Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meggymárka

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy kialakult egy komolyabb olvasótáborom, gondoltam eljött az idő, hogy az írások ne csak rólam, hanem kicsit rólatok, olvasókról is szóljon. Ezért ezzel a bejegyzéssel el is indítom a Filmnéző blog első havi rendszerességgel megjelenő rovatát, ami az „5 film, amit még nem láttál pedig…..
Sokan kíváncsiak arra, hogy milyen is a napi élet a farmon? Ahogy Öreg Isti énekelte egykoron Pisti gyermekeinek (talán Pisti ezt hitte el és ezért ment Afrikába?): „Afrikában gyönyörű az élet, ott ahol a nyam-nyam négerek élnek!”. Hát itt nyam-nyam négerek nincsenek, csak bemba barátaink, de az…..
        Az egyik kedvenc színésznőnk, de már rég láttuk. Most, hogy kisvártatva itt az Ocean's 8, nyilván vannak megjelenései is. Ez az amerikai InStyle címlap és belső anyag is ilyen. Carter Smith divatfotós készítette a képeket, Alberta Ferretti, Isabel Marant, Etro, Altuzarra és LV darabok…..
Joon-ho Bong, Dél-koreai rendező 2013 -ban egy merőben formabontó és pörgős akciófilmmel lepte meg a műfaj rajongóit, mely a Snowpiercer címet kapta. (Nálunk Túlélők viadalaként került a mozikba.) A főszerepet Amerika kapitány Chris Evans játsza, aki szenzációsan hozza a központi karaktert. Ám a…..
meggymárka 2017.12.14 10:01:46
@MoziFan: AZ Éhezők viadalát meg a Beavatottat csak azért hoztam fel, mert talán jobban ismerik a gyerekek, mint az egyébként párhuzamul kínálkozó VALÓDI társadalom kritikus disztópiákat, mint pl. a Brazil, a Gépnarancs, vagy akár a District 9.
Őszintén be kell vallanom, hogy az Igazából szerelem sokáig az egyik kedvenc vígjátékom volt. Eleve kedveltem ezeket a némiképp egy kaptafára készült angol vígjátékokat (mint a Négy esküvő és egy temetés, meg a Notting Hill stb.), az Igazából szerelemben pedig különösen kedveltem a film ritmusát:…..
meggymárka 2017.11.14 16:07:34
November másodikától elérhető a Women’secret kampányvideója, amelyben Elsa Pataky mutatta be a spanyol fehérneműmárka legújabb, limitált kiadású téli kollekcióját, amit a kifinomultság és a kettősség jellemez: egyszerre használja az áttetsző, csipkés anyagokat és a vastagabb szövetrészleteket. A…..
 Az előző részben indított Babett-Vivi háborút kicsit félretesszük, de Babettet nem, mert ő rájött, hogy neki brandet kell építeni, és erre az a legjobb, ha elmegy Yvonne-hoz, aki üzletasszony, és aki megtévesztésig hasonlít egy luxifelire, megfeszített bőr az arcon, a szemöldöknél túlcsorduló…..
meggymárka 2017.10.12 14:28:18
@Misfit78: De milyen furcsa ez a riport, ez a nő tök helyes és őszinte... Mint egy akármilyen normális ember:)
A minap Facebook értesített róla, hogy 5 éve költöztem fel északra. Mivel a közelgő érettségi találkozó miatt amúgyis meg kell gyónnom, hogy mi minden történt velem azután, hogy beköltöztem a tamperei loft szobámba, gondoltam megnézem már mi a helyzet az étkezés terén is. Igazából a budapesti…..
A Vanity Fair februári filmes különszámában idén a nőket állította a középpontba. Olyan nagyszerű, erős nőket, akik ismét a díjátadók főszereplői is lettek ebben a szezonban, a fiatal tehetségektől kezdve az elismert dívákig. A lap 13 választottjáról pedig nem más készített fotókat, mint Annie…..
Kezdetben volt a blog. Aztán lett a blogból egy bolt. Milyen jó is lett volna, ha már megírtam volna azt a posztot, ami erről szól :) Akkor emlékeznétek rá, hogy a boltindításnál azt terveztem, hogy valami "aktivitást" kapcsolok a boltos hétköznapokhoz. Persze először azt hittem,…..
A folyamatosan változó külsejű (és ez igaz mind a ruhatárára, mind az elképesztő frizuráira egyaránt) Rihanna által viselt őrült összeállításokból itt van egy újabb csokorra való. Utcai stílus Rihanna módra!..
meggymárka 2015.07.17 13:31:27
Szétrobbant az internet az excentrikus énekesnő legújabb mutatványától. Saját megítélése szerint a neccruha kifejezetten szexi és ő vonzó benne. Instagramján osztott meg néhány felvételt, amin jól látható teste szinte valamennyi négyzetcentimétere. A huszonkilenc éves…..
meggymárka 2015.07.15 08:36:55
meggymárka 2015.07.15 08:37:58
@ymel:DDDDDD
- Az interneten olvastam, hogy már öt államban terjed a járvány! - Kevesebbet kellene internetezned. ..
1968 a hippimozgalom robbanásának az éve. A hippik a flower power jegyében agresszíven tiltakoztak a fennálló rend, a vietnami háború és általában a háború ellen...
A Rosa Clara menyasszonyi ruha kollekciók sosem okoznak csalódást. Minden egyes darab gyönyörű, ünnepélyes, egy cseppet sem túldíszített, éppen csak egy virág, egy masni, vagy egy kis csipkebetét teszi még szebbé, még bájosabbá a ruhákat. Itt a 2016-os kollekció, de korábban…..
meggymárka 2015.06.24 15:19:27
Élet 50.-n túl Fitnesz 2015.06.21 12:11:07
  Középiskolás koromban minden testnevelés órát ellógtam,a sportot a tenisz jelentette. Az első fiam születése után,barátnőm rávett,hogy járjak vele tornázni.Kezdetben nem túl szívesen kínoztam magam,de a változás szemmel látható és gyors volt.Hamar visszanyertem korábbi…..
meggymárka 2015.06.22 10:06:48
@Nicktolvaj: Ja, az én óvodás fiam csillogó szemmel azt mondja "Te olyan szép vagy, ha nem az Annát venném feleségül, akkor téged". Pedig rajtam nem öt-hat kiló felesleg van sajnos...
Én sem tudtam róla, amíg oda nem értem a szélére. Hétvégén elhatároztam, hogy a szombati Vánszorgás Napja után vasárnap még turistáskodok egy kicsit a városban, fel is mentem a Várba. A Vár gyönyörű hely, csak egy baja van: nincs benne árnyék sehol, ami 40 fokban elég…..
Az első rész után, amiben a balatoni ultrázás keletkezéskörülményeiről, a Bp-Moszkva futásról, Babuciról, a dunai jeges edzésekről volt szó, most további abszurd szemelvények következnek Schirilla mester életéből (forrás: Egy távfutó vallomásai).  Az egyik hihetetlenebb, mint a másik. Úgy tűnik, ő…..
meggymárka 2015.06.18 13:43:41
@nezumi: Azt a naplót én is olvastam, teljesen süsü volt az ürge. Mégsem szép dolog itt gúnyolni, igazi sportember volt, súlyos betegen is nagy teljesítményeket vitt véghez. Hogy túloz itt-ott egy "hangyányit", hát istenem, ki nem kerekítette még fel a kilométereit?
Mi már túl vagyunk rajta, de a családban van aki még csak most kezd rácuppanni a Bogyó és Babóca által épített, lopakodóan pusztító kreténségre - az érintett lurkó most lesz három. Első blikkre rohadt aranyos, bogarak (meg egy csiga) prüntyögnek és ökörködnek, jaj de jó,…..
Úgy látszik, hogy egy nagyon komoly két epizódos felvezető kört kapott az ötödik évad második felvonása, mert a múltkori kálvária után, hogy Beth után Tyreese is alulról szagolja az ibolyát, most egy kemény depressziós, komor hangulatú, gyászos részt kaptunk. Daryl, Sasha…..
Szeretem a Southern Movie-t. Olyan filmeket sorolnak ide, amelyek az USA déli államaiban játszódnak, bemutatva azok sajátos hangulatát, kultúráját, egyedülálló karaktereit. Ízelítőt adnak az ott élők küzdelmes mindennapjaiból, legyen szó a történelmi időkről, a XX. század…..
meggymárka 2014.12.12 18:25:22
Bár sokszor terveztem már, de még csak most jutottam el odáig, hogy megtekintsem Kathryn Bigelow klasszikus akciófilmjét a 90-es évek elejéről, a Holtpontot. Ez a film volt Keanu Reeves első igazán nagy dobása, itt került fel arra az útra, ami a Mátrixhoz és a halhatatlansághoz…..
meggymárka 2014.12.12 15:40:40
Innen is hadd gratuláljunk Fábián Barnának és annak az anonim felmérés készítőinek, amit idézve a Ma Reggel műsorvezetője akkora L. Simon Lászlót dobott, mint ide a Déli Áramlat. Fábián Harrach Péterrel beszélgetett a gyerekétkeztetésről, amikor egyszer csak eljutott egy…..
meggymárka 2014.12.03 16:11:51
@csabsz13: "a gyerekek egy része..." nem mondta, hogy CSAK azért nem eszik, mert nem éhes. Távol álljon tőlem védeni a rendszert, de bizony a gyerekek egy része nem éhes reggel. Az enyém konkrétan kiborul, ha tukmálom, sőt sokszor még akkor sem éhes, amikor beér az óvodába. Én sem ettem soha reggelit...