Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ó ez csak a Tomi

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A virusvideókban az a fantasztikus, hogy az ember sosem tudja előre megmondani, mi válik majd mémmé és mi nem. Ez a zseniálisan értelmetlen rajongói vírusvideó tökéletes példája ennek. A filmben egy srác azt mutatja be nekünk, hogy rakhatunk tüzet abban a nem feltétlenül…..
 Valaki lefordíthatná, hogy mit karattyol a háttérben az a nem szimpatikus hangú asszonyság...
Subba Férfifejű csecsemők 2010.02.10 14:45:00
A szülői szeretet egyik bizarr megjelenési formája az, mikor az apukák kicserélik fotosopban a fejüket a gyerekével, naná, hogy a jó öreg internet segítségével ezeket a képeket meg is osztják a velünk!        ..
Mikroköd, piszkos szag, kétarcú ragasztószer is van benne, Zsiri vécéillatósítója mégis egy egészen szokásos fordítógépes használati utasítás. Ami posztolásra érdemesítette a dolgot, az maga a feljelentő levél, benne a havas hegycsúcsként fénylő kicioccóval. Mikor…..
Ó ez csak a Tomi 2010.01.21 09:19:14
A svéd Elding Oscarson építésziroda mérnökei tervezték a Landskrona belvárosában álló épületet, amely úgy illeszkedik környezetébe, hogy teljesen elüt attól. A hagyományos, csaknem történelmi házak szendvicsébe pakolt családi kégli remekül használja ki a szűken mért…..
Pistikének baja volt az óvónénivel ezért Pistike megverte a óvodás társait. Pistike lehet, hogy nem rossz gyerek, de Pistike nagyon buta. Végtelenül.Amikor terrorizmusról beszélünk, végső elkeseredésről beszélünk. Ahogy a nagy mondás tartja, nem mi választjuk meg a hitünket,…..
Ó ez csak a Tomi 2010.01.15 15:23:07
Ismét közéleti témához nyúl a PuttyLabs. Szamurájkarddal rabolt ki egy férfi egy osztrák óraboltot, aztán amikor másodszor is megpróbálta, egy szabadnapos rendőrparancsnoknak gyanús lett, és elkapták. Tbg-nek sem kellett több, azonnal rekonstruálta és gyurmába fogalmazta a…..
Bigyóblog Mire jó a tojás? 2009.12.14 08:38:00
Például készíthetünk belőle lámpát vagy cserepet. A cserép nem volt annyira idegen nekem, láttam már ilyet. Sőt dizájnboltokban lehet is vásárolni olyan tojásalakú cserepet, melyben csak föld van és magok, megöntözve pedig virágok nőnek ki belőle. A lámpa azonban új volt,…..
Ó ez csak a Tomi 2010.01.07 14:13:29
@Ishikawa: Már hogy lenne az, hiszen papírból van! :D
Nem volt jeges a víz az élményfürdőben. Ez a tételmondata az alant olvasható levélfolyamnak, amivel a keddi posztunkban megszólított fürdőüzemeltető cég Balázs kritikájára reagál. Olvasónk, mint talán emlékeznek rá, azt állította, hogy amikor öt barátjával ellátogattak a…..
Ó ez csak a Tomi 2010.01.07 12:10:45
Balázs és barátai még nagyobbat szívtak, mint a Homár az esztergomi fürdőben, ahol csak hűvös volt a víz az ígért langyos helyett. Újváros menőbb hely sokkal, ott ezért egyenesen jeges volt a medence a 34 fok helyett, ráadásul már legalább egy napja. De a cseles és etikus…..
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..
Az étteremben elköltött vacsoráim után általában várok pár hetet, mielőtt megírom az élményeimet. Most nem tudom ezt megtenni. A tegnapi vacsorám szinte minden elemében rossz volt, bizonyos ételek a fogyaszthatatlanság határát súrolták. Ki kell írnom magamból! A Múzeum…..
Az online vásárlás személyes átvétellel is lehet zsákbamacska, éppen így járt Bohóchal is. Hiába szerette volna megnézni fizetés előtt a táskát, nem engedték neki, így csak utána vette észre, hogy nem azt kapta, amit várt. A Samsonite-nak rendelt noname táska a kereskedő…..
Végem van. Sakk-matt, a nagyszájú újságírógyereket, sőt, a „névtelenségbe burkolózó bloggert” bedarálta a politika, a kormányszóvivő nyilatkozatában már szó szerint idéz a posztomból. Illetve dehogy idéz, sajátjaként használja a szavaimat, szóval…..
Ó ez csak a Tomi 2009.12.18 12:07:00
@Ted Lapidus: azt írtam, hogy mindenkinek aki szereti Te majom. Ha nem szereted, akkor érvényesül az "Akinek nem inge, ne vegye magára" c. szabály. Te majom.
Ó ez csak a Tomi 2009.12.18 12:25:39
@Ted Lapidus: Jesssssz! A második hozzászólásodban sikerült kimondani, az epic fail mondatot, miszerint az ilyenek miatt tart ott az ország ahol :D

LoL vagy :)
Minden korrupt politikusnak, felsővezetőnek okulásul: Bízom benne, hogy még sok ilyet látunk. Nem, nem bosszúhadjáratra, hanem bűncselekmények felderítésére gondolok. Valamiért idejutott az ország, valamiért nálunk egy hídfelújítás egy egész híd árába, egy…..
Ó ez csak a Tomi 2009.12.17 09:56:33
@Admiral William Adama: Remélem a Kurucon végzed névvel, telefonszámmal meg fotóval te zsidóbérenc :)
Ó ez csak a Tomi 2009.12.17 12:03:16
@blah: És lássuk be, itthon vannak azért ügyvédből, rendőrből meg politikusból is különleges szakirányok: korrupt ügyvéd, korrupt rendőr, korrupt politikus. A gond az, hogy ezt a kurzust többet látogatják (mert államilag finanszírozott? :) ), mint a "mezeit".

Anno megkérdeztem egy ismerősöm, hogy mi lesz ha nagy lesz és azt mondta, hogy korrupt rendőr. Mostanság én panelban élek, Ő lakóparkban.
Csusza élete egyik meghatározóan undorító élményéről küldött nekünk képekben gazdag beszámolót. Egy Lidlben vett paradicsomos hal volt a boldogság forrása. A levél stílusa pedig, az átélt élménynek megfelelően, megrázóan egyszerű és hatásos. A masszív dohányos…..
Érdekes taktika kezd kirajzolódni a játékkiadók között: egy olyan megoldás, ami nem túl invazív, viszont bizonyos fokig gátat vethet a warezolásnak; és mellékesen belerűg egyet a kiadók felől szintén aljas rablásnak számító használtjáték-kereskedelembe is. Bár pár hasonló…..
Ó ez csak a Tomi 2009.12.09 16:26:42
@Terra: Ember, szóltak már az első kommentben, hogy nem lehet kattintani a képre. Megoldás?
Új jelentkezőnk van a "Legérzéketlenebb magyar cég" címre. A verseny erős, a mezőny félelmetes vállalatokból áll, de az Invitel az alanti húzásával orrhossznyi előnyre tett szert a vetélytársakkal szemben. Névtelen levélírónk édesapja előfizetett inviteles netre és…..
A mai reggel bebizonyította, hogy az eddig kedvező előjelek ellenére a tél idén sem marad el. Igaz, hogy még mindig sehol nem tartunk, a póló ugyan már kevés, de hideg még nincs, majd akkor lesz, ha már az alsó szomszéd sem az ablakban cigarettázik, hogy abba mi, fölötte lakók is…..
Ó ez csak a Tomi 2009.10.13 09:42:45
@Telepi János: Ha ironizálni akarsz akkor írj cigány-zsidó-mszp-zsidesz cikket és ne 2 millió panelprolival szívózz :) Köszönjük :)
Ó ez csak a Tomi 2009.10.13 10:24:04
@Telepi János: Nah, ezt a beszólásod írd meg a szimpatikus blogodra.

"A posztírónak nem tetszett a kritika, beszólt a kommentelőnek és a veséjébe lépett"

Köcsög
Ez is megtörtént: egy roma csoport rasszista támadást intézett egy főiskolás diák ellen, magyarán jól megverték pusztán azért, mert nem cigány létére ott mert sétálni az „ő utcájukban”. Őszintén szólva nincs ebben semmi meglepő. A cigányok éppen olyan emberek,…..
Ó ez csak a Tomi 2009.10.08 16:52:25
@Kerek Perec: Ez csak a szoci propaganda része... Rájöttek, hogy kevés lesz már áz á hárámszázézér szávázó, hát elkezdik kijátszani a cigány kártyát. Az indexnek is meglett engedve hirtelen, hogy megírja az x éves fennállásának első nyílt cigánybűnözős cikkét.

-Haló Péter, itt Gordon!
- Ööö, Jó reggelt Miniszterelnök úr! Tegnap is hallgattunk mint a sír, ugye nincs semmi gond? Világítsanak át nyugodtan!
- Ugyan Péter, mi is és Izrael is büszke a portáljukra! Nem is ezért keresem most!
- Jaj Miniszterelnök úr, megnyugodtam, örülök, ha az Önök és Simon Mondja Perez szolgálatára lehetünk és kedvüknek való médiát szerkeszthetünk!
- Derék, derék Péter! Azért hívtam, mert le kellene közölni egy cikket, arról a harminc cigányról akik megtámadtak egy hitvány pogány magyart, késekkel, meg baseball ütőkkel, de írjatok csak ötöt, legyen benne egy nő is, hogy azért megessen rajta ezeknek az ingyenélő magyaroknak a szíve! De ne túl durvát, tudod Péter, itthon nincs cigánybűnözés!
- Rendben Miniszterelnök úr, már írjuk is a cikket! Miniszterelnök úr, kérdezhetek valamit?
- Persze Péter, kérdezz csak!
- Eddig nem írhattunk semmi ilyesmiről, pedig Ön is tudja, hogy jelenleg Magyarországon hetente kb. 5 cigányok által elkövetett gyilkosság történik, ehhez képest a roma sorozatgyilkosság Reveng of Barbapapa 2! Ehhez képest, most mi ez a páli fordulat?
- Péter! Közelednek a választások, ne legyél már ennyire dilettáns! A Jobbik nagyot szakít a cigánykártyával, ideje nekünk is kiépíteni a PR-t, de csak óvatosan, kell az a 300 ezer szavazat! Meg amúgy is Péter mit kérdezősködsz? Mi közöd Neked ehhez? A bankszámlaszámod különben is maradt a régi?
- Igen Miniszterelnök úr!
- Akkor Ne kérdezz Péter, hanem számolj, ahogy mi is leszámolunk ezekkel a hitvány magyarokkal!
- Értettem Miniszterelnök úr! Shalom!
- Shalom!

Kötelező videó:

Szegedi Csanád a magyarországi Parlamentben
www.youtube.com/watch?v=mEeWfEPu9l4
Ó ez csak a Tomi 2009.10.08 18:11:42
@gitáros: cigányfajvédő-e vagy? :)
Ó ez csak a Tomi 2009.10.08 20:17:17
@egyittlakó: Neked is, bocs, neked is azért nagy a pofád, mert nem cigányok a szomszédaid :)
Subba Süket pornós 2009.10.01 11:00:00
Bár süket, rendkívül lelkes a csaj, és ezúttal jópont a Facial Abuse-nak, hogy teljes mellszélességgel kiállnak a csökkent munkaképességűek foglalkoztatásáért!..
Piroslap Elégtelen. Leülhetsz. 2009.09.30 11:20:00
Magas lóra ült Lopper DánielElégtelen. Leülhetsz. Magas lóra ült Lopper Dániel – Fidesz ifjúsági tagozati elnök – és komoly csalódást okozott beszűkült látókörű írása után. Igen, sajnos újra bebizonyosodott az a szörnyű gyanúm, hogy a jobboldalon nincs…..
A Facebookon az egyik felhasználó azt a kérdést tette föl szavazásra, hogy "meg kellene-e ölni Obamát?" A válaszlehetőségek a következők voltak: "igen", "talán", "nem", "csak ha megkurtítja az egészségügyi rendszert".A szavazás…..