Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mezrablomanci

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a 3 ember aki tudott róla, csak belecsöppent többnyire akaratlanul. A párom az első pillanattól fogva illetve tulajdonképpen a barátnőm is, első ijedtségemben hozzá futottam még. Aki kimaradt a sorból az az apukám volt. Nem tudtam, mi tévő legyek, hogy mondjam el, egyáltalán…..
csillagosnapok Kevines 2011.05.17 09:52:00
Tegnap az ovi után elmentünk egy közeli mezöre, ahol van nagyon magas mászókás csúszda, meg 2 hinta, minden fából, s ennyi. De szeretünk oda menni. A csúszda iszonyat magas. Olyan 5 méterre saccolom :)Tehát tegnap ovi után azonnal odamentünk, onnan hazafelé bolyongtunk még a…..
mezrablomanci 2011.05.18 05:43:16
Felfejlesztettük. Viszek váltócuccokat is, mivel messzi van a játszi, s mikor jövünk haza, nincs már annyira meleg (jaaaj, most dehogynem! a tavasz kimaradt ugyanis. ugy éget a nap, éjjel is dög meleg a lakás...)Tehát viszek váltócuccokat, de mivel a lányom nem szereti, ha koszos,…..
csillagosnapok Elsö igazi dagonya 2011.05.09 22:46:46
Eddig elleneztem. A játszi, ahová járunk elég messze van tölünk ugyanis. Nyáron még oké, de tavasszal-összel nagyon ellene voltam a dagonyázásnak. Van olyan homokos rész, ahol egy kútcsap van, s ahonnan a nagyobb gyerekek mindig vizet mernek, meg dagonyát csinálnak. Hogy ne…..
Ìgy utaztunk az állatkertig. Kb 40 perc volt oda, aztán ennyi vissza. Mert az állatkertben a bozotban is lehetett pisiltetni, meg a nagywc felett is lehetett görnyedni :)De nem történt baleset!Viszont várom kedves unokahugaim jelenkezését mailben, hogy honnan tudtátok, hogy mikortól nem…..
csillagosnapok Tehát: 2011.03.31 09:51:25
Tegnap a bölcsiben elvitte a láncos cumit a Husvéti Nyuszi, hagyott ott helyette egy kis zacsi gumicucut. Itthon az 5 cumiból elvitt 4-et, itt egy pici csokinyuszit hagyott és 4 db kinderbonbonkát.Amikor megyek az oviba a Nyusziért és a délutáni program elött egyedül…..
Azt mondták az oviban, hogy amit Stella most tud, az kevés az ovikezdéshez. Le kell szokjon a pelusról, a cumiról, fel kell tudjon egyedül öltözni, le kell tudjon vetközni, s hát a beszéd.Elöször iszonyatosan kiakadtam. Egész nap máson se járt az eszem, mint hogy én szeretetböl…..
csillagosnapok Hírdetmény 2011.01.26 15:42:00
Kedves esztergomi Rokonok!Ezennel tudatnám Veletek, hogy kicsi lányom NEM kövér, NEM dagi, csak kicsit husis :)))  A ma kapott fenti cédulamásolat is mutatja, hogy Nyuszi alkata tökéletesen rendben :)))..
15kg, 92cm, feje 50cm.kis szívzörejvakculát hallott a doki, adott beutalót ezügyben, de mondta, ne aggódjak, az ennyi idös gyerekek 45%-ának van ilyen zörejbaja, amit kinönek.Kapott a Nyuszi szurit is. Kötelezöt. S szó volt 2 ajánlottról, a doki szerint fontosak.…..
csillagosnapok Kis magyar banda 2010.06.12 07:54:45
VÉGRE van egy csomó kisbarátja a Nyuszinak a játszón, erre most költözünk el. Mindig olyan egyedül éreztem itt magam, mert a barátnöim messze laknak Bécsen belül, s most itt vannak a lányok, akik kedves ismerösökké váltak, gyerekeik édesek.Alex 1 hónappal idösebb Nyuszitól.…..
mezrablomanci 2010.06.12 14:06:26
Szobaton délelött fent voltunk a Haus des Meeres melletti játszin. Odival találkoztunk, aki most 18 hetes terhes :) (Várjuk a kislánybarátnöt! Bár még nem tudni a baba nemét, de kislányt érzek :)Délután elmentünk a Lainzer Tiergartenbe. Vagyis a parkba, ahol volt játszótér is, egy…..
mezrablomanci 2010.05.12 06:01:51
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/hazasodik-a-tucsok-cAMCKEBkFmL1wwVV..
mezrablomanci 2010.04.29 22:21:26
csillagosnapok Cumi 2010.04.22 07:37:04
Nyuszi nagy cumis. Kezdetben mondták nagyon tapasztalt anyukák, hogy ne adjak a gyereknek cumit, mert hogy néz ki (kit érdekel, hogy hogy néz ki), ha már nem csecsemö, s cumival a szájában jön-megy.Tehát adtam cumit. Azt gondoltam, ha ö igy szereti megnyugtatni magát, akkor miért ne.…..
Egyik délután lent voltunk az Aradi téren a tátszin. Másnap mondom unokahugomnak, hogy ott voltunk úgy 5 utánig. Erre mondja, hogy akkor már ök is ott voltak,legalább látnunk kellett volna egymást, ha mi is ott voltunk. Márpedig ott voltunk.Erre már itt Bécsben kicsinyítgetem a…..
Gondolom minden szülö vesz idönként teljesen felesleges vagy használhatatlan dolgokat, ruhákat, kellékeket...Ez a Schutzhose egy olyan esöálló anyagból készült kantáros nadrág. Tegnap egész délelött esett. Délután üres volt a játszi. De Stella olyan jól elhomokozott,…..
mezrablomanci 2010.04.03 07:48:05
csillagosnapok Elsö csók 2010.03.27 06:30:00
Tegnap esett meg az eset a játszin. Két ikerfiúcska csúszdázott, a Nyuszi meg csodálta öket, közben mindig odament a csúszda aljához s rádölt. Ilyenkor én persze minden alkalommal (hiába ugyan) elmagyarázom, hogy ha lecsúszik valaki, megüti öt, ezért nem szabad…..
Voltunk délelött a Burggartenban. Dinával és Kylieval találkoztam. Voltak nehézségek, de csak hazafelé. Sietni kellett, hogy ebédre hazaérjek  a Nyuszival. Viszont az orrunk elött elment az alacsony villamos. Utána ált. 20 percet is várhatok, mire jön a következö…..
Indulás: Izgalommal indultunk neki az útnak, mert már a reptérre indulás is épp a napi egyszeri déli alvásidöben volt... kicsit korábban indultunk, hogy Stella az autóban aludjon. Gondoltuk, hujj de jó lesz így, mert nem fogja nagyon kialudni magát, s a majd 6 órás repülöúton is…..
Tegnap ebéd után, mikor a Nyuszi felkelt, nem a szokásos sikkancsolások, kiabálások, esetleg sírások jöttek ki a szobából. A Nyuszi azt kiabálta, hogy: "Anya! Anya!"Lehet, hogy butaság, de úgy érzem, ez egy újabb lépcsöfok a fejlödésében :)S este! Este nem a…..
csillagosnapok Fotó vízumhoz 2010.02.24 12:15:00
Gondoltam nem írok ide semmit, a KÓCBABAkép magáért beszél: Az útról, majd ha visszajöttünk... ;)..
Hát nem palástolom... az éjszakánk olyan volt, mint az elözö, azzal a különbséggel, hogy Nyuszi pelusa valamiért már fél 7-kor átázott. A body, a pizsi, a hálózsák...minden, de minden OLYAN lett.Nem tudom, mi van a Nyuszival, hogy hajnali 2-töl nem alszik rendesen. Miért nyekeg?…..
Megint becsípödött a derekam.Hétfö délután: Természetesen (jobb lehetöség híján) babakocsi nélkül voltunk hétfön a városban a Nyuszival. Hazafelé indulva épp leültem vele egy padra, hogy megigazítsam a cipöfüzöit, mikor hirtelen derékon szúrt a Baj. Aztán még 1x. Majdnem…..
csillagosnapok Dr. Bense 3. 2009.12.29 22:00:35
Tegnap voltunk a Bensénél. Vasárnap direkt befutottam a városba megnézni, hogy mikor rendel. Úgy néztem, hogy hétfön reggel 7-9. Negyed 9 után 2 perccel érkezve látom, hogy a doki sétál ki a rendelöböl hazafelé. A váró üres volt, de az asszisztenst láttam, hogy bent van. Hát…..
mezrablomanci 2009.12.29 22:47:47
csillagosnapok Fagy 2009.12.20 21:54:00
Most látom, hogy a Fagy c. irásom nem jelent meg, csak a címe. Utólag megpróbálom pótolni a tegnapit :)Tehát nagggyon hideg volt. Reggel, mikor kimentem a Nyuszival, olyan -8,-10 körül. A két szomszédbácsi lapátolta a havat, ami Nyuszkának térdig ért. Nem élvezte nagyon a…..