Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pedro The Pimp of Culture

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
absztarhál A jövő nemzedéke? 2010.03.12 18:33:00
A napokban hazafelé tartottam az ötös buszon, amikor mellém került két fiatal. Egy lány és egy fiú. Ránézésre olyan 15-16 évesek lehettek. A lány elkezdte felolvasni a srác hátizsákján lévő feliratok: "kuruc.info, vesszen Trianon" és a többi. Rögtön felfigyeltem.…..
Nemrég egyik kollégával beszégettünk egy kávézóban a Magyarországon egyre inkább elharapódzó jobboldali szélsőségekről. Mindketten aggályunkat fejeztük ki, hogy meddig engedik illetve engedjük ezt fajulni. Az egyik legnagyobb problémának azt láttuk, hogy nálunk nincs meg…..
Nemrégiben történt, hogy a ránk oly nagy hatással lévő és számunkra oly kedves, végre kimondható nevű elnök Nobel béke-díjat kapott. Ma pedig átvette azt Oslóban, a Nobel-bizottság norvég elnökétől. Természetesen Obamáról van szó, akinél talán csak a csalódott Hilary…..
Tegnap első felindulásból írtam meg azt a posztot, ami nem jelenti azt, hogy ami ott van azt most visszavonom. Nem fogom, csak most egy kicsit mélyebben nézem át a dolgokat, elsősorban magamban.Én magam is meglepődtem azon, hogy ennyire kötődöm egy rádióhoz, ami a tömegmédia, a…..
Hát igen, ez a történet egy vicc. Egy olyan vicc, ami még annál is felháborítóbb, hogy Obama lett a friss Nobel békedíjas. Bizonyára sokan hallotatok róla, hogy két országos rádiócsatornát is megszüntetnek november közepétől. Nevezetesen a Danubius és a Sláger rádiókról van…..
absztarhál "Barackos gombóc" 2009.09.28 09:48:00
Magyarország nem volt éhes mégis lenyomtak a torkán egy gombócot a lá Barack (Obama). Történt, hogy derék elnökünk a kampányában még mikor csak pályázott a bohóci címre, megigérte, hogy bezáratja a Kuba szigetén fekvő Guantanamói börtönt és azokat a rabokat elszállítják…..