhatározásra, hogy átalakítsák testüket. A motivációk, ahogyan a minták is, személyenként változnak, mindenki különböző úton jut el oda, hogy maradandó változtatást csináltasson külső fedőrétegén. Ezt…..
Frivolous 2009.12.06 00:25:27
@szilagyizoe: Bocs h közbeszólok, de az öngyilkosság egy kibaszott nagy önzőség!
Ő döntött úgy leszarva mindent, h itthagy... akkor meg minek oldalas monológokat írni róla?
Nem megsérteni akarlak, de ha olvasol, akkor ettől sztem magadtól is rájöhettél!
És az ilyen sűrűn való emlegetés takarózás vmi elől, amit nem akarunk észrevenni...
Puszta pszichológia...
A Glamort Tattoo Parlor Franciaországban található, és Lionel-hez (Out of step Tattoo) hasonlóan minimál, illetve absztrakt tetoválásokat készítenek. A két tetováló , és Olivier munkái:     ..
Persze csak akkor ha lesz aki küld önmagáról, tetkóiról, piercingjeiről, illetve bármi más testmódosításáról képeket, illetve néhány gondolatot, hogy miért is tetováltatott ezt vagy azt, esetleg h ki ő, és miért érzi jól magát a bőrében. Egyszóval aki meg akarja osztani…..