Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trakk

17 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Trakk 2010.12.02 09:49:23
A mai képen néhány katona emelget egy tankot. Túl régi a kép ahhoz, hogy photoshop legyen, szerintetek hogy készült?..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Nagyon sok szép emléket hozott fel az a videó, mely bemutatja azt a helyet, ahol a világ majdnem összes valaha megjelent legokészlete megtalálható. Sokan írtatok arról, hogy melyik volt a kedvenc készletetek. Ezen felbuzdulva én is megkerestem az én első készleteimet. Karácsonyra…..
Trakk 2010.03.26 18:46:18
Concept Cars GMC Granite 2010.01.31 16:54:01
A túlméretezett SUV-ok már nem tartanák el a GMC márkát, így új szerepet keresnek neki a General Motors modellpalettáján. A Granite tanulmány arra utal, hogy a GMC a jövőben a Toyota fiataloknak szánt márkájának, a Scionnak próbál konkurenciát teremteni. A dobozforma autó…..
Concept Cars Audi e-Tron Detroit 2010.01.31 16:40:00
Látszatra szinte teljesen átalakult az Audi e-tron, a Detroitban kiállított modell jóval rövidebb, keskenyebb, vagyis más formájú, mint az eredeti verzió. Ami nem változott az a technika, az e-Tron továbbra is tisztán elektromos jármű, 250 kilométeres hatótávval és 200 km/h-s…..
Új lépcsőshátú modelljének előzetesét mutatta be a Volkswagen a Detroiti Autószalonon. A New Compact Coupé kétajtós, de a szériagyártmány a Jetta utódja lesz az észak-amerikai piacon. Kétajtós kompakt kupét mutatott be a Volkswagen a Detroiti Autószalonon. Az egyszerűen csak…..
Concept Cars Aston Martin Cygnet 2010.01.23 13:21:00
Kisautóval rukkol elő az Aston Martin. Persze nem fejlesztettek saját modellt, hanem a Toyota iQ-t öltöztették a sportkocsikat jellemző stílustba. A Cygnet vásárlói korábbi ügyfeleik közül kerülhetnek ki. Megmutatta az Aston Martin, milyen lesz az új városi minije. Nem hiába…..
Concept Cars Cadillac XTS Platinum 2010.01.23 13:12:00
A GM a North American Auto Show-n mutatta be az XTS Platinumot, a Cadillac legújabb álmát a jövő luxus szedánjáról. A tervezők a művészetet és a tudományt tűzték zászlajukra, ebből eredően a luxus és a hatékonyság volt a tervezési folyamat két kulcsszava. A korábbi Platinum…..
A világ legnagyobb független, járműfejlesztéssel foglalkozó társasága, a német EDAG a Genfi Autószalonon mutatta be a Light Car – Open Source elnevezésű, elektromos hajtású koncepcióautót. A jármű igazi különlegessége a testre szabhatóságban és a szabad forráskódokban…..
Ezt a Ferrari P5/P6-ot a Pininfarina tervezte és valószínűleg egy P4 alváz felhasználásával készült. A motorja hátul lett elhelyezve, ami egy 3 literes fogyasztású V12-es blokk. Az autót a Geneva Motor Show-n mutatták be, ahol a Ferrari és a Pininfarina Design közti…..
Ha igazán ki akarsz lógni a sorból és viccesnek tartod, hogy szusi, banán vagy csavar lóg ki a füledből, akkor ezt neked találták ki. A képen látható fülhallgatók ugyan csak Japánban rendelhetők, de minden bizonnyal hamarosan elterjed a hazai piacokon is pontos másuk.Via Gizmodiva..
Concept Cars Renault Twizy ZE 2009.10.24 14:08:00
A Twizy Z.E. újszerű alternatíva, modernkori vívmány. Kétszemélyes, így kifejezetten azokat a városi vezetőket célozza meg, akiknek nap-nap után át kell vágniuk magukat a városi dzsungelen, s aktív életet élnek: fontos számukra a gyorsaság, a hatékonyság és a célszerűség.…..
Concept Cars Mini Coupe 2009.10.24 13:54:00
Az ötvenedik születésnapját ünneplő Mini bemutatta első kupé tanulmányát, amely gyakorlatilag egy John Cooper Works-modell lesz új tetővel és mindössze két üléssel. Egy igazi zseb-Porsche. A sportos megjelenésű Coupe-tanulmány megjelenése biztosan megosztja a márka rajongóit,…..
Concept Cars Bertone Mantide 2009.10.23 21:11:00
A Sanghaji Autószalonra készítette el egyedi Corvette-átiratát az olasz Bertone stúdió. A Mantide tanulmány alapjául a 638 lóerős ZR1 szolgált, bár azt nem könnyű felfedezni az autón. A futurisztikus Mantide elkészítésekor Forma-1-es autók és repülőgépek szolgáltak…..
A II. Világháború lezárása után tovább folytak az atomenergiával kapcsolatos katonai kísérletek. A hidegháború fegyverkezési versenyében az Egyesült Államok és a Szovjetunió egyaránt nagy erőkkel dolgozott azon, hogy nagyhatalmi céljaik szolgálatába állítsák az új…..
Concept Cars Toyota FT-EV II 2009.10.10 20:05:00
A 2009-es Tokyo Motor Show-n bemutatkozott FT-EV II Concept egy teljesen elektromos, kompakt, rövid távra tervezett auto, amely a kialakításában és technológiájában a jövőbeli társadalomra próbál rávilágítani, ahol az elektromos járművek széles körben elterjedtek. Az FT-EV II…..
Concept Cars Renault Zoe ZE 2009.10.04 14:42:00
Városi kisautó koncepcióját mutatta be a Renault: ugyan a Zoe inkább futurisztikus tanulmányautó, mintsem leendő szériagyártmány, de elektromos meghajtása hamarosan megvalósulhat. Négy elektromotoros tanulmányautója közül az egyiket Zoe névre keresztelte a Renault. A zéró…..
Concept Cars Hyundai ix-Metro 2009.09.25 16:33:00
A koreai autók felnőttek a konkurenciához, már csak a saját stílusukat kell megtalálniuk. A Hyundai tervezői kísérleteznek is szorgalmasan – ennek az eredménye legújabb tanulmányuk, az ix-Metro tanulmány. A 3,93 méteres városi ötajtós különös, organikus formatervű:…..
Concept Cars Citroen REVOLTe 2009.09.20 15:40:00
Az elegáns, luxuskivitelű, merész stílusú REVOLTe tanulmányautóval a Citroën ismét azt bizonyítja, hogy nem fél az eredeti megoldásoktól és bátran nyit új utat a stílus és a technológia terén…           A REVOLTe, kompakt városi autó ügyesen…..
Concept Cars Bugatti Galibier 2009.09.20 13:08:00
Molsheimi főhadiszállásán, Franciaországban, egy zártkörű eseményen tárta ügyfelei elé 16 C Galibier fantázianevű tanulmányautóját a Bugatti. Dr. Franz-Josef Paefgen, a márka elnöke arról számolt be, hogy a négyajtós, négyüléses járgány egyike annak a számos…..
Concept Cars Audi e-Tron 2009.09.19 18:20:00
Az elektromos hajtások számára készülő akkumulátorok legfontosabb fejlesztése a lítiumion-cella, amelynek járműves célú alkalmazásán világszerte számos szakember dolgozik. Az elsődleges célt itt a tömegcsökkentés, illetve a tárolókapacitás és a teljesítmény bővítése…..