Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soriamoria

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
perszóna esti kérdések 2007.06.16 23:13:00
Milyen nehéz akkor írni, ha pontosan tudod, hogy sehová sem jutnak el a gondolataid. Ma végre jelentkezett a főszerkesztő, és arra kért, rövidítsem úgy a felére azt az írást, amelyet nagyon jó lenne megjelentetni. Igazán nem miattam. Pocsék munka szavanként gyomlálni a saját,…..
perszóna hiábavalóság 2007.06.13 11:45:22
Jó ideje nem írtam. Mert cserbenhagytak a gépek. Mert  mindenféle fontosnak látszó dolgot  kellett elintéznem. Mert tökéletesen hiábavalónak tűnt, amiket  elkezdtünk Mert alighanem  alkalmatlanok vagyunk a valódi szervezkedésre. Mert odabent, a Rádióban csupa…..
Keisz Gellért barátom egyszer már - nagyon régen, legalább negyedszázada - készített rólam egy  baráti karikatúrát; valahol még őrzöm egyik fel nem számolt irattáram mélyén. Akkor az arcom szélessége még nem volt alkalmas a karikírozásra, most pedig, lám... Geliék,…..
perszóna tele van a vízióm 2007.05.26 21:50:00
Mármint a doboztól. Biztosan velem van a baj, mert mostanság többször kapcsolom be (lásd: munkátlanná vált két karunk, becsukta ajtaját a gyár...hja, azok a régi szép dalok, ki hitte volna, hogy majd egyszer ilyen finoman aktualizálhatók lesznek). Szóval: lennének itt csatornák,…..
perszóna rádiózni 2007.05.24 19:24:00
Jól kimaradtam pár napra az írásból is, meg a netezésből is. Merthogy cserbehagyott a gépem, vagy a  hálózat, vagy a jó ég tudja, mi. Így csak magamban fortyogtam, meg a barátaim - kollégáim hallgattam, vigasztaltam, vagy együtt dühöngtem velük. És, persze, fogadkoztunk,…..
perszóna perszóna - grata 2007.05.18 18:13:00
Ma van az első " munkátlan" napom. Bezárt a Rádió. Illetve kizárt magából. Nemkívánatos személy (azaz persona non grata) lettem. Sokadmagammal. Dühít, és fáj. Mégis inkább: dühít. Hogy megtehették. Hogy beletörődtünk. Mintha cserben hagytam, hagytuk volna a…..