Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr HoW

8 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
teszblog Nincsen hevazze 2016.09.19 08:32:12
Délutántól Keletre több helyen is előfordulhat időszakosan napszakokra bontott, pontosan előre be nem tervezhető, ámde annál inkább váratlanul érkező, meglepetéssel lecsapó nem létező, viszont magától keletkezett, meghatározhatatlan altató folyamat, melynek következménye nem végzetes, ámde annál…..
emTV.hu A jujtól a muhaháig 2016.06.28 10:35:00
Elég sok mérkőzés lement már a 2016-os Labdarúgó- Európa-bajnokságból, itt az ideje kicsit értékelni a hazai közvetítést, annak megszervezését, minőségét. A talaj akkor kezd forró lenni, amikor a szakma képviselteti magát. A kommentátorokon át a szakértőkig, a jujtól a muhaháig...
emTV.hu Elhunyt Bud Spencer 2016.06.28 09:55:00
Bud Spencer – eredeti nevén Carlo Pedersoli – 1929. október 31-én született, Nápolyban. Fiatal korában remek sportoló volt, úszóként és vízilabdázóként is óriási sikereket ért el. Noha első filmszerepe 1951-ben volt, az igazi színészi pályafutása 1967-ben kezdődött el...
emTV.hu 80 éve szakma nélkül? 2015.08.28 08:40:00
Az idén 80 esztendős Magyar Szinkron évfordulója kapcsán sok helyen foglalkoztak már a lassan szépkorba lépő szakmával. Azonban, mint tudjuk, a szinkronizálás nem szakma, s ennek kapcsán több kérdés is felmerült bennünk, így az illetékes minisztériumnál érdeklődtünk…..
Kedves Olvasók! A mai naptól kezdve nincs szükség Indapass fiókra ahhoz, hogy a blogon hozzászólhassatok egy-egy poszthoz, mivel nyugdíjaztuk a blog.hu dobozát és helyette egy újat hoztunk, melynek köszönhetően a facebook fiókotokkal írhatjátok le véleményeteket! Keressétek hát…..
emTV.hu Így indult az RTL II 2012.10.01 14:05:00
Ma délután kettőkor megkezdte adását az RTL Klub általános szórakoztató kábelcsatornája, az RTL II. A csatorna bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokkal, de ami igazán megkülönbözteti majd az RTL II-t versenytársaitól, az a számos saját gyártású műsor. Így…..
emTV.hu Az antiszociális zseni 2012.09.18 09:00:00
2004-ben David Shore, gondolt egyet, és kitalált valamit, amit addig még senki. Gyártsunk egy dokis sorozatot! "Fú, micsoda ötlet!", gondolhatta bárki, hiszen az ilyenekkel már tele a padlás. Ám David elképzelése tényleg bejött: felejts el mindent, amit eddig kórházas sorozatokban…..
Elég mókás lenne Budapestről megoldani az angolfoci problémáját, hiszen a saját slamasztikánkból sem tudunk kimászni már évtizedek óta, de azért egy-két dolgot innen is észre lehet venni. Egy ilyen szintű bukás sosem egy konkrét eseményhez köthető, mi mégis a tegnapi meccs…..
Mr HoW 2010.06.28 15:28:10
@horas: Szó sincs egófröccsről, ugyanmár :D
Leírtam a véleményemet, ahogyan mindenki más is. Nem bántottam én senkit, sem Téged, se más, akkor engem is kéretik hagyni nyugalomban. Azért van a komment, hogy mindenki elmondhassa amit gondol. Én ezt láttam, ha mások is egyetértenek, annak csak örülök, ha meg nem, annak is, elvégre így megy ez, nem? Nem kell itt egymás torkának esni hogy "defaszvagy".
Mr HoW 2010.06.28 15:33:06
@horas: Engem Beckham odaültetése személy szerint azért zavar, mert nem értem mit keres ott. "szakmai segítője" Capellónak.. ugyanmár.. Kirakatember, mert a neve jó márka, de funkcióját tekintve semmit nem mutatott fel a vébén. Értem az elgondolást, hogy ha már lesérült és nem lehet ott, akkor valahogy azért mégis hadd vigyék ki, de ez az öltönyben ülős "segítős" dolog ez egy vicc.
Mr HoW 2010.06.28 15:40:18
@horas: @Walmer: Természetesen elnézem nekik. :D Felőlem ülhet ott nyugodtan, azt is elismerem, hogy legenda, viszont sajnos ő sem tudott segíteni a bajtársaknak, hiába ült ott. Talán legközelebb.. Az EB-n, ha még aktív lesz.
A Blikket már megint lódításon fogtuk. Mai számukban címoldalon hozzák, hogy Galambos Lajcsi márciusban visszatér a képernyőre, és hogy egy ideje tárgyal az RTL Klub legnagyobb műsorbeszállítójával, az IKO-val a részletekről. A bulvárlap szolídan úgy fogalmaz, hogy “a…..
Mr HoW 2010.02.03 14:01:55
@barb: Előfordul, hogy az emlékek összekeverednek a jelennel :)
Egy fecske nem csinál nyarat. Két dudás egy csárdában, két asszony egy konyhában nem fér meg. Három a magyar igazság. A lónak is négy lába van, mégis megbotlik. Hol öt ember jóllakik, a hatodik sem marad éhen. Heten vannak, mint a gonoszok, ráadásul az egyik tizenkilenc, a másik…..
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
Ha lenne olyan rovatunk, hogy A hét nyálcsorgató idiótája, most nagy lenne a tülekedés, ám a hamburgi szurkolók még a szoros mezőnyből is kiemelkednek fél testhosszal, mögöttük az Atya, a Fiú és a Szentlélek tempózik, míg a dobogó legalsó fokán Jürgen Klinsmann szeli a…..
Mr HoW 2009.05.23 18:04:30
@nadivereb: Én eleinte pont fordítva éreztem.. Sokkal inkább a Werder-fan Léderert hallottam.. De biztosan leadják a két meccset külön-külön is, csak kérdés, hogy mikor, mert az urak honlapján természetesen nem elérhető a műsor tartalma :D
Mr HoW 2009.05.23 18:09:09
@Titi120: Há' megkeresem majd azt amit meg én láttam :D
Mr HoW 2009.05.24 15:33:51
@Titi120: "A DigiTv azonban nem elégszik meg ennyivel, a várhatóan júliusban induló adó számára információink szerint már megvásárolta a német Bundesliga közvetítéseinek jogait a Eurosporttól, vagyis magyar kommentárral, élőben augusztustól csak a DigiTv adhatja majd a meccseket. (A Bundesliga eddig az RTL-közeli Sportklubon ment, ám az európai közvetítési jogokat megvette az Eurosport. Tőlük szerezte meg a magyarországi közvetítés jogát a Digi Tv)."

Várjuk ki a végét.. :D
Csontrepesztő dolgoknak kell itt történniük, hogy szezon előtti jóslatunk - mely szerint a Bundás csak az utolsó előtti fordulóban dől majd el - valóra váljon. Ezen nem kell különösebben csodálkozni, hiszen a felületes tévhitet - mely szerint úgy is a Bayern, mindig a Bayern -…..
Mr HoW 2009.05.17 12:21:44
@Csöncsön: Az, hogy Németországban miért utálják sokan a Bayernt, egészen más dolog, mint az európai utálat. Dojcslandban naná, hogy a rivalizálás miatt és ahogy Te is mondtad, a nagypofájú - ámde sikeres - Hoeness & co. sokaknál kiveri a biztosítékot. Ott viszont egyenlően utál mindenki mindenkit, megy az anyázás minden irányba.. Lásd pl. a Wiese féle "szar Hamburg" kitörést.. :D Egy Bayern drukker nagyon tudja élvezni az ilyet, amikor két rivális egymást szidja.. Ilyenkor még a Stuttgartiakkal is összetartás van :)
Mr HoW 2009.05.17 12:55:08
@kroos: "Nem hiszek a kollektiv bünösség intézményében és abban hogy több generácionak kellene bünhödni elödei vétkeiért"
Ennyi.. Ott a pont..
Mr HoW 2009.05.18 12:06:39
@sorbarat: Ebből is látszik, hogy már ódivatú dolog fikázni a Bayernt :D
Újpesti Büdi Blog Büdös van 2009.05.11 17:47:00
Három hónapja költöztünk Újpestre, az újpesti piac közelében található Károlyi István utcába. A környéket szeretjük, a lakást is (2002-ben épült társasház), amelynek egy része tetőtér. Viszont van egy kis bökkenő.  Az, hogy Újpest ezen részén sajnos rendszeresen,…..
Igen, nekünk ilyen egyszerű a humorunk, nekünk minden tetszik, amiben egy mondaton belül legalább kétszer mondják ki, hogy fos. Főleg, ha Erős Antónia mondja. ..
Mint ahogy buéket sem késő mondani húsvétvárásig, miért is lenne nagy szám, ha focimenekült rovatunk március elején tér magához téli kábulatából. Utólag persze sajnáljuk, hogy nem énekeltük meg blog-kolumnáinkban vitézeink idén eddig hozott dicsőségét.Vigasztaljuk…..
teszblog És ennyi.. 2007.06.04 23:41:00
A blogom eme címen nem üzemel tovább, melynek oka az ami. Kérek mindenkit, hogy az itt látottakat és olvasottakat a továbbiakban felejtse. Ezúton figyelmeztetek mindenkit, hogy nem kívánok senki részéről kommenteket és utólagos felszólalásokat látni.Köszönöm az érintettek…..