Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marilyn

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Így hangzunk mi 2014.05.19 22:43:56
A Funebrák című cseh film egyik jelenetében utánozzák a mágyárt. Smingyá, fingjá!! :D ..
Marilyn 2014.05.26 23:38:56
@pavor nocturnus: Zseniális vagy, barátom!
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
Marilyn 2014.04.15 23:28:07
@mikk_: Azért azt ugye látod, hogy míg az egyiket egy hálás, seggnyaló bagázs készíttette, addig a másikat valaki saját magának állíttatta...
Subba Vajon ki lehet ő? 2014.04.14 20:11:55
Na melyik superstar ugrabugrál önfeledten a Coachellán? Nem érdekel, leszarod? Akkor mondd! ..
Marilyn 2014.04.15 21:31:45
@Valerijov: Oh, azok a régi szép idők! :) Kevesen maradtunk...
Subba Orosz Gifkomposzt 1. 2014.01.23 15:04:28
Összelopkodtunk egy vájlingra való oroszországos gifet. De mivel én egy áldott jó ember vagyok, meg mivel az elmúlt évekhez hasonlóan még mindig kurva lassan és szarul tölt be a Subba, ezért két részletben kapjátok meg,  hogy ne sírjon a szátok, mert akadozik. Úgyis…..
Marilyn 2014.01.30 23:22:20
@shitgun: Csak azért nyomtam a továbbra, hogy lássam, van-e még olyan ember, aki tudja, hogy ez a jellegzetesen orosznak beállított jelenet tulajdonképpen magyar.:D
Fotó: Wachsler Tamás - csak kicsit belefirkáltam. Mostanában elég sok szó esik az Országház előtti és melletti szobrokról, de jóval kevesebb azokról, amelyek rajta vannak. Pedig elég egy pillantást vetni a Köztérképre, hogy lássuk, hemzseg tőle az épület kívül-belül. A…..
Marilyn 2013.12.29 22:09:15
@városjáró: Ezzel a viselkedéssel nem csinálsz reklámot a blogodnak.
Az elmúlt 1000 év legismertebb dalai acapella bokrétába rakva. Gyorsan átsuhantak pár századon, a rock meg az elektronikus zene nem az erősségük...
Marilyn 2013.08.11 23:35:22
@Amigarockwell:

A Queen mióta nem rock?
Hús-vér nőből ijesztő, embernagyságú Barbie-baba! Igen, a V magazin legfrissebb számához készült fotósorozaton éppen ennek lehetünk szemtanúi. A modellt, Valeria Lukyanova-t babaszerűvé sminkelték, ő maga pedig olyan profin bámul semmibe révedő, kifejezéstelen tekintettel,…..
Subba Kulka János Rajongói Klub 2012.11.07 19:38:10
A Kulka János Rajongói Klub jelenleg a facebook csoportok alfája és omegája, Egyszerűen nincs jobb, nagyon keményen tolják. Prémium kommentekkel! és a bónusz mellé: Kulkapédia bazz......
Subba Popi 2012.10.27 13:16:29
Szombaaaaaaaaaaaaat! ..
Marilyn 2012.10.27 16:24:53
..
Marilyn 2012.09.18 11:39:06
@ergerberger: LOLLER
Subba WTF: WTF 2012.09.12 17:48:53
..
Marilyn 2012.09.13 14:05:15
@sapka: Félreérted. A hölgyemény nem csupán azért érdekes, mert kitette, amit jó érzésű nő kevésbé masszív alakkal sem tesz ki, hanem azért, mert mindezt egy hálóingben teszi.
Ezt az öltözetet kifejezettem alvásra tervezik/készítik/árulják, ez egy kombiné, kis alvónadrággal.

Ojaj...
Subba Cukiság: Bonbon 2012.09.05 14:39:46
..
Marilyn 2012.09.05 16:33:05
@myrmidon: ezen felvonyítottam. :D
Nagy visszhangot váltott ki a Nagy-Magyarország alakú fenyőerdőfoltról szóló poszt, mely lombhullatás után válik láthatóvá a Budai-hegyekben. A legkülönfélébb légi és űrfelvételeken próbáltunk utánajárni a dolognak - hiába. Alighanem azért, mert ezek nem repülőknek és…..
Marilyn 2012.08.19 21:31:43
@pástétom:

Mert a burgonya és a paradicsom, amiket két pofára eszel, az nem "tájidegen", nem egy másik kontinens felfedezése révén került Európába. Valamint a paprika, a híres kalocsai paprika, amire vered a melled, hogy ez aztán a nagybetűs MAGYAR TERMÉK, az sem tájidegen, az is bizonyára őshonos volt Európában, ahogy a fent említett kettő...

Ugyan már. :)
Marilyn 2012.08.19 21:39:17
@Void Bunkoid: Igen, valóban, a rikító, más fákból álló, éles vonalú, hót szabályos szvasztikát valóban csak mi láttuk bele. A szabályos PAX betűket és az olimpiai karikákat is csak mi látjuk. Gondolkodj már kicsit, ez nem felhők nézegetése, hogy melyik mire hasonlít, az erdők már évszázadok (ezredek?) óta nem csak úgy "vannak", hanem az ember tudatosan alakítja, irtja, telepíti őket.

Ne legyünk már ennyire buták, te jó ég. :)

A rántott hús pedig jó! :)
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..
Marilyn 2012.08.01 14:06:57
@SunChild: LOL, magam is újraolvastam mindent. Csodálom, hogy beszálltam akkor egy ilyen parttalan vitába. Mára lett annyi eszem, hogy rájöttem, zenei ízlésekről kár vitatkozni.

Ennek ellenére szerettem a Subba belterj oltásait olvasni, hiányoznak.
Európában hosszú évtizedekig a hollandok voltak a progresszív drogpolitika éllovasai: itt nyíltak az első kannabiszt áruló boltok és itt hoztak létre először olyan ártalomcsökkentő programokat, mint például a tűcsere vagy a drogfogyasztói szobák. Az elmúlt években azonban Hollandia konzervatív…..
Marilyn 2012.01.13 13:08:02
@Mohamed: Rettenetesen nehéz felfogni a te fajtádnak (a szó legmélyebben pejoratív értelmében), hogy a TASZ nem bizonyos érdekeket véd - mondjuk a sajátját - hanem ugyanúgy megvédi az általam is gyűlölt cigányok jogait, és a cigányokat megvető nagymagyarok jogait is. Ugyanúgy kiáll a zsidók mellett, mint a holokauszttagadó mondhatni neonácik szólásszabadsága mellett. Ugyanúgy meg fog védeni téged is (ha kell), azokkal szemben, akik megpróbálják korlátozni a jogaidat, mint ahogy megvédi a drogfogyasztókat is.

Roppant nehéz lehet belegondolni, de a szabadságjogok abszolút elvéért állnak ki, teljesen függetlenül attól, hogy kinek a szabadságjogairól van szó.

Nem hiszem, hogy az ország jelenlegi gyászos helyzetében az egyetlen igazán európainak nevezhető, fejlődő gondolkodású szervezetet kellene megtámadni, ráadásul nevetséges összeesküvés-elméletekkel.

Borzasztóan szégyellem magam külföldön vagy külföldiek előtt itthon a magadfajta emberek miatt. Pedig valaha volt bennem némi hazafias büszkeség Magyarország és a népe iránt... Valaha...

Jajj, és mielőtt jönne a drogoslibsizsidózás: Nem vagyok zsidó, nem próbáltam a drogokat, nem iszom alkoholt és nem dohányzom, nem kávézom. Ellentétben a hozzád hasonló nikotinfüggő, kávé nélkül felkelni nem tudó, hobbialkoholista, pálinkavedelő drogelennes "hamis papokkal".
Jobb lenne, ha te is több legit forrásból táplálkoznál (kutatások, felmérések, szakkönyvek, szakértők könyvei), mint a kurucinfo után szabadon ugatnál bele mindenbe, amit nem értesz.

Most pedig felemelkedem a szintedről és teszek valami hasznosat. :)
addict Mi a vékony modellek titka? 2012.01.11 09:30:00
Biztosan Ti is hallottátok már a mondást, miszerint “minden sikeres modell mögött egy porszívó áll”. Vagy nem? Pedig az ausztrál LG legújabb vírusfilmjében pont erről van szó. Az elektrotechnikai- és háztartási eszközöket forgalmazó cég egy roppant egyszerű, mégis…..
Marilyn 2012.01.11 12:41:07
@lndexblog: Ha már spameled a szarodat, legalább azt írnád, hogy "érdekes a posztban", nem pedig a "linkben".

LOL
"Éreztetek már spangliszagot a villamoson? nos, állítólag nem hallucináltatok, és még csak nem is a sofőr pippantott rá egy kis skunkra - hanem kenderolajjal tartják karban a gépet. mert a villamos megérdemli!" via Drogriporter..
Alig akartam (mertem!) elhinni, hogy az érdi coelhót látom felvillanni az Összeesküvőkben -vágod, a TV2 gagyi realityje, amit még mi se nézünk- de tényleg ő az, zseniális! Valószínűleg a TV2-nél már annyira nincs ötlet, hogy nem jutottak tovább annál, hogy ha a fickó kb. fél…..
Ez egy ilyen szép nap, a szerkesztőség ismét gratulál!Csak olyan lányt vegyél el feleségül akivel tudsz együtt marháskodni!Fankadeli ..
Szégyen és gyalázat! A múltkori megtévesztő infografika után a szörnyű valóság a Galluptól, hogy fiataljaink (15-24) Európában utolsó helyen végeztek a füvezők listáján. Magyarul nálunk szívnak a legkevesebben: A felmérésből kiderült, hogy a cseh fiatalok 24 százaléka…..
Marilyn 2011.07.14 11:57:31
No, akkor én is beszállok a saját sztorimmal: Soha nem éltem drogokkal, nem iszom (egyáltalán, még a diplomaosztómon is csak egy kortyot ittam, az egészségemre :D), nem dohányzom (nem is próbáltam), kávét is csak vizsgaidőszakban fogyasztottam. (Ellenben rengeteget olvasok, ami úgy látom, igencsak hasznára lenne itt jó néhány embernek.)

Ennek ellenére számottevő "drogos" ismerősöm van, melybe ez alkalommal nem számolom bele azt a mérhetetlen sok alkoholistát, akik a közeli és távoli ismeretségi körömbe tartoznak. Érdekes módon minden szemellenzős, drogellenes harcosnak van egy "régi ismerőse", aki "elszívta az agyát", és mára már egy tönkrement lúzer. Nem akarok senkit meghazudtolni, így tegyük fel, hogy tényleg van egy ehhez hasonló haverjuk, de azt erősen kétlem, hogy ez a bizonyos elszívott agyú ember csak füvezett volna, illetve bármiféle tudatmódosító nélkül ne lett volna ugyanekkora buta, elveszett ember. (Igen, sajnos, bármennyire hihetetlen, aki barom, az drogok nélkül is az, és ha sikerülne is kiirtani a világ összes illegális drogját, ez az embertípus akkor is legalja, buta, semmirekellő marad...csak alkoholista)

Nekem több olyan osztálytársam volt, akik épphogy át tudták bukdácsolni az iskolákat, szó szerint semmiben sem voltak jók, mégsem használtak semmiféle szert. Persze volt olyan is, aki minden hétvégén árokbafekvősre itta magát, tehát akkor a pia miatt volt olyan buta, hogy egyetlenként bukott az érettségin?

Érdekes módon a füves ismerőseim között számtalan olyan van, aki roppant sok mindent elért az életben, nem csak adót fizet, hanem munkáltatóként családokat tart el, ügyvédként baromi sokat keres, vagy orvosként életeket ment. Nem értem, miért lenne jobb az a fogorvos (jelen esetben az ex fogorvosom), akiről egy város beszéli, hogy mekkora alkoholista, és senki sem jár hozzá, aki teheti, annál az orvosnál, aki hetente-kéthetente hétvégén, munkaidőn kívül elszív egy jointot, és jól érzi magát?

Valamint miért jó az ezeknek az embereknek, hogy a néhány évvel ezelőtti pécsi razzia során (mikor füvet találtak egy kollégiumi szobában és emiatt átkutattak minden koleszt) több olyan diákot bocsátottak el az egyetemekről, akiknél "nagy mennyiségű", egy-másfél gramm marihuánát találtak. Persze azok a diákok (jelesül a lakótársaim), akik minden másnap hullarészegre itták magukat, összehányták a fürdőt és a konyhát, összetörték a szekrényt és betörték az ablakot, valamint egész éjjel ordibáltak, hogy lehetőleg én se tudjak bemenni másnap órára, nos ők megbecsült emberek maradtak, jó egyetemisták, ellentétben azokkal a bűnözőkkel, akik spanglit mertek szívni ehelyett, és hiába lettek volna jó közgazdászok, jó jogászok, illetve jó bölcsészek, mára eljárás folyik ellenük, és egy életre megbélyegezve próbálhatják összerakni az életüket.

Ja igen, és ezek az ellenzők továbbra is azt gondolják, hogy a droghasználat lépcsőfok-szerűen működik, és aki fűhöz nyúl, az előbb-utóbb heroinista lesz, hovatovább, már a fűtől meghal. Nos, jobb is, ha ezek a fantasztikus, vastag burokban élő emberek sosem tudják meg, hogy az akár általuk is tisztelt emberek nagy része igencsak drogozik (továbbra sem számoljuk az alkoholt ugye), és nem csak az ártalmatlan fűre kell itt gondolni, hanem komoly ópiumfüggőket, meszkalin- és LSD-élvezőket kell elképzelni. Beszélhetünk akár Nietzschéről, Hegelről, de Albert Hoffmannról is (aki az LSD-n kívül is rengeteg áttörő eredményt tett le az asztalra), valamit ha már Hoffmannál maradunk, beszélhetünk azokról az írókról, művészekről, és tudósokról, akik vele együtt rendeztek közös lsd tripeket (Leary - pszichológus a Harvardon, Huxeley - író, stb.)

Félő, hogy a kis radikálisaknak le kellene cserélniük a teljes példakép-tárukat, ha megtudnák, hogy a legtöbb nagy ember élete nem annyiból állt, ami a középiskolai irodalom- és történelemkönyvben olvasható. De biztos jobb lett volna a világ nélkülük. khm..:D