Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam1224

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban Internetfölde újra lángokba borult Felix Kjellberg miatt, akit a világ PewDiePie néven ismert meg. Aki esetleg nem lenne képben: Kjellberg működése során elképesztően nagy sikereket ért el a YouTube-on, 53 millióan követik csatornáját, tavaly pedig több mint 15 millió dollárt…..
adam1224 2017.02.15 11:43:34
@molnibalage: úgy hogy (kis) iskolás a célközönség, nem a felnőtt dolgozó.
adam1224 2017.02.15 11:50:06
@molnibalage: Ciki vagy nem, szerintem úgy 12-13 körül szerettem volna, de az már több mint egy évtizede volt, akkor ez még nem volt divat. Van streamer most is akit követgetek, de nála is inkább visszajátszást nézek, abba bele lehet tekerni, meg olyan játékról ami tudom hogy érdekel. A pozőr játszik mindenfélével és mindent túlreagál-típusú csatornákat manapság már én sem értem :D ő meg konkrétan irritál :D
2003-ban pár volt fejlesztő kitette a netre a Fallout című 1998-as szuperszerepjáték (lásd monstre cikkemet róla itt) editorát és dokumentációját. Persze a játék rajongói rögtön nekiugrottak, készítettek kisebb-nagyobb modokat. Néhány cseh őrült (álljon itt a nevük: Václav Panoš, Marek Štípek, Milan…..
adam1224 2016.08.04 09:06:09
@Kocsó Pista bácsi: Nem tudom hogy támogatja-e, mert saját magától is támogat magasabb felbontást - 1366*768 gond nélkül futott nálam, aztán inkább visszaraktam eredetire - a kép szép, a UIt is kitölti, hogy widescreen legyen, csak közben a kamera maga távolít, sokkal nagyobb teret látok be, ami jó is, meg nem is, ahogy embere érzi. De szépen működik a dolog, próbáld ki bátran.
Nem túl szimpatikus, amikor az ember saját magát dicséri, de szerintem atomjó lett az idei első vendéges podcastadásunk. Persze ez nem nekünk köszönhető (Grath, ülj közelebb a mikrofonhoz!!!), hanem vendégünknek, Képes Gábornak, akinél többet kevesen tudnak a magyar informatika történetéről...
abrakadabra az év #1 random álma 2011.09.28 14:59:03
Sok idő eltelt, mióta utoljára ide írtam. Néha eszembe jut, de nem tűnik túl érdemlegesnek, meg bennem van az, hogy azért túl sokat nem kellene megosztani, valamilyen formában még vissza fog ütni.A tegnapi nap...hát, nem fogom nagyon szépíteni, de nem volt jó. Bim laborban majdnem…..
abrakadabra 2011.09.23 09:21:36
Volt minden az elmúlt (több mint) 1 hétben. A laborokat, beugrókat sikerült túlélni, biokémia labor egész ígéretes, irodalmazási témának is olyat kaptam, ami érdekes/érdekel is.Egyetemi szinten viszont majdnem biztos, hogy problémák lesznek, alig tudom magam kipihenni, kedden…..
Elég unalmas lett volna, ha megint csak dátumozom a címét, így legalább valamivel több mese lesz benne.Első órákon nem volt semmi különös - vegyműv 2 még mindig fontos, mikrobiális genetikából most már lesz is valami, Vizuális illúziók meg királyság :D aki felvette, de nem…..
abrakadabra Hófehérje 2011.09.14 20:19:13
Egyszer Volt, hol nem Amper, volt egyszer egy gyönyörű szép molekuláris királykisasszony. A bőre fehér volt, mint az albumin, a szája piros, mint a hemoglobin, a szeme fekete, mint az abszolút fekete test. A királykisasszony gonosz mostohájával együtt egy vastag, Gram pozitív…..
abrakadabra 2011-09-13 2011.09.13 20:43:00
Változatosság kedvéért fél 7kor kelés, BIMre tanulás, ilyet mindenkinek! Kettőt.Már este van, majdnem nyolc óra, és egy sör után írom az egészet, visszagondolva az egész napra. Valószínűleg lesz egy kis tévedés, kis zrüzvarav, de nem vészes, remélem.Reggel bim laborban…..
Már gondolkodtam rajta, hogy valami napló-szerűséget vezetek. Nem tudom pontosan mi okból - szívesen leírom, hogy mi történt velem ma, és ismerősöket valós időben ezzel terhelni elég sok lenne. Másrészről, hátha átláthatóbbá válnak egyes dolgok, vagy később csak nevetek a…..
abrakadabra Bevezető 2011.09.13 20:39:00
Azért kezdtem ezt a blogot, mert Viki is írogat valami hasonlót, és bár személy szerint nem hiszem, de szerinte vicces lenne olvasgatni, miket is jegyzek fel nap mint nap. Valamilyen szinten nekem is jót tesz, ha néha szakítok rá egy kis időt, és végiggondolom a napomat, hátha valami…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..