Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kosár Batesz

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Második delikvensem a Shop.Builder.hu, de be kell valljam, hogy náluk nem először vásároltam, így kvázi borítékolható volt a tesztem eredménye.A táplálékkiegészítőket, azon belül is az „izomnövelő szereket” még ma is egyfajta bizalmatlanság és misztikum övezi,…..
Arnold Schwarzenegger a 80-as évek legjobb, legismertebb akcióhőse volt. A 90-es évek középére kicsit megkopott a neve, de ettől függetlenül jól tartotta magát és élvezhető filmeket tett le az asztalra. Az Osztrák Tölgynek ha csak lehetősége volt, feltette a napszemcsit vagy…..
Kosár Batesz 2009.10.10 11:32:28
Már itt is vagyok, első hivatalos áldozatom a Betű-Mix bélyegző webáruház volt (címe a lenti képen). Szöveges cégbélyegzőm régóta van, anno valamelyik plázában csináltattam, azonban régóta érlelődött már egy logós bélyegző készíttetése is. Mivel időközben…..
Kosár Batesz 2009.10.05 21:10:14
Kosár Batesz 2009.10.06 20:55:28
@ezoteriannamari: rápillantottam, igen, hasonló a pecsét-szerkesztőjük, az is lehet, hogy ugyanaz a szofter fut alatta. Nekem kicsit lassú volt az oldal, de lehet, hogy nálam volt a hiba. Bélyegzőre egy ideig nem lesz szükségem, de hátha valaki kipróbálja. :)
Az idén az aktívan, vagyis legalább hetente netezőknek már több mint a háromnegyede vásárolt legalább egyszer a világhálón. Az online vásárlási kedv folyamatosan emelkedik, tavaly ugyanez a mutató még nem érte el a 63 százalékot.Forrás: Világgazdaság Online"A gyakori…..
comment:com 24 Jack Bauer nélkül? 2009.10.05 15:00:00
Lássuk be, a 24-et is elérte a hosszú ideig műsoron lévő sorozatok rákfenéje: kezd kifáradni a történet, hét év elteltével elég nehéz már újítani az alapvetően egy kaptafára készülő sorozat újabb évadaiban, az új arcok behozatala pedig nem vérfrissítés, hanem kötelező…..
Webshopper Köszöntő 2009.09.20 13:38:00
Üdv az erre tévedőknek! Talán nem elsőként, de azt határoztam el, hogy időről időre kiválasztok egy hazai webáruházat, vásárolok náluk, majd leírom blogomban a tapasztalataimat. Jelenlegi elképzeléseim szerint az alábbiak fognak vezérelni:1.) Az első körben nyilván olyan…..