Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monccs

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Warning! 2012.04.23 20:07:00
Autósok.ha nem akartok büntetést, nézzétek meg a kocsiban lévő egészségügyi csomag, doboz, láda lejárati dátumát! A rendőrök kirajzottak az utcára és csak ezt nézik, semmi más nem érdekli őket! Ha a rajta lévő dátum szerint lejárt, akkor a helyszínen 50.000,- Ft bírságot…..
monccs 2012.04.23 20:49:47
20 év nagy idő. Ahhoz, hogy ennyi év távlatából valamire kristálytisztán emlékezzünk, nos, ehhez annak a dolognak vagy nagyon rossznak vagy nagyon jónak kell lennie. Az a koncert, melyről ebben a posztban megemlékezem, nagyon jó volt. És akkor még finoman fogalmaztam. Persze,…..
A legkedvesebb emlékkel nyitom meg ezt a sorozatot. Egyfajta időutazásra invitálom az olvasókat. Igencsak megkésett beszámolókat tervezünk ide olyan helyekről, ahol egykor feledhetetlen éjszakákat mulattunk át és - akkor ugyan még nem tudtuk - részesei voltunk egy korszaknak, amikor…..
monccs 2011.06.21 17:42:17
@saanci: na nem ám fenyegetőzni, kérem! ;]

...közben találtam egy 100 ft-os belépőt is. az is ott van.
és ennyi, nincs több sajna.
Van itt minden, mint a búcsúban.Gerjedt néni En el water Lola BogyóFérfi Taposó Klub Era Elgondolkodva Has Hajógyári sziget Csutkára emlékszik még valaki?  ..
monccs 2010.02.12 13:52:57
@monccs: jaj, nem era...bogyó, francba...
Ezúttal a Best magazin hozta el nekünk a napi betevőt (a kép klikkre nagyul): A cikkból kiderül, hogy Tünde az egy okos ember, csak megfelelő összegért kész magából komplett idiótát csinálni, mint nyilván történt a jelen kétoldalas nagyinterjú esetében is. Mi mással…..
Szia Vivien! Láttalak az iWiW-enÚgy megjelölnélek úgy megjelölnénekHa merném lehetnél a havernémHa verném könnyebben kihevernémA hátad szép a lábad jó ó VivienNincs senki hozzád fogható ó didibenBámullak naphosszat csak kicsibenÁlmomban megtoszlak kezem a bilibenÓ Vivien…..
monccs 2008.05.09 18:00:57
Hiszékeny Úr / BelZebulon / Okos Pista · zebulon.blog.hu/ 2008.05.09. 14:07:02
Sok itt a macska, kevés a kő,
nekem meg asziszem fosnom kő,
kimegyek a szigetre
beleszarok mindenki sátrába.

sok itt a kurva, kevés a pénz
UFF, nekem meg a bőröm réz...
Felállok a monitortól, dörzsölgetem a szemem, ténfergek, lófrálok a szerkben, kis viz, kis kávé, kinézek az ablakon. És mit látok? Természetesen BMW-t, a járdán. De egy újat! X3-ast, ilyen még nem volt. (Mellesleg ide először X5-öt írtam, Winklerben merült fel, hogy nem…..
monccs 2007.12.05 17:34:11
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
Subba Subba szív iwiw: köptél? 2007.10.12 15:03:00
Péééééééééééntek! Gyerünk, kapcsolódjatok ki egy picit, a lakosság gondoskodik a kellemes pillanatokról. - A porszívóval - Köptél? - Próba - A Blikkes ember - Punci - Humor Apu - Orgazmust elősegítő ill. maszturbációs meditációk kidolgozása - Magyar nyelvkönyv -…..
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Hát ez elég gyorsan ment: máris itt a telefoncég válasza, kivizsgálták, persze a Homár-olvasónak volt igaza. Emlékeznek, a sztori az volt, hogy szegény nagyszülők hiába nem fizettek elő egy szolgáltatásra, a cég nehogy úgy vette, hogy igen, de még behajtókat is küldött rájuk,…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Nem értem, miért nézik milliók a tűzijáték tévéközvetítését. Élőben még rendben van, leszakad az ég, hatalmas a robaj, és mindent beterítenek a kék-sárga-piros csillagok, de ez egy vibráló dobozt bámulva csak néhány színes pukkanás, meg pár giccses kép. Akkor már…..
Na végre, megvan a kedvenc blogunk. Bár még csak két poszt, meg néhány kép, de nagyon ígéretes a kezdet. A helyszín - ha jól látjuk - a Kerepesi úti temető, illetve a mögötte lévő izraelita temető, a visszaszámlás pedig indul, várjuk az első Fókusz-riportot a témában. (Ps:…..
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..
monccs 2007.08.17 18:17:36
Subba Pucsítás a Ferenciek terén 2007.08.17 14:19:33
Hogy mik vannak manapság, ezeknek semmi sem szent, az utcán gyerekek is vannak, nadeijet a templom szomszédságában, satöbbi satöbbi. A linket Edyna30 kommentjéből csórtuk, köszönettel...
Subba Niceboys 2007.07.27 16:03:00
Soha véget nem érő kutatómunkánk, amelynek célja az interneten található összes különös szexuális szubkultúra összegyűjtése újabb állomásához érkezett. Csodálatos rajzolt pasik három dimenzióban...
Subba Ví ár dö vörld 2007.07.25 18:04:00
Olcsó dolog a nyolcvanas években turkálni, ráadásul a Sláger Rádió szellemi színvonalán mozog az ilyesmi, most mégis van három izé, amire szeretnénk felhívni a figyelmet.1. Van egy felhasználó a Youtube-on, aki a "Csóró vagyok" című dallal a kelleténél egy kicsit…..
Subba Aggyá péézt! 2007.06.14 15:33:00
A művészettörténet kevés olyan műalkotást ismer, amelyekben a tartalom és a forma nem csak egységbe forr, hanem egyúttal tökéletes lenyomatát adja egy kornak, valamint egy komplett nemzet lelkivilágát is képes tökéletesen megragadni.Az Akela együttes 1995-ös, Fekete Bárány…..
Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a lifttel küzdő rendőri vezetők után néhány szimpla parki hülye már nem sok meglepetést tud okozni, de azért tessék, itt a heti termés.- Azt se tudjuk hova kapjunk, "bicigli", A torta, és a gyerekek - Különös…..