Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mt85

0 bejegyzést írt és 326 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy mai törléses sztorin szemléltetjük, mikor a legnagyobb szívás a fapados. Burgaszból ma minden légitársaság elvitte a néhány órás reptérzár miatt szopórollerre pattant utasait, kivéve a Wizz Airt. FRISSÍTÉS: kiderült, hogy mit láttak az utasok, mennyire gyenge volt megint az infomációáramlás,…..
"A jó ló a derby napján fut a legjobban" - szól a közmondás, és mivel a hétvégén derbi ( vagy derby) lesz, így aztán aktuálissá válik szétnézni, hogy ki lehet a befutó. ( Aki rögtön rávágta,hogy Lipcsei, az kérem írjon be magának egy fekete pontot.)  A zöld-fehér…..
Végre újra lehet gyrost kapni Budapest utcáin! A Nagy Futballünnep, Nagy Nullanulla után végre újra jönnek az ötszáz nézős pápai és csúti derbik, ahol végre nem a kürttel a szájukban szelfiző, pamacshajú Real Madrid-drukkerek rágják akkurátusan a hántolt napraforgót. Persze…..
A 21. fordulóval folytatódik a Bohóc esztrádműsora. A múlt héten megújult MTVA sporthíradójából közlünk dőlt betűvel rövid szösszeneteket ennek örömére jövő hétfőről. (Az apróbetűs részekért a felelősséget nem vállaljuk). "Minden igényt kielégítő talajon,…..
Hétvégén március 15. a vasárnapi zárva tartás ünnepe. A televíziók szokás szerint két márciusi ifjú, Bud Spencer és Terence Hill filmjeivel emlékeznek. Természetes hát, hogy nálunk is ők szakértenek.   DVTK-PMFC Matias (p-19-Duna) A Diósgyőr távolodik a dobogótól,…..
-        Öregapám se látott még ilyen hőséget március elején – tűnődött el Kuharov.-        Tényleg kutya-meleg van – húzta jobban a fejébe az usankáját Nyikityin.-        Nem a hőség öl, hanem a páratartalom – mondta bölcsen az öreg Misurov, és egy…..
Az elmúlt napokban a törökországi nyaralás kemény munka a legelszántabb magyar újságírók számára is véget ért, Belekből egymás után indultak vissza a magyarokat szállító karavánok - ehhez hasonló népességmozgást csak Koszovóban tapasztaltak az elmúlt napokban a világon.…..
A hétvégi Bohóc-zárás három napja közül a középső éppen december 6.-ra esik, úgy kínálja tehát magát számunkra a Mikulás-tematika, mint az első tavaszi pécsi győzelmet követően az "Így kell járni, úgy kell Jarni" cím munkatársunk tollából a Népszabiban. (Nyilván az…..
Péntek este Dunaújvárosban köszönt be a tavasz, a két előrehozott tavaszi forduló első körében. A Bohócliga bástyáinak körében eltérő népszerűségnek örvend a korán jött tavasz, Szombathelyen vagy Pécsett, ahol 5 illetve 6 meccses pontnélküli szériában vannak, örömmel…..
Kedves sportársak! Ezt a beharangot benéztük, kár lenne vitát nyitni. Mondhatnánk, hogy a 2016-os EB szállásfoglalásával vagyunk elfoglalva, Szent Pál zarándokúton vagyunk Berlin felé, reménytelenül támadjuk az edigital oldalát akciós bármiért, esetleg Urbán Flóri plakátokat…..
Lassan félidőnél jár a bajnokság. a hétvége november hetedikén indul. Ez alkalomból a munkásmozgalom közismert harcosai igyekeznek színesíteni a tippeket. Bp.Honvéd-Ferencváros (p-19) Fővárosi rangadó, de az ötvenes évek gólzáporát ne várjuk, lásd a legutóbbi…..
Tucatnyi fordulón vagyunk túl, a héten újabb edzők hagyták el a kispadot. Az utolsó 6 helyezett csapatból 5 már váltott, pont a sereghajtó Dunaújvárosnál nem rendült még meg a bizalom. A hétvégén rangadóhegyek a dobogóért és a kiesés elkerüléséért. A második az…..
Mikor a srácokkal kiosztottuk egymás között a bajnoki fordulókat, akkor nem gondoltam volna, hogy a 12. fordulóval ennyire nehéz fába vágom a fejszémet. Be kellett ülnöm félúton egy helyre, ahol a világ legtündérebb pincérlánya hozta ki az ebédemet, és pár asztallal arrébb…..
mt85 2014.10.24 16:09:04
@mt85: ha a pályaválasztói jog cseréje utáni állapotra is lehet tippelni:

Videoton - Paks 2-0
Az elmúlt hetekben tabuk dőltek a válogatott környékén, ezen folyamatok elemzését azonban a 'biztos meghagyja a hivatásos sportújságírásnak, itt és most csak egyetlen apróságra szeretném felhívni a figyelmet. Ez az apróság a bohócliga fényét emeli: az elmúlt két selejtezőn…..
Miután az MLSZ-székházban végigseprő menesztéscunami nem állt meg mindenki Pinyője legörbedő szájsarkánál, és a kirakatcsapat padja után borította a szépreményű kadétokét is, a méltó viselkedéskomponálás hazai pápájának másodszülöttje, az Újpest- és Vasas-éveiben…..
Van még 2 forduló, amíg kiderül, hogy a válogatott képes-e saját árnyékát átlépni, vagy hasra esik benne, így ez a két forduló marad aranylábú titánjainknak, hogy belopják magukat Dárdai mester szívébe. (Egyelőre nemhogy összetartás nincs, de Bognár Gyuri már a…..
Minden északír román, mondta nagy iróniával és a hűtő felé indult. A hűtőben sör van. Ebben az egy dologban egész életében jobban hihetett, mint a magyar fociban. A frigó felé menet még kettőt böfögött és mintegy magának magyarázatképpen megjegyezte, hogy mindig van…..
mt85 2014.09.16 12:45:19
@na73: Azt hiszem, kimaradtam. Számításaim szerint jelenleg 15 pontom és 4 találatom van, még az előző fordulóhoz adtam le a tippjeimet, belinkelem.

"
mt85 2014.09.09. 12:27:23
Itt adnám le a tippjeim a hét végi fordulóra, mivel később már nem leszek elérhető:

Lombard - MTK 0-1 (5p)
DVSC - PMFC 2-1 (0p)
Honvéd - Haladás 1-1 (0p)
Kecskemét - Győr 1-2 (?)
Dunaújváros - Nyíregyháza 1-1 (3p)
Paks - DVTK 0-1 (?)
Videoton - Újpest 2-0 (5p)
FTC - Felcsút 3-1 (2p)
"
mt85 2014.09.19 18:50:01
@na73: np, köszi szépen!
Nincs időnk Pinyőt siratni, mondta Józsi bá a magyar tenger partján, lobogtatva a segédszelvényeit. A Balaton közben kikéredzkedett a medréből, ahogyan a szar is a magyar foci képzeletbeli éjjeli lavorjából. De tudod mit Gézukám, kit érdekel, csak nyerjünk, pénzt, mondja az…..
A válogatott szünet előtti utolsó forduló jön, közvetlen az átigazolási időszak végével harmóniában. Aranylábú titánjaink a jövő héten megkezdik remélhető menetelésüket az EB selejtezőiben, és mivel Pintér generális seregének nagy részét a bohócból válogatta össze,…..
Pár méter hiányzott még a lelátóhoz "felvezető" földsánc tetejéig, és épp azon gondolkoztam, hogy sikerül-e elkapnom a burjánzó flórával benőtt lejtőn az egyik stabilabb ágat, vagy visszacsúszok a tobzódó gazba, amikor rezegni kezdett a telefon a zsebemben. Mindez persze nem…..
Robogunk tovább, sporttársak, a 4. fordulóval, nincs megállás. Az új kiírása a Bohócnak bedörrenni látszik, az idény eleji formát lassan a teljes menetgőz váltja fel, Véber Gyurit már elküldték a kispadról, Horváth Fecsó kezdi megtalálni nyilatkozati kézikönyvét, Garami…..
Két meccs még lehet véletlen, de aki a harmadikat is lejátssza, az már biztosan komolyan veszi a bajnokságot. Van 16 csapat, eltelt 2 forduló, eddigre már mindenki választhatott magának kedvencet, vagy eldönthette, hogy kinek fog szurkolni a hátralévő 28-ban. (  A bizonytalanoknak jó…..
Elindult a bohócliga. Egy forduló után nehéz következtéseket levonni, annyira bátrak nem vagyunk, hogy máris emelkedő színvonalról írjunk. Ezért aztán visszatekintve az előző körre áttekintjük, hogy mit is vártok a bajnoki helyezéseket illetően.   A múlt héten, folytatva…..
Az MLSZ körbehordozta a véres kardot az ország stadionjaiban, szeretett bohócaink már gyülekeznek az öltözőkben, rögtön kezdődik az új évad. Fegyverbe! - hallatszott Mészöly Kálmán kiáltása valahol az afrikai esőerdő mélyén, ahol az ENSZ esélyegyenlőségi nagyköveteként…..