Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valko2

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a jövő évi országgyűlési választást szabadnak és demokratikusnak gondolja, az vélhetően a Kádár-rendszer látszatvoksolásait is annak érezte. Hiszen több jelöltből választhatta ki a polgár azt az egyet, akinek győznie kellett. Az nem demokrácia, amikor a hatalom dönti el, kire lehet szavazni...
Jerry O'Connellt simán be lehetne tenni Charlie elárvult rövidgatyájába, tessék csak nézni: ..
Breaking news: a Barbie és Ken mintára fröccsöntött Éden hotel-szereplők beszélni is tudnak, bárcsak ne tennék. Hat videónk van, nyugi, rövid mind.           ..
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
valko2 2011.02.25 16:17:23
@VendégTroll: Támogatlak. Oké, nem jó ötlet leszólni egy országos adón egy Batman filmet (am tudta ő jól, hogy ez egy játék), bemenni a tv-be már csak a médiahekk miatt is megérte neki. Ő nem gyökér, rohadt okos, csak megjátssza magát. Ironázál erősen, aki nemérti vessen magára.
Kedvenc kritikusunk készített egy válaszvideót az őt ért vádakra.  A pacák azon kívül, hogy ezzel a válasszal ellentmond magának, fel sem fogja szerintem, hogy igazából mi a baja az embereknek. A legtöbb felháborodást nem az a tény keltette, hogy nem szereti a…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
valko2 2011.02.16 21:45:03
valko2 2011.02.17 07:47:25
@blady: Nakkor egy savazás? Április 16. RosszPCJátékok sorozat világnap (najó legyen országnap) amikor mindenki RPCJS pólót hord magán, illetve ha nincs neki, mindenkinek megjegyzi:"Áj ár vinner máderfáker!" Ha hideg van, a pulcsin kívül hordjuk a pólót.

www.99polls.com/poll_47927:1
Szurdi Miklós és barátai átkecmeregtek az első akadályon, hiszen a Casino első része hozta az RTL Klub által kitűzött harminc százalékos közönségarányt, sőt még kicsit túl is szárnyalta az elvárásokat az elért 34 százalékával. Ugyanekkor a Tv2-n a Bajnokok Ligája…..
Kipróbáltam tesztképpen ezt az indavideós élőzést, de valahogy nem működött. Még holnap megpróbálom élesben újra, hátha akkor összejön, ha nem, felmegyek skype-ra, ahol mikrofonostul várom egy órán át a hívásaitokat. Hogy fair legyen, próbáljuk 1-1 percekben maximalizálni…..
A kép jobboldalán, szőke hajjal, ezüst bikiniben itatna valami cuccot a szimpatikus fiatalemberrel egy nő, akit most rendszeresen láthatunk a tévében. Na, kiről van szó?..
valko2 2011.01.18 22:00:15
@Brokkoli: télleg. Yvonne Strahovski.
A Sanoma tévéje két új sorozatot indít januárban. Ma este 21:00-kor debütál a Story TV4-en a BBC sorozata, a Hotel Babylon, ami az ötcsillagos hotelek birodalmába, a luxusszálló-iparág bugyraiba vezeti a nézőket. Az Imogen Edwards-Jones nagy sikerű regénye nyomán készült sorozat…..
Még nem sokat tudni róla, de a trailere két napja megjelent a youtube-on a MAB című új, magyar thrillersorozatnak, ami első blikkre állatnak néz ki. A dolog érdekessége, hogy websorozat lesz, tehát nem tévében megy majd. Egyelőre nem sikerült megtudnunk, hogy ez miért éri meg a…..
valko2 2011.01.07 20:22:07
@mjt: :D én most néztem meg végig az Event 1 évadát, nekem Event feelingje van, már csak az időugrások miatt is. Amúgy nekem bejött, 4 epizód már fent van, tessék nézni a 4. részt, ha eléri az 5000-es nézettséget, jön az 5. rész!
MOZGASD AZ EGERET A KÉPERNYŐN, HOGY ELINDULJON!készítve: flash-gear.com  ..
valko2 2010.06.02 19:12:02
Csak hogy érezzétek, hogy azért van valami haladás: Itt az új alany szenzációs intrója teljes terjedelemben  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.05.18 18:51:00
Akik olvasgatják twitter üzeneteimet, azoknak büszkélkedhettem azzal, hogy múlt hét óta munkavállaló lettem, méghozzá most már rendesen, teljes munkaidőben, helyenként majd 10 órázva. Úgyhogy nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ilyenkor kevés idő (de leginkább energia) jut egy-egy…..
A videómban röviden megemlítettem, hogy már évek óta szarakodnak egy második résszel, amelyre nem tudom igényt tart-e valaki is, de úgy néz ki, hogy ez nem érdekli őket, mert októberben megjelenik a "Warriors of Elysia". Van egy hosszabb promós videó is a gamechannel…..
valko2 2010.05.21 22:17:14
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
Üdv Mindenkinek!   Sajnos rossz hírt kell közölnöm. A blog befejezi a nem túl hosszú pályafutását. Ennek oka főleg a magánéletemben felmerült problémák. Viszont a dolog mégsem hal meg teljesen. Beteszek egy szavazást ide, és eldönthetitek, hogy legyen-e zabálda levelező…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..
valko2 2009.11.18 14:15:43
@sarlol: ezzel most arra célzol hogy szar a metin? :D
Hát nagyon sajnálom, hogy ma nem lesz videó, de a szándék megvolt. Nekem indavideón 150 mega a limitem, ezt a 133 MB videómmal sikerült is betartanom. Azonban hiába próbáltam meg feltölteni, ezt az üzenetet kaptam. Ami ugye nem lehet. Írtam az adminnak, aki mint a villám…..
valko2 2009.11.17 21:37:20
valko2 2009.11.17 21:42:08
@moTa,@Norb€€€: FreddyD nem szereti a youtube-ot (meg a google-t) én meg az indát, pontosan ezekért a dolgokért, régebben lassú volt az inda mit állat, és én akkor jelentettem ki hogy szar, és az is marad, de ez a saját véleményem
valko2 2009.11.17 22:17:41
@freddyD: csak átmenetileg tudod :D
'Valko 2' nevű kommentelő rakta össze :) Már van 0.3 verzió is.Az új alany pedig buszos játék lesz..
valko2 2009.11.16 21:44:20
@KomorniG: :D:D
@evribádi, vagyis minden kommentelő
egyébként azért csináltam scratchben, mert egyrészt nem kell hozzá semmiféle tudás, másrészt simán tovább tudjátok fejleszteni ;) :D
valko2 2009.11.17 19:36:49
@Gosthy: tudom tudom, csak így igazából semmit nem ér, viszont a bigrigs-nasa centrifuga az megvan :D