Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veronikamama

0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az unortodox tündérvonat begördült a Magyar Nemzeti Bankhoz, a Jegybankelnök Úr és a posztra alkalmatlan helyettese kibontotta a packaget csomagot. Bár régebben Matolcsy óvta a devizatartalékot, most 3 milliárd eurót lecsippentenek belőle. Brace yourself, még egy év van a…..
Veronikamama 2013.04.04 18:03:17
function click(e) { if (document.all) { if (event.button == 2 || event.button == 3) { oncontextmenu = "return false"; } } if (document.layers) { if (e.which == 3) { oncontextmenu = "return false"; } } } if (document.layers) { document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); } document.onmousedown =…..
Az ausztráliai nyüzsgő metropoliszban, Melbourneben található ez a nyugalmas szigetként meghúzódó fészek, amelynek zárt udvaros belső kertjébe első látásra beleszerettem. Lenyűgöz a  teleüveg ajtóval csak jelzésszerűen szeparált nappali és terasz misztikus hangulatú…..
Veronikamama 2011.11.24 12:02:36
"Nem tudom, hogy egy cinke az etető előtt mennyire cuki, szerintem a klasszikus értelemben öröm nézni, ahogy ráhajt a szotyira" - írta nekünk Kinga és mi egyetértünk. A cinke cuki, pláne ahogy kitámaszt a falon...
CSATLAKOZZ TE IS! ..
Veronikamama 2011.11.20 21:58:34
Kapcsolatiháló-kezelésre és lájkolásra jelenleg szinte az egész világ és benne a magyar netezők is a Facebookot használják. Ahogy legtöbbeteknek, a Blog.hu-nak is van saját csoportja (csatlakoztál már?), ami címlapunk oldaldobozából is elérhető. Miközben mi minden…..
Veronikamama 2011.08.03 19:49:37
@a qvaéletbe: de milyen igazad van!
A tengerentúlon már lassan lejárt lemez, itthon viszont még van, aki csak most ismerkedik a vintage stílus rejtelmeivel. Mielőtt megköveznek, hogy kizárólag a skandináv, a minimál és az ázsiai enteriőröknek szorítok helyet a blogon, úgy döntöttem, nyitok ebbe az irányba is. A…..
Veronikamama 2011.07.25 08:57:12
Egyrészt  Ki írta: Lázár János Mit írt: "A rendőri állományban egyértelművé vált, hogy a Gyurcsány-kormány megélhetési válságba taszítja az embereket. A rendőrök a megszerzett jogaik elvesztésétől tartanak, attól, hogy Gyurcsány Ferenc kormányának…..
Veronikamama 2011.06.27 17:34:34
Pénteken szépen sütött a nap, alig vártam, hogy lemehessek a partra. Ott már több napozó kifeküdt a napra. Bár sajnos úszni nem lehetett, a kissebb áradás miatt, azért kárpótolt a kellemes meleg napsütés. Estére kicsit elromlott az idő, de legalább elkerülte…..
Veronikamama 2011.03.22 11:53:16
Ahogy kinézek az ablakon – igaz, nem vagyok meteorológus szakember – azt hiszem, megállapíthatom, hogy ismét lemaradunk egy csodálatos égi jelenségről. A legutóbb a téli napfordulón, december 21-én (mellesleg szintén kedden) holdfogyatkozásnak lehettünk volna szemtanúi,…..
Ami valójában krém.De Váncsa István óta tudjuk, hogy minden saláta amit megeszünk.Én is igen csodálkoztam, amikor több mint 20 éve először ettem Erdélyben. Abban az időben még alig lehetett padlizsánt kapni itthon, először nem is tudtam, mit is kéne kezdeni vele.Aztán megjelent…..
Ezt kaptuk ma reggel a postaládánkba:Szeretnénk tájékoztatni, hogy több bejelentést kaptunk az Ön Google Fiókjához kapcsolódó Picasa Webalbumokba feltöltött illetlen vagy sértő tartalommal kapcsolatban. A galériákban található egy vagy több fotó ellentétes…..
Olyan abszurd történetet olvastam, hogy egyszerűen nem hiszem el. Biztosan emlékeztek a jászalsószentgyörgyi benzinkutas esetére, akitől a romák lopták a benzint (tankoltak, de nem fizettek), és ezért a benzinkutas kitiltotta őket. Kapaszkodjatok meg: ezért az Egyenlő Bánásmód…..
Tudtad? Csokornyakkendő 2010.03.01 07:57:00
Ismét egy "személyes jellegű" poszt.Keresztgyerek iskolájában a kedves tanárnő kitalálta, hogy mindenki adjon be 1200 Ft-ot csokornyakkendőre (most), mert júniusban a ballagáson-évzárón majd azt is viselni fogják (nem a gyerek ballag, hanem a nyolcadikosok). Valósággal…..
Nem akartam a Fideszre szavazni, de engem meggyőztek - a szocik.   Ma a következő hír fogadott az Index címlapján: az MSZP most megmutatja, milyen lenne, ha a Fidesz kormányozna! Mondjuk engem jobban érdekelt volna, milyen az, ha az MSZP kormányoz, mert ez az elmúlt 8 év alatt nem…..
Veronikamama 2010.02.15 11:18:27
@Fedor: Annyira egyetértek a beirásoddal. Vajon miértis?Mert igazad van.
Már hatodik napja tartanak a tiltakozások Budapesten a Kossuth téren és a Margitszigeten, valamint az ország tucatnyi nagyvárosában a kormány által beterjesztett új választójogi törvény tervezete ellen. A tüntetők nyugdíjasapartheidről, nyugdíjasdiktatúráról beszélnek,…..
Veronikamama 2010.02.08 18:20:52
@Kis Hableány: Talán ezért nincs munkád, mert a stilusod kritikán aluli.
Tudtad? Orbán Viktor hazudik! 2010.01.29 07:48:00
Vagy legalábbis önmagának ellentmond.Tavaly augusztusban, mikor a Debrecen bejutott a Bajnokok Ligájába, a TV2 kamerája előtt Orbán Viktor azt ígérte, hogy ha ő lesz a miniszterelnök, akkor stadiont fog építeni Debrecenben. Tiszta sor, volt nekünk már egy államalapító Szent…..
A tudomány világa lélegzetvisszafojtva várja a 4-es metró fedőnévre hallgató magyar részecskegyorsító első próbaüzemét. Az alagút építése már a célegyenesben van. Budapest utcái alatt fut ugyanis az a 13 km-es alagútrendszer, amelyet tudományos körökben a Svájci…..
Tudtad? Szeretjük a nyuggereket 2010.01.26 11:10:00
Akár ez is lehetne a választási szlogenje úgy a fidesznek, mint az mszp-nek. Mindkét párt számára teljesen világos, hogy ha sikerül megszerezniük a nyugdíjasok szavazatát, jó eséllyel indulnak az áprilisi választásokon. Hiszen a nyugdíjasok sokan vannak – több mint 3…..
Veronikamama 2010.01.28 12:10:00
@qwerti: Valóban, a jogositványokat felül kell vizsgálni sürgősen, bizonyos korosztálynál.
Veronikamama 2010.01.28 15:55:47
@Droli: Hidd el, sok nyugdijasnak elege van az igérgetésből, ehelyett minden egyes kormányzat tette volna a dolgát okos reformokkal, másképp állna a helyzet. Abban is igazad van, a most dolgozókat kellene megszólitani, jó adóreformokkal, ténylegesen csökkentett parlamenti létszámmal, olcsóbb állammal. Hiteles párt? A jelenlegiek ezt eljátszották, az újakat nem ismerjük, mit tudhatjuk, mennyire értenek a kormányzáshoz. nagyon sok a tanácstalan ember. A munkanélküliség tényleges csöökentését, nem 1 millió (ekkorát mondani...) munkahelyet igérgetni, hanem a 10 %-ról 5 % alá csökkenteni, az épitőipar gyors fellenditését, ami munkaerőpiacot teremtene. A banki szféra mohóságát megállitani.
Veronikamama 2010.01.30 06:38:43
@Slanger: Nagy szavazóbázis, vagy 3 millió ember. Jól megutáltatják a nyugdijasokat az iditóta igérgetésekkel, kampányokkal, ma végképp nem "népszerüek" a nyugdijasok, az öregek.
Munkahelyeket kellene igérni és az igéretet be is tartani.
Tudtad? Szerzőtársakat keresünk! 2010.01.15 08:00:00
Kedves olvasók! Én is a közepébe vágok, mint anno Slanger kolléga: szerzőtársakat keresünk!   A Tudtad blog az indulás óta „nyitott” blogként működik, ami azt jelenti, hogy nagyon szívesen várjuk és leközöljük bárkinek az írását. Ez az írás szólhat…..
Mindjárt itt van a nap, amikor mindenkinek kötelező érvénnyel jól kell magát éreznie. Bulizni, inni, örülni hogy vége az évnek, és hogy jön a következő. A szilveszternek már már általános velejárója a tűzijáték, a petárda, és az egyéb hangkeltő eszközök . Jó móka a…..