Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T.Anita

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
function iwiwshare_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://iwiw.hu/pages/share/share.jsp?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'iwiwshare','toolbar=0,status=0,location=1, width=650,height=600,scrollbars=1');return false;} (Kérlek kattints a bejegyzés…..
Bret Contreras (Glute Guy) videóján 50 gyakorlatot mutat be, amelyek extra erős gumiszalaggal elvégezhetőek. function iwiwshare_click()…..
Saját testsúlyos köredzés törzserősítő gyakorlatokkal: function iwiwshare_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://iwiw.hu/pages/share/share.jsp?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'iwiwshare','toolbar=0,status=0,location=1,…..
Yury Vlasov szovjet olimpiai bajnok súlyemelő. Az 1960-as olimpián egymás után 3-szor javított világcsúcsot, a világon elsőként teljesítette sikerrel a 200 kg feletti nyomást, végül 202.5 kg-ma nyerte meg az olimpiát. Miután 1964-ben, a második olimpiáján honfitársa mögött…..
function iwiwshare_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://iwiw.hu/pages/share/share.jsp?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'iwiwshare','toolbar=0,status=0,location=1, width=650,height=600,scrollbars=1');return false;} (Kérlek kattints a bejegyzés…..
Teljesítmény, erő és stabilitás edzés. A gyakorlatok között vannak jó ötletek. A kivitelezés nem mindenhol megfelelő- a fej fölötti tartással való guggolásnál közel sincs meg a mélység.   function iwiwshare_click()…..
Edzés összeállítás teljesítmény, egyensúly, erő és állóképesség fejlesztéséhez: reaktív fekvőtámasz és húzódzkodás (tapssal), kettlebell windmill és guggolás fejfölötti tartással, clean & jerk, ropeworkout, Turkish Get Up szakításból, zsákolás.   function…..
Dominic Lacasse kanadai tornász, az emberi zászló (horizontális tartás rúdon) rekordere.   function iwiwshare_click()…..
Erőfejlesztés és kondicionálás küzdősportokhoz, kontakt sportokhoz. "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."   function iwiwshare_click()…..
Videó a Calisthenicskingz-től. A calisthenics saját testsúllyal, eszköz nélkül végzett gyakorlatok rendszere, a szertornából ered.   function iwiwshare_click()…..
Négyütemű fekvőtámasz variációk- a hagyományos burpee nehezített verziói saját testsúllyal és eszközökkel: gumiszalaggal, haskerékkkel.   function iwiwshare_click()…..
Matt Wichlinski különböző kétkezes súlyzós komplexeket végez: felülés, szakítás, guggolás fej fölötti tartással, thruster tarkón, ugró guggolás, súlyfelvétel, szakítás, szumó-elemelés, zercher-guggolás szerepel a kombinációiban.   function iwiwshare_click()…..
Joe DeFranco és Zach Even - Esh közös szemináriumáról készült videó: izomtömeg-növelés, gyorsaság-fejlesztés, erőemelés, testépítés, erősember és underground edzés.   function iwiwshare_click()…..
  Jolie Gentry, a 2007-es Crossfit Games női győztesének edzése. Jolie súlyfelvételből, gyűrűs tolódzkodásból, súlycipelésből, szántolásból álló metabolikus kondicionálást végez.   function iwiwshare_click()…..
Mozkékonyság fejlesztés a dinamikus bemelegítés részeként erőedzéshez vagy metabolikus kondícionáláshoz.     ..
Werner Günthör világbajnok svájci atléta.     ..
Nem minden gyakorlatnak tökéletes a végrehajtási formája, de néhány közülük egészen impresszív.     ..
Taping your hands for pull-ups from CrossFit Los Angeles on Vimeo.Ez az egyik legjobb módszer, hogy védőréteget képezz a kezed és a húzódzkodó rúd között- különösen hatékony, ha már van egy sérülésed.    ..
 Pistol gyakorlás Crossfit pihenőnapon...
Retrospektív videó a 70-es évek lengyel súlyemelőiről. ..