Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BettyBoopyy

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ezredforduló küszöbén állunk, 1999-et írunk. Érezzük, hogy valami komoly változás jön. Miközben a világ retteg a millenniumi évtől, addig Britney Spears mérhetetlen teret hódít magának. Ricky Martin minden nő szívét meghódítja a Livin' la Vida Loca dallal. Lemegy a Woodstock Fesztivál, és…..
BettyBoopyy 2020.06.05 07:48:09
@Kiskaresz: pont ez jutott eszembe hahaha
Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány,…..
BettyBoopyy 2016.08.31 10:21:22
@Cérnahuszár: de egy az egyben o! Na jo beavis egy kicsit cernahuszarosabb testfelepitesu :DDD (bocsii de adta magat a jelzo) :))))
Dászvidánnyá mindenkinek, hát akkor ma este kiderül, kit választ asszonyául a Görög Hős, Veronika, Olga, esetleg Olivér? Nemsokára kiderül, csapjunk a lecsóba, remélem, a műsor végére mindenkinek mogyis lesz a lehelete.Na, ezt a szeretncsétlent mámeg felöltöztették…..
Az alábbi bejegyzés a magánnyugdíj-pénztárban   maradás egyfajta jogi vetületét taglalja. A Zugügyvéd a felvetést társadalmi vitára bocsátja.Kedves Zugügyvéd!A magánnyugdíj-pénztárban való maradást szeretném felvetni ezen a fórumon, természetesen kizárólag jogi…..
Károly egy egészen hétköznapi, mostanában igen gyakori jelenségre hívja fel a figyelmet. Van elég sok olyan nap, amikor mocskos, nyálas, párás, ködös időben kell autóznunk. Meglepően sokakat nem zavar, hogy őt csak 30 méterről fogják észrevenni, a lényeg, hogy ő nagyjából…..
El Enanónak, azaz a Törpének nevezték, mert alig volt magasabb százhatvan centiméternél. Costa Ricának már volt Nobel-békedíjas elnöke is: Oscar Arias Sanchez, de az El Presidente Costa Ricában mindörökké Don Pepe Figuerest jelenti.Don Pepe 1948-ban került hatalomra egy…..
BettyBoopyy 2010.07.28 08:46:49
@prostatikus vogon jeltz:

:):):):) Ott a pont:)

Mellesleg nagyon szép ország, nagyon jófejek az emberek, nem nevezném ottani balkánnak semmiképpen sem!
És isteni a rántotta babos rizzsel:):):)
I love Costa Rica!!!!
BettyBoopyy 2010.07.27 22:50:30
@jotunder: Nem beszennyezni, de az látszik, hogy itt az éremnek csak egy oldala van:D:D:D
Feri bizonyára Budapestnek valami utópisztikusabb részén jár-kel, mert én bizony itt is azt tapasztalom rendszeresen, amit ő csak Debrecenben élt meg nagyobb intenzitással. Bár külön erről szóló poszt eddig még nem született, a kommentekben a zebrás és a kerékpáros írások…..