Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avareva (törölt)

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pont az olyen napokra tartogattam a mai posztot, mint a mai is.... amikor még az ablakon kinézni is egy nagy cselendzs, és nem segíthet más, csak valami olyasmi, ami a szemeiden keresztül képes megcsiklandozni az agyadat.   Stephen Rolfe Powell  - a muránói üvegesműhelyek…..
Avareva (törölt) 2009.10.17 20:40:09
Avareva (törölt) 2009.10.17 22:41:37
@KentaurBen:
"...vajon mi minden cuccos összeevésével lehet ilyen jószágokat vizualizálni..."
Erre gondoltam. Mint a gyámoltalanság és a mély hallgatás okára.:)
Apád nem volt üveges! Love hurts 2009.09.25 11:08:00
Hogy mennyien lehetnek, ki tudja... mert ők egy titkos történet szereplői... ...az (otthonukban) bántalmazott nők élete nehéz érzelmi lakatokkal lezárt ajtók mögött zajlik.   Remény és ki nem mondott szavak... rettegés és függés... tanácstalanság és színjáték...…..
...avagy betűillusztáció Christina Bothwell rakus, festett üvegszobraihoz.   "2002. január 12 Az olvastam valahol, hogy életünk közel egyharmadát öntudatlan alvással töltjük. A mindennapokban érzékelhető igazán jótékony hatása, miért is hasznos az, ha minden…..
Öltözködés, lakberendezés, vásárlás - hát nem az erősségeim... -, bár ha nagyon igyekszem, akkor azért sikerül esztétikai élményt nyújtanom.De most azt a csodát élem meg, hogy a gyerekem csodálatos energiákat szabadít fel bennem!Egy hete jár bölcsődébe. Ugye, uzsonnás…..
Avareva (törölt) 2009.09.22 09:21:29
@Avareva: Itt kép is van róla, hogy hogy készül, ha egy felnőtt csinálja.:)

wmhobbi.blogspot.com/2009/02/uveglampa-vegyes-technikaval.html
UPDATE: néhány hónapos ugyan már ez a kép, de a kislányon azóta is rendszeresen látható a fenti cipőcske. Katie Holmes végre reagált a vádakra és kritikákra: azt nyilatkozta, hogy ezek a cipők "egyáltalán nem egészségtelenek, mert versenytáncos gyerekeknek tervezték őket,…..
Avareva (törölt) 2009.09.22 10:01:45
@Kiszfóka: Nekem kb 10 éves korban volt egy teletalpú szandálom, enyhe emelkedéssel a sarok felé. Miután a talpa ugye vastag volt, -egyébként nagyon kényelmes is- olyan magassarkúnak éreztem. Sárga bőr volt...
Sajnos kinőttem.:)
Avareva (törölt) 2009.09.22 09:59:29
@mici˙: Olyan laposban, hogy az már egészségtelen!:)
Buddhista körterajongóknak készülhetett a következő darab, ami egy buddha alakú formamiatt a megszokottól eltérő formában képes megnőni! Via: Boing Boing ..
"Látogasson el hozzánk!" - olvaható a Magyar Nemzeti Múzeum bronzkori temetkezéseket ábrázoló óriásplakátján a Múzeum körúton.Mindent összevetve a kép és a szöveg nekem, már csak hivatalból is, nagyon tetszik és csak mindenkit bíztatni tudok, hogy tegyen így,…..
Avareva (törölt) 2009.09.21 21:54:31
@Ja'far: Egyetértek.
Ez nem megbotránkoztató, hanem kicsit szomorú.

Mindenki azon panaszkodik, hogy ez a gonosz mai világ, csak a pénz, meg a pénz... a mai temetések borzalmasak, nincs egy normális módja a halottól való búcsúzásnak.
Én valahol szánalmasnak tartom egy múzeum ilyesfajta hozzáállását egy halott emberhez.
Miközben gondolom dicsőítő feliratok tudósítanak a múzeum falain belül a megható és - "ugye mennyivel nagyszerűbb és nemesebb volt régen" - típusú hagyománytisztelő temetkezési szokásokról.
Olyan képmutató.

Arról meg ne is beszéljünk, amikor a kiállítás véget ér és a csontocskák egy dobozba kerülnek a raktár mélyére -leltári számmal...:) Ennél lehet az is jobb, ha bekerülsz az alapba.:)))
Ahogy zaphodbb rajong a baglyok iránt, én úgy imádom a francia gyerekruhákat. Egyediek, elbűvölőek, olykor meglepőek, rettenetesen drágák, de mindig a lehető legjobb minőségűek. Nincs ez másképp a Les Zigouis esetében sem, akik nemcsak ruhákkal foglalkoznak ugyan, most mégis…..
No meg imádnivaló. De hát milyen is lehetne egy olyan - mázlista - gyerek szobája, akinek szülője az Urban Outfitters vezető designere. Akinek ebből az aprócska szobából is sikerült valami egészen egyedit és különlegeset kihoznia.Charley Mae igazán szerencsés lányka, szobáját…..
Avareva (törölt) 2009.09.21 11:59:29
Avareva (törölt) 2009.09.21 14:37:30
@Cyr: A képen látható megoldást viszont nem a kényszer szülte.:)
József Attila költött nővére, József Etella szellemi hidat létesített Gordon Agátával. Most, hogy váratlanul megszólalt, meghallották és válaszoltak, üzent annak a hetven kommentelőnek, 18 behányósnak, 6 fenyegetőnek, 4 irodalomtörténésznek, 9 nőgyűlölőnek, 8…..
Sokszor eszembe jut az a plakát. Az a „Ha forradalmár lenne, ön melyik televíziót foglalná el?” Utólag akár provokációnak is nevezhetnénk. Volt olyan, aki meg is tette. Mi több? Összeesküvés elméleteket is gyártott. Persze azt sem gondolhatjuk komolyan, hogy a plakáttervező egy jövendőmondó…..